Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

nisan ablacım çok geçiş olsun şok oldumsenağlama ama hayattasın ya öneli olan bu....böyle bi talihsizlik yaşamana ne diyceğimi bilemiyorum....gelişmelerini kendini iyi hissettikçe yaz lütfen moralini bozma geçti herşey bundan sonra daha güzel olucak inş:Saruboceq:

ay canım benim cok geçmiş olsun inan okuduğumdan beri şoktayım canına cok iyi bak dualarım seninle.sakın kendini suçlama niye oldum diye o senin göreceginmiş kimseyide suçlama işallah bundan sonra işlerin rast giderder artık soru cıkmaz bunada şükür artık aramızdasın ya sana tekrar tekrar cok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun.allaha emanetsin canım kendine cok ama cok iyi bak.sevgilerle

canım sağol umarım sonrası daha iyi olucak hepinizi seviyorum öptüm canım

sağol bir tanem şu an halen ne hissettiğimin analizini yapamadım ama inanki bundada vardır bir hayır diye düşünüyorum bunu mutlak yaşaycakmışım alnımda yazılıymış kimseyi suçlamıyorum çok şükürki hastnede vede doktorumun yanındaydım allah böyle talihsizliği kimseye yaşatmasın ama acı da olsa buda bir tecrübe inanın hep yazıyorum NEFES ALABİLMEK gibi güzel birşey yokmuş bugünümede şükürler olsun

bende ameliyat olalı bir hafta oldu şimdilik her şey gayet ylunda gidiyor bir sorun yok.inan seninde diger sorunların bitince memelerinle ilğiliolanlar daha cabuk atlatılıyorhihoyyythihoyyyt

cnm arkadaşim çok ve çok geçmiş olsun bitanem inanki çok üzüldüm cnm .
neyse allah seni kızına ve eşine bağişladı cnm inşallah bidaha böyle olaya yaşamazsın cnm benim seni seviyorum allah yardımcın olsun.:Saruboceq:
balım şimdi iyi olduğuna çok sevindim çok öpyorum kuzum
not şu kimsezizim mide sil cnm ben varım tamamı
arkadaşim çok öptümŞenizŞeniz:teselli::teselli:

nisan günlerdir seni merak ettiğimiz kadar varmış. çok geçmiş olsun arkadaşım. meraktan ve kime soracağımı bilememek beni de huzursuz etti hep aklımdaydın .hergün geldim haberini okumak için baktım sayfaya. iyi ki geldin çok geçmiş olsun . o kadar iyi dileğin sonucunda bunların yaşanması çok üzücü. iyi ki herşey yoluna girmiş . yazını okumak iyi olduğunu bilmek en azından biraz rahatlattı beni. çok geçmiş olsun sakın yaşanılanları düşünerek üzülme . bak aramızdasın yine öpüyorum .

Merhaba arkadaşlar.Benim merak ettiğim göğsünde çatlak olan arkadaşlar var mı ve göğüs küçültme,dikleştirme ameliyatı oldular mı?Çatlakların geçmeyeceğini biliyorum ama en azından göğüs toparlandığı için bi nebze de olsa görünümlerinde bi azalma oldu mu?Hem büyük göğüslere sahip olmak hemde bu göğüslerin çatlaklarla dolu olması ne kadar üzücü anlatamam

Merhaba benimde gösümde çatlaklar vardı şimdi gerildiğinden mi bilmem hiç yok bende, yani gözle görülmeyecek kadar az.

gögüslerim cok büyük oldugu halde cok fazla catlak yoktu catlaklar daha cok koltuk altımdan memem doğruydu ama şimdi okadar cok gergin ve sert ki hiç catlak yok gibi inan ki hayatım boyunca böyle güzel memelere sahip olmamıştıım.kaydirigubbakcemile2

canım dotorumun ad M.İHSAN OKUR TAVSİYE EDERİM.a.s.

Bende küçültme ameliyatı da yaptırmak istiyorum ama işte çatlaklarımın görünümüde hafiflese çok güzel olur diye düşündüm. söyledikleriniz beni umutlandırdı çok teşekkür ederim "sebnemselayfurkan" ve "berra naz" :))))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir siteye giremiyordum. Aramıza yeni arkadaşlar eklenmiş. yeni ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun.Yeni memişlerinizde hayırlı olsun :)) Nisan sana yaşadıklarından dolayı ayrıca geçmiş olsu diyorum. Umarım bir daha böyle talihsiz olaylar yaşamazsın...

