Serapçım, bugün işe başladın...umarım sıkıntısız geçer. Kendini yormamaya çalış..Öpüyorum..
Dendercim, çok geçmiş olsun. Jelesec'ten telefonda güzel haberlerini aldım. Beğenmişsin yeni cicileri
. Hızlı ve sıkıntısız bir iyileşme süreci diliyorum canım.
Canım, yumuşamaya başladı yavaş yavaş. Dediğin gibi, kıyafet deneme isteğimin en yoğun olduğu döneme geçtim :) Aklında olan, küçültmek isteyen kim varsa, hiç düşünmesin..Ben "kendim için yaptığım en güzel şeylerden biri" diyorum bu ameliyat için. Senin ağrıların muhtemelen karından kaynaklanıyordur. Meme de ilk 1-2 gün dışında (o da çok hafif olcak şekilde) ağrı hissetmedim ben.
Hayırlısı olsun elifidil. Umarım sonuçların seni çok mutlu eder. Lazer lipoliz ile ilgili net olarak söyleyebileceğim tek şey ağrılı oluşu..Meme gibi değil yani... Bi de doktor seçimi konusunda bence isabetli bir karar vermişsin. Ben şahsen, Ercan bey'i daha çok seveceğini düşünüyorum. Forumdan aynı gün sevimlii arkadaşımız da
meme küçültme olacak Ercan Bey'e.
merhaba widerwillen,
İzmir'de yakın zamanda meme ameliyatı olup, sonucundan memnun olan zerdalim diye bir arkadaş vardı. Foruma son zamanlarda uğramıyor ama Eray Copçu'ya olmuştu ameliyatını. İstersen dr. ile görüş, bir de desendesen arkadaşımız var İzmirde. O da dr. araştırması yapıyor. Fikirlerini paylaşır zaten. Ama kişisel olarak B cup bence büyük değil. Ama sen nasıl mutlu olacaksan
kendi adıma söyleyeyim, iyi ki yaptırdım...yıllardan sonra artık kaburgalarımı görebiliyorum
şaka bi yana giydiğim üzerime oluyor...yok böyle bir zevk :)