N
nisan
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ---Lily---
cnm arkadaşim çok ve çok geçmiş olsun bitanem inanki çok üzüldüm cnm .
neyse allah seni kızına ve eşine bağişladı cnm inşallah bidaha böyle olaya yaşamazsın cnm benim seni seviyorum allah yardımcın olsun.:Saruboceq:
balım şimdi iyi olduğuna çok sevindim çok öpyorum kuzum
not şu kimsezizim mide sil cnm ben varım tamamı
arkadaşim çok öptümŞenizŞeniz:teselli::teselli:
Nisancım bugün nasılsın, tatlım çokda büyük değilmiş senin göğüsler.
Benim 2 sinden toplam 1500 gr. çıkmıştı.
Bir arkadaşım sormuştu, sonra küçük geliyor mu diye. bana geliyor maalesef. ama tanıdıklarım öyle olmadığını düşünüyor. Aslında ben biraz daha büyük istedim bunu söyledimde fakat dr. vücuduma uygun şekilde yapmış.
nisancm teşekkr ederm bilgiler için. ben de muhtemeln reha beye olucam. o doktorda burun yaptıran bi arkadaşm vardı, çok memnun. benm de muhtemelen az alırlar, çünkü şimdi 75-D cubı kullanıyorm. aslnda başkasında olsa büyük dıurmaz ama vücuduma göre büyük. 1beden küçültülse iyidir. bi de senn sadece küçültme mi oldu? dikleştirme de yaptılar mı? umarm çabuk iyileşirsn ve umarm böyle şeyler yüzündn insanlar hayatlarındn olmazlar. ciddi bi konu çünkü. ufacıcık bi ihmalkarlk nelere yol açıyor işte...
sebnemselayfurkan, ben sormuştum sonradn küçük gelior mu die. çünkü alıştık artık bukdr büyük şeylere :)
nisan arkadaşımızın yaşadıklarını okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam. ne talihsizlik. nefes almak, sağlıklı olmak o kadar büyük bir nimetki... çoğu zaman bunu unutuyoruz. çok ama çok geçmiş olsun nisancım. hayatının bundan sonrası sağlık ve mutlulukla geçsin.
emzirme dönemim bitince dikleştirme ameliyatı olmayı düşünüyorum. bu nedenle formu devamlı takip ediyorum. hepinize sevgiler...
canım tam beni terif etmişsinmerhaba arkadaşlar,
sırf bu yüzdn üye oldm. aynı dertten muzdaribim.
öncelikle nisan arkadaşımıza geçmş olsn gerçektn...
bikaç sorum olack, okdr çok yazı vardıkii arada çok şey kaçırdm
1. ciddi paralardn bahsedildi. bu yüzdn ben devlet hastenasinde olmk istiyorm. muhtemelen gazi olucaktır. orada olanlar vardı sanırım. memnunlar mı?
2. nisan sen de mi gazi de olmuştun?
3. vücudmn alt kısmı üst kısmına göre küçük duruyor. boyum 160cm. bekarım bu yüzdn de ameliyat sonrası korkuyorm açıkçası ya beğenmessm diye. 75 beden D cub. daha sonradn küçük oldu diye mutsz olan yoktur sanırım değil mi? bu işin ideal boyutu (ölçüsü) nedir onu da bilmiyorm bi gidip görüşmk istioyrm ama gerçektn çok korkuyorm. korkudn kan aldırmaya gidemeyen birisiyim çünkü.eğer boyum birazck daha uzun olsaydı gerçktn güzel durabilirdi ama minyon tipli olduğm için dik ve güzel olmasına rağmen kocaman duruyorlar. kararsızm ve açıkçası çok da para dökecek durumda değilim.
Nisan Hanım ben yazdıklarınızı şimdi okudum ve çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun..İnşallah çok çok daha iyi olacaksınız tekrar çok geçmiş olsun a.s.
nisancım büyük talihsizlik yaşamışsın
çok geçmiş olsun
allah hiçbirimize devasız dert vermesin
ve inan iyi ki senden önce olmuşum
çünkü muhtemelen benim için gerçek bir kabusa dönüşebilirdi yaşadıkların
şebnemselayfurkanın da dediği gibi
bir an önce iyileş ve yeni memişlerinin tadını çıkar bence
imza: 6 alık küçük memişli
Merhaba arkadaslar,
Ben bu forma 3-4 ay oncesine kadar yaziyordum. O donemde ameliyat yaptirmak isteyen arkadaslar ameliyatlarini olmuslar ne guzel! Forma yazilanlari okusamda yine de sizin tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Ben doktorumu gordum.Su anda G (mark&spencer olcusu) olan bedenim ameliyat sonrasi C olacak.Bana ameliyat icin 11 mayisa gun verildi.(devlet hastanesi tarih degistiremiyorum) Soyle bir sorun var ben doktorla gorustukten sonra hemen sonrasinda is buldum ve is yerinden bu ameliyat icin alabilecegim sure 1 haftadan fazla olmaz ve doktor bana 3 haftalik rapor veriyor.
Simdi tecrubelerinize dayanarak ameliyattan 1 hafta sonra ise baslayabilirmiyim sizce? Ofiste calisiyorum.
Artir ertemelek istemiyorum. cok tesekkurler
Nisan cok gecmis olsun, simdi iyi olman cok guzel!
Arkadaslar hicbiriniz cevap vermemissiniz tecrubeleriniz benim icin cok onemli. Normal sartlarda ameliyattan 1 hafta sonra ise baslayabilirmiyim sizce yoksa ameliyat iptal ettirmem gerekecek.
Yazdiklarinizi okuyunca mutlaka olmaliyim diyoruma.s.
inşallah artık iyisindir.inan ki bu olay kolay kolay kimsenin başına gelmez ama cok şükür atlattın.ameliyat olacaklar sakın olarak korkmayın ameliyat işi bu mutlaka riski vardır.ama binde bir oluyor.
bunebu;
aynen öyle bacaklar ve kalça ince. saçlarımı uzattm kapatsın bunları die. ama rahat rahat bi body giyemiorm, bi saçımı toplayamıorm. ya hırka alcm üzerime. yada açsam çok göze batıyo yani. o göbek de bence bunlarn büyüklüğündndir. öyle baskı yapıyorki karın bölgesine, orada da bozukluğa neden oluyor sanki. göbek eriyince daha fena oluyor, heryer eriyor onlar kalıyor. armut tipi vücuttan yakınanlar vari bizimki de ayrı bi dert, sanki külah modeli