- 3 Nisan 2009
- 185
- 0
- Konu Sahibi ---Lily---
- #8.381
jelesec günaydın arkadaşım nasılsın. inşallah oğlunun sınavı iyi geçmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ,kızlar açık görünüyorsunuz merhaba demek istedim(desen ve ogltkne)öptüm
desendesen de gelmiş görmedim canım sende iyisindir inşallah
serapçım,
bana bi "geçmiş olsun" diyemeyen,( girip okuyup halde demeyen) "nasıl gidiyor" diye sormayan çok arkadaş oldu...40'ım çıktı hala tık yok
dediğin gibi önemli olan; nedeni, niyeti
öpüyorum canım...
arkadaşımmm çook geçmiş olsun çok kırılmış gördüm seni sen hiç merak etme ben sana serap38 ve jelesec'e hergün dua ediyorum dr. bulma ve karar verme konusunda yardımlarınız için. Bide hayırlısı ile sorunsuz ameliyat olup atlatıyım memişlere her bakışımda dua edicem hepinize bak bu ömür boyu dua garantisi demek
selam ,kızlar açık görünüyorsunuz merhaba demek istedim(desen ve ogltkne)öptüm
gözlerimle gördüm iyi olduğunu dahada mutlu oldum...zaten senle yazışa yazışa(özelden)samimi olmuştuk sanki daha önceden tanışıyor gibiydikbu arada hemen ameliyat yerlerine baktırdığın için sağol canım,hem seni hem kardeşini öpüyorumne güzel atlattın artık sırada dinlenme var.
Jelesec arkadasimcok tesekkurler Allah razi olsun gedin ilgilendin, cok sagol, bugün cikis yapiyorum. Cokiyi hissediyorum kendimi. Serapcim bulusursak sana da nil ede ayirdim evde merak etmeyin hakkiniz sakli. Opuyorum sagolun kizlar.
Kızlar bişey sormak istiyorum ameliyat sonrasında özelbi vitamin kullandınızmı dr. Arkadaşım c vitamini takviyesi alabilirsin dedi. şimdi aklıma geldi sizin özellikte yaptığınız bişey varmıydı
arkadaşımmm çook geçmiş olsun çok kırılmış gördüm seni sen hiç merak etme ben sana serap38 ve jelesec'e hergün dua ediyorum dr. bulma ve karar verme konusunda yardımlarınız için. Bide hayırlısı ile sorunsuz ameliyat olup atlatıyım memişlere her bakışımda dua edicem hepinize bak bu ömür boyu dua garantisi demek
Izmirde doktor arıyorum tavsiyesiniz var mı
Merhaba dr cenk tokat,cemil turgay birde dr ahmet soyadını bilmiyorum...bunlarla görüş istersen yaptıranlar memnun
Hakikaten herkesin söylediklerine katılıyorum.Harikasın sen