-
- Konu Sahibi ---Lily---
nisan ablacım çok geçiş olsun şok oldumsenağlama ama hayattasın ya öneli olan bu....böyle bi talihsizlik yaşamana ne diyceğimi bilemiyorum....gelişmelerini kendini iyi hissettikçe yaz lütfen moralini bozma geçti herşey bundan sonra daha güzel olucak inş:Saruboceq:
ay canım benim cok geçmiş olsun inan okuduğumdan beri şoktayım canına cok iyi bak dualarım seninle.sakın kendini suçlama niye oldum diye o senin göreceginmiş kimseyide suçlama işallah bundan sonra işlerin rast giderder artık soru cıkmaz bunada şükür artık aramızdasın ya sana tekrar tekrar cok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun.allaha emanetsin canım kendine cok ama cok iyi bak.sevgilerle
sağol bir tanem şu an halen ne hissettiğimin analizini yapamadım ama inanki bundada vardır bir hayır diye düşünüyorum bunu mutlak yaşaycakmışım alnımda yazılıymış kimseyi suçlamıyorum çok şükürki hastnede vede doktorumun yanındaydım allah böyle talihsizliği kimseye yaşatmasın ama acı da olsa buda bir tecrübe inanın hep yazıyorum NEFES ALABİLMEK gibi güzel birşey yokmuş bugünümede şükürler olsun
merhaba arkdaşalar nereden başlıyacağımı bilmiyorum fazla halim yok dün misafir taburcu oldum 6 mart 15-30 da ameliyata aldılar 17-00 çıktım 1 saat sonra sağ göğsüm kavun gibi şişti 2, ameliyata aldılar gece yarısından sonra nefesim kesildi hastne ayağa kalktı doktorumun evden gelmesi ile odamda narkoz bile vurmadan (vakit yoktu) her 2 koltuk altıma CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE delik açarak akciğerime tüp yerleştirerek hayatımı kurtardılar sebebi 1, ameliyatta anastezi uzmanının solunum cihazı ile aşırı baskı uygulamasından sağ ve sol akciğerimi patlatması yani balon gibi söndürmesi oldu hatırladığım ettiğim feryat etimden et kopması canımdan can çıkmış olması ameliyat olmayan arkdaşlarım korkmayın ama buda acı bir tecrübe başım gelen bu alanda 15 yılda bir yani binde bir yaşnan bir olaymış eğer bir şekilde hastanede olmasaydım şu anda aranızda olmayacaktım kurtuluşum hastnede bulunmam ve de yaşımmış tüm doktorlar buna mucize gözü ile bakıyorlar ve doktorum 1 dakika yalnız bırakmadı hepsine teşekkür ediyorum ama şu an bir şey hissetmiyorum hepimiz memişleri unuttuk canımın derdine düştük abarttığımı yada yalan söylediğimi düşünmeyin pansumanın dışında bakmadım hala bana zıcık müsde biraz dinlenip dönücem tekrar
merhaba arkdaşalar nereden başlıyacağımı bilmiyorum fazla halim yok dün misafir taburcu oldum 6 mart 15-30 da ameliyata aldılar 17-00 çıktım 1 saat sonra sağ göğsüm kavun gibi şişti 2, ameliyata aldılar gece yarısından sonra nefesim kesildi hastne ayağa kalktı doktorumun evden gelmesi ile odamda narkoz bile vurmadan (vakit yoktu) her 2 koltuk altıma CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE delik açarak akciğerime tüp yerleştirerek hayatımı kurtardılar sebebi 1, ameliyatta anastezi uzmanının solunum cihazı ile aşırı baskı uygulamasından sağ ve sol akciğerimi patlatması yani balon gibi söndürmesi oldu hatırladığım ettiğim feryat etimden et kopması canımdan can çıkmış olması ameliyat olmayan arkdaşlarım korkmayın ama buda acı bir tecrübe başım gelen bu alanda 15 yılda bir yani binde bir yaşnan bir olaymış eğer bir şekilde hastanede olmasaydım şu anda aranızda olmayacaktım kurtuluşum hastnede bulunmam ve de yaşımmış tüm doktorlar buna mucize gözü ile bakıyorlar ve doktorum 1 dakika yalnız bırakmadı hepsine teşekkür ediyorum ama şu an bir şey hissetmiyorum hepimiz memişleri unuttuk canımın derdine düştük abarttığımı yada yalan söylediğimi düşünmeyin pansumanın dışında bakmadım hala bana zıcık müsde biraz dinlenip dönücem tekrar
Merhaba arkadaşlar.Benim merak ettiğim göğsünde çatlak olan arkadaşlar var mı ve göğüs küçültme,dikleştirme ameliyatı oldular mı?Çatlakların geçmeyeceğini biliyorum ama en azından göğüs toparlandığı için bi nebze de olsa görünümlerinde bi azalma oldu mu?Hem büyük göğüslere sahip olmak hemde bu göğüslerin çatlaklarla dolu olması ne kadar üzücü anlatamam
Merhaba arkadaşlar.Benim merak ettiğim göğsünde çatlak olan arkadaşlar var mı ve göğüs küçültme,dikleştirme ameliyatı oldular mı?Çatlakların geçmeyeceğini biliyorum ama en azından göğüs toparlandığı için bi nebze de olsa görünümlerinde bi azalma oldu mu?Hem büyük göğüslere sahip olmak hemde bu göğüslerin çatlaklarla dolu olması ne kadar üzücü anlatamam
geçmiş olsun oh ne güzel kurtulmuşsun ağırlıklarından kaydirigubbakcemile2 darısı isteyenlerin başına. senin doktorunun adı neydi canım ben malatyalıyım elazığda yakın eyer dediğin gibiyse 2 ay sonra gidip görüşeyim. tecrübe lazım sengözlerimebaksanab
FREZY -SİNGME -HOME -PARESSSSS VE DİĞER BÜTÜN ARKDAŞLARIM iyi dilekleriniz için tşk ederim şu an şükür iyiyim HOME evet gazide oldum bakma başıma gelene vardır bundada bir hayır dr.REHA YAVUZER şunu yeni öğrendim fiyatı dr.belirlemiyor kodları yazıyorlar o kodla vezneye gittiğinde ödeyeceğin para belli oluyor inan çok para dökmezsin sağlık herşeyden önemli nasıl kodla yani derseniz muayenede dr. göğsünde yapılcak işlerin kodunu yazıyor umarım anltabilmişimdir ben yatrken çok ameliyat olan oldu ama dikkatimi biri çekti bayan aynı anda hem karın gerdirdi hem göğüs küçülttürdü ödediği para 3500 tl
nisancım senin nekadara mal oldu. benimki gibimi. yoksa hasta yatıştaki adamın dediği gibimi