- Konu Sahibi ---Lily---
- #8.841
Merhaba arkadaşlar sonunda bende ameliyatı atlatanlar arasına katıldım :)
13 Nisanda ameliyat oldum bugün 6. günüm.İnanılmaz kolay bir ameliyat oldu.Zaten acıya karşı çok duyarsızımdır o hiç bir problem yaratmadı.Tek sorunum ya istediğim gibi olmazsaydı.o ihtimalde yeni göğüslerimi gördüğüm anda uçtu gitti tabiki de.70-75 B kullanıyordum doktora hiç göğsüm yokmuş gibi yapmasını istemiştim çünkü hiç sevmiyordum.İlk başta çok uzun ve zayıfsın göğsünde hiç olmazsa oğlan çocuğu gibi olucaksın demişti.Fakat tabiki de kararı bana bıraktı.Ben de kararımdan vazgeçmedim.Ne kadar küçültebiliyorsanız o kadar küçültün dedim.Sağolsun Cüneyt Bey dediklerimi aynen yapmış göğsüm tam istediğim gibi.
Ameliyata gelince.Sabah 8.30 da girdim kaçta çıktığımı bilmiyorum hiçte bakmadım oldu bitti hala yaşıyosam problem yok dedimDiren kpoymalarını istemiştim eğer kanama olursa doktorumda sen herşeye karışma bakalım demişti ama sözüme gelmiş tabi
İlk gün hastahanede kaldım 2. gün çıktım yalnız burda yatamıyorum kalkamıyorum diyenler var.Ben kendim kalkıyorum gayet hareket ediyorum bi kollarımı çok kaldıramıyorum o da zaten belli ediyo kendini sızlamaya başlıyor.Hiç ağrı kesici almadım.Sadece sırt üstü yattığım için uyumak zor o kadar.Doktorumla görüştüğümde eğer problemin yoksa zorlamadan spor yap sitediğin gibi dedi ben zaten 4. günden sonra yürüyüşe gittim dedim şok oldu
Bademcik ameliyatı olduğum ilk günde çatır çutur börek yemiştim ben de bir sorun var sanırım.
Ama sakın korkmayın arkadaşlar rahat girdinizmi çok çok kolay bir ameliyat oluyor.Hepinize geçmiş olsun :)
çok geçmiş olsun...sonucundan memnun olman, iyileşme sürecinin konforlu oluşu çok güzel....darısı olmak isteyenlerin başına...
bu arada lolipop mu oldun, ters T mi?