Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

TAMAM canım arkadaşım değiştiricem

Nisancım bugün nasılsın, tatlım çokda büyük değilmiş senin göğüsler.
Benim 2 sinden toplam 1500 gr. çıkmıştı.

Bir arkadaşım sormuştu, sonra küçük geliyor mu diye. bana geliyor maalesef. ama tanıdıklarım öyle olmadığını düşünüyor. Aslında ben biraz daha büyük istedim bunu söyledimde fakat dr. vücuduma uygun şekilde yapmış.

şebnemcim tşk bugün daha iyiyim valla dün kendim pansuman yaparken ilk defa baktım güzel gibi YAYLAGÜZELİ dediki benimki sarkıktıya hani benden doku değil demekki deri aldıklrını söyledi olabilir değilmi?????

nisan arkadaşımızın yaşadıklarını okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam. ne talihsizlik. nefes almak, sağlıklı olmak o kadar büyük bir nimetki... çoğu zaman bunu unutuyoruz. çok ama çok geçmiş olsun nisancım. hayatının bundan sonrası sağlık ve mutlulukla geçsin.
emzirme dönemim bitince dikleştirme ameliyatı olmayı düşünüyorum. bu nedenle formu devamlı takip ediyorum. hepinize sevgiler...

nisancm teşekkr ederm bilgiler için. ben de muhtemeln reha beye olucam. o doktorda burun yaptıran bi arkadaşm vardı, çok memnun. benm de muhtemelen az alırlar, çünkü şimdi 75-D cubı kullanıyorm. aslnda başkasında olsa büyük dıurmaz ama vücuduma göre büyük. 1beden küçültülse iyidir. bi de senn sadece küçültme mi oldu? dikleştirme de yaptılar mı? umarm çabuk iyileşirsn ve umarm böyle şeyler yüzündn insanlar hayatlarındn olmazlar. ciddi bi konu çünkü. ufacıcık bi ihmalkarlk nelere yol açıyor işte...
sebnemselayfurkan, ben sormuştum sonradn küçük gelior mu die. çünkü alıştık artık bukdr büyük şeylere :)

sevgili HOME küçültme dikleştirme aynı anda yapılıyor seni çok iyi anlıyorum çünki bende minyonum bu yüzden takkeleri takınca adres tabelası gibi oluyordu valla isteyen herkesi allah kurtarsın yalnız seni uyarayım reha hoca çok yoğun şu anda arasan ancak eylüle randevu alırsın elini çabuk tut ve de reha bey hem insancıl hem mükemmel biri tanıyınca göreceksin ayrıca reha hoca vücut yapısın göre şekil veriyor endişen olmasın bu konuda bana da CAPELLA destek oldu çünki oda reha hocanın hastalarından sorun olursa seve seve yanıtlarız

çok tşk ederim evet nefes almak ne büyük nimet anlatamam kabus gibiydi dün bir ara düşünürken psikolojik nefesim tıkandı sandım allahım kimseyi sağlık ve açlıkla sınamasın yarabbim sizlerle sanal arkadaş oluyoruz ama benim için öyle değilsiniz HER BİRİNİZ BENİM KIYMETLİMSİNİZ SAĞOLUN VAROLUN allah hepimizin gönlüne göre versin herşeye rağmen yaşamak çok güzel arkadşlar

Çatlakların da geçmesi süper =) 2 taşla bi kuş nerdeyse =) çatlaklar,göğsün büyüklüğü derken hem fiziksel hem ruhsal açıdan çok zor zamanlar geçirmeme neden oluyor malesef.Yazdıklarınız çok mutlu ediyor beni size de çok teşekkür ederim * lynn_lynn * ve * sinagame * :)

Nisan Hanım ben yazdıklarınızı şimdi okudum ve çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun..ınşallah çok çok daha iyi olacaksınız tekrar çok geçmiş olsun a.s.

nisancım büyük talihsizlik yaşamışsın
çok geçmiş olsun
allah hiçbirimize devasız dert vermesin

ve inan iyi ki senden önce olmuşum
çünkü muhtemelen benim için gerçek bir kabusa dönüşebilirdi yaşadıkların