Bu arada ben ameliyat olalı tam 3buçuk ay oldu. Son durum gayet iyi. Dikişlerde yavaş yavaş belirsiz hale geliyor. Benimde ameliyat olamadan önce çatlaklarım vardı ama ameliyat sonrasında hiçbiri kalmadı. Bir daha da çatlamaması ümid ediyorum. Büyük göğüslerinden şikayeti olan herkesin biran önce kurtulması dileğiyle. Herkese slmlar..

benimde çok belirgin olmasada hafif hafif başlamıştı çatlaklar ama şimdi eser yok çatlaklardansüprizzzzz

nisan ablacım artık iisin çok şükür bunda sonra kötü günlerini atlattın güzellikleri düşün moralin daha çabuk yerine gelir belki:teselli: başladınmı işe son durumları nedir memişlerin istediğin gibi oldularmı bari :çok üzgünüm:

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba arkadaşlar,
sırf bu yüzdn üye oldm. aynı dertten muzdaribim.
öncelikle nisan arkadaşımıza geçmş olsn gerçektn...
bikaç sorum olack, okdr çok yazı vardıkii arada çok şey kaçırdm
1. ciddi paralardn bahsedildi. bu yüzdn ben devlet hastenasinde olmk istiyorm. muhtemelen gazi olucaktır. orada olanlar vardı sanırım. memnunlar mı?
2. nisan sen de mi gazi de olmuştun?
3. vücudmn alt kısmı üst kısmına göre küçük duruyor. boyum 160cm. bekarım bu yüzdn de ameliyat sonrası korkuyorm açıkçası ya beğenmessm diye. 75 beden D cub. daha sonradn küçük oldu diye mutsz olan yoktur sanırım değil mi? bu işin ideal boyutu (ölçüsü) nedir onu da bilmiyorm bi gidip görüşmk istioyrm ama gerçektn çok korkuyorm. korkudn kan aldırmaya gidemeyen birisiyim çünkü.eğer boyum birazck daha uzun olsaydı gerçktn güzel durabilirdi ama minyon tipli olduğm için dik ve güzel olmasına rağmen kocaman duruyorlar. kararsızm ve açıkçası çok da para dökecek durumda değilim.

herkese slmmm...bende meme küçültme ameliyatı olucam A nkara onepte dr ünal şahine..Ama kafamda bazı sorular var..Daha önce burda ameliyat olan arkadaşlar varsa deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınınz??Ameliyat nası geçti,şimdiki halinden memnun musunuz?dr ünal bey hangi tekniği kullandı,ameliyat masrafları ne kadar tuttu,ameliyatı hastanede yaptırmak mı daha iyi yoksa onepte mi?yardımlarınızı bekliyorum:))

nisancım 2 gündür bakmıyodum yazılanlara şimdi gördüm. çok üzüldüm canım ya Allah korumuş. çooook geçmiş olsun. gelmemenden anlamıştık zaten bi terslik olduğunu ama neyseki iyiymişsin şimdi.

ne desem bilemiyorum tekrar geçmiş olsun :Saruboceq:

FREZY -SıNGME -HOME -PARESSSSS VE DıĞER BÜTÜN ARKDAŞLARIM iyi dilekleriniz için tşk ederim şu an şükür iyiyim HOME evet gazide oldum bakma başıma gelene vardır bundada bir hayır dr.REHA YAVUZER şunu yeni öğrendim fiyatı dr.belirlemiyor kodları yazıyorlar o kodla vezneye gittiğinde ödeyeceğin para belli oluyor inan çok para dökmezsin sağlık herşeyden önemli nasıl kodla yani derseniz muayenede dr. göğsünde yapılcak işlerin kodunu yazıyor umarım anltabilmişimdir ben yatrken çok ameliyat olan oldu ama dikkatimi biri çekti bayan aynı anda hem karın gerdirdi hem göğüs küçülttürdü ödediği para 3500 tl

nisancım senin nekadara mal oldu. benimki gibimi. yoksa hasta yatıştaki adamın dediği gibimi

nisancım senin nekadara mal oldu. benimki gibimi. yoksa hasta yatıştaki adamın dediği gibimi

capella reha beye yalnışlığı düzelttirdim vezneye 1400tl dr ve 800tl hastane için avans yatırdım ama taburcu işlemlerini onlar halledecek neyin ne olduğunu henüz bilmiyorum sol göğüs 300 gr ancakmış sağ 200 gr bile değilmiş diyorum ya bir kendime geleyimde zaten cuma reha bey muayeneye bekliyor o zaman çözülecek sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…