- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #8.881
tam birlesme yeri oldugu icin kaynamasinin biraz zaman alacagini solemisti bu yuzden dikis atmasida olabilir dedi. ben lolipop teknigi ile oldum meme basi cevresinde ve asagi inen dikislerim belli belirsiz. o kumuda hic bir sikayteim yok gogus altindaki potluk ve onlarin birlestigi yerde sikinti yasiyorum . ve inan dikisimin neden attigini hala bilmiyorum. elimi kolumu kaldirmiyorum cok fazla is yapmamaya ozen gosteriyorum. ama inanain bilmiyorum.
Jelesec okudun sanıyorum yazılanları
cok tesekkur ederim...
Bozma moralini arkadaşım,düzelecek sıkıntılar ...yaşanmasa iyi tabi.. ama olduktan sonra çare aramak lazım
Okudum canım...nasıl senin evdeki durumlar çok ağrı var mı? Canlı yayınlar süperdi arkadaşım çok mersiUnuttum bacak olan kızın sana selamı var.
Teşekkür ederiim sağolsun.Onunla aynı anda çıktık hastaneden zaten.Evde ki durumlar harika sadece bantlar kılları çekiştirdiğinden:)) rahatsızlığı var.Bizim karın germede taktığımız korseden onda 2 tane var hem üstte hem altta.Biraz sıkıntılı yani korse olayı ama keyfi gayet yerinde...Hatta şarabımızı bile içtik biraz önceBu arada yarın kulaklarınızı çınlatacağım sabah develi de kahvaltıdayız
tam birlesme yeri oldugu icin kaynamasinin biraz zaman alacagini solemisti bu yuzden dikis atmasida olabilir dedi. ben lolipop teknigi ile oldum meme basi cevresinde ve asagi inen dikislerim belli belirsiz. o kumuda hic bir sikayteim yok gogus altindaki potluk ve onlarin birlestigi yerde sikinti yasiyorum . ve inan dikisimin neden attigini hala bilmiyorum. elimi kolumu kaldirmiyorum cok fazla is yapmamaya ozen gosteriyorum. ama inanain bilmiyorum.
Bu yazıdan anladığım kadarı ile siz sanki ters t tekniğimi oldunuz acaba?aşağı inen dikişler iyiyse, problem tam alttaki kesidemi yani?
hyr lolipop teknigi ile ameliyat oldum. meme altinda buzuklugun toplandigi yerde sikinti yasiyorum sadece. tek bir noktada orasi acilinca yani dikisler eriyen dikis olunca sanirim deri onlari atiyor . tam kaynamadigi icinde gogus altindaki potluk aciliyor.meme cevresi ve memeden asagi inen cizgide sorun olmuo. cunku onlar icten dikisli oldugu icin. tam o cizginin bittigi yer ile buzuklugun toplandigi yerde sorun. umarim anlatabildim...
Teşekkür ederiim sağolsun.Onunla aynı anda çıktık hastaneden zaten.Evde ki durumlar harika sadece bantlar kılları çekiştirdiğinden:)) rahatsızlığı var.Bizim karın germede taktığımız korseden onda 2 tane var hem üstte hem altta.Biraz sıkıntılı yani korse olayı ama keyfi gayet yerinde...Hatta şarabımızı bile içtik biraz önceBu arada yarın kulaklarınızı çınlatacağım sabah develi de kahvaltıdayız
bide benim goguslerim cok buyuk degildi benden toplam yani iki mememden 200 gr alindi daha cok diklestirme yapildi bana..
Canım ya 200 gr içinde ameliyat olunmaz ki yaneyse olan olmuş tabi artık ne desem boş
benim goguslerimde simetri bozuklugu vardi dedigim gibi benimki daha cok diklestirme ile ilgili bir operasyondu. benim kendimle ilgili bir problemdi yani aynaya baktigimda pek mutlu olamiyordum. kisisel ve esimle alakali bir durumdu
Anladım arkadaşımÖnemli olan senin düşüncen tabi...Umarım mutlu olacağın sonu yaşarsın.
Amaan bu beyler de ne alinazik ler be anacım.Adamın dün sondası çıkarılırken yeri göğü inletti:) çil yavrusu gibi kaçıştık koridorda bağırtısından) Ama sonrası durumu gayet iyiydi.Allah bilmiş de yaratmış doğurmayı kadınlara uygun görmesi bu yüzdenmiş dün bir kere daha anladım inanın.
Kadınlarla erkeklerin acı karşısındaki davranışlarında cinsellik hormonlarından dolayı büyük farklılıklar varmış. Kadınlar vücut ağrılarını daha şiddetli bir şekilde duymalarına karşı kendilerini buna çok iyi hazırlayıp üstesinden gelmeyi başarıyorlar, erkekler ise tam tersine acı karşısında teslim oluyorlar ve ruh halleri çabucak bozuluyormuş.
İşte bu da öğle haberleri sevgili forum üyeleri.Benden bu kadar sağlıcakla kalın...
Gece kameralarımız Ataşehir Memorial dan canlı yayınla devam ediyor...
Gece içtimasına çıkıldı:Bacak dolgusu yaptıran arkadaşımız gayet iyi mutlu mes'ut odasında
Elifidil arkadaşımız biraz ağrısı vardı ama memişler gayet iyi.
Sevimliii nin memeler bomba gibi.Sol kol iyi sağ kol da hafif sızısı var.
Bu yakada asayiş berkemal arkadaşlar.Hepsi kuzu gibi yatıp,koç gibi kalkacaklar inşallah.Sabah içtimasında görüşmek üzere herkese iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?