şebnemselayfurkanın da dediği gibi
bir an önce iyileş ve yeni memişlerinin tadını çıkar bence

imza: 6 alık küçük memişli

canım tam beni terif etmişsin
boy 1.60
bacakları kalça falan olabildiğince ince
ama göbiş ve memişler de o kadar çıkıktı (hoş eskiden göbiş bu kadar farkedilmiyodu)

ben olalı tam 6 ay oldu
ve bekarım ben de
wallahi allah pişman etmesin
pek bir memnunum yaptırdığımdan oh mis

Nisan Hanım ben yazdıklarınızı şimdi okudum ve çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun..İnşallah çok çok daha iyi olacaksınız tekrar çok geçmiş olsun a.s.

teşekkür ederim hep birlikte daha iyi günlere inşallah sevgilerimle

sağol canım ama yazdıklarım olmayan arkadaşlarımızı korkutmasın ne talihsizlik ki benim başıma gelen madalyonun arka yüzü derler ya işte ondan yani evdeki hesap çarşıya uymadı ama yine söylüyorum rabbim öyle büyükki kurtuluşum mucize ve allah yavrumla eşime bağışaldı beni hepinizle daha güzel günlere inşallah

inşallah artık iyisindir.inan ki bu olay kolay kolay kimsenin başına gelmez ama cok şükür atlattın.ameliyat olacaklar sakın olarak korkmayın ameliyat işi bu mutlaka riski vardır.ama binde bir oluyor.

bunebu;
aynen öyle bacaklar ve kalça ince. saçlarımı uzattm kapatsın bunları die. ama rahat rahat bi body giyemiorm, bi saçımı toplayamıorm. ya hırka alcm üzerime. yada açsam çok göze batıyo yani. o göbek de bence bunlarn büyüklüğündndir. öyle baskı yapıyorki karın bölgesine, orada da bozukluğa neden oluyor sanki. göbek eriyince daha fena oluyor, heryer eriyor onlar kalıyor. armut tipi vücuttan yakınanlar vari bizimki de ayrı bi dert, sanki külah modeli

herkese Merhaba ben yenı uye oldum ne olur yardımcı olun :) duyduguma gore gogus kucultme amelıyatından sonra emzıremıyormussun dogru mu? süt keselerini mi ne alıyorlarmıs ılla cocuktan sonra mı yapmak lazım? bilginiz var mı?

Nisan cok gecmis olsun, simdi iyi olman cok guzel!

Arkadaslar hicbiriniz cevap vermemissiniz tecrubeleriniz benim icin cok onemli. Normal sartlarda ameliyattan 1 hafta sonra ise baslayabilirmiyim sizce yoksa ameliyat iptal ettirmem gerekecek.

Yazdiklarinizi okuyunca mutlaka olmaliyim diyoruma.s.

canım sağol ve de sakın iptal ettirme çünki ben 1 .ameliyttan çıktığımda bile kollarımı rahat kullanıyordum şu anda bile sadece dikiş (TÜP YERLERİNİN) ve de tahriş olan yerlerim ağrıyor yani işe 2-3 gün içersinde dönersin göğsümde çok şükür ağrı yok hemen olda yaza hazır gir fıstığım

inşallah artık iyisindir.inan ki bu olay kolay kolay kimsenin başına gelmez ama cok şükür atlattın.ameliyat olacaklar sakın olarak korkmayın ameliyat işi bu mutlaka riski vardır.ama binde bir oluyor.

sağol tatlım zaten doktorum dediki benim bu başım gelen bu alanda 15 yılda bir binde bir ancak olbilecek bir aksilikmiş yani LÜTFEN OLMAYANLAR KORKMASIN

Allah iyiliğini versin. şu külah modeli lafın amma güldürdü beni. neyseki külah modelinin çözümü daha basit. küçültürsün memişleri sorun biter. armut modeli napacak? iyiki armut modeli değiliz. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…