sevgili jelesec ve ogltkn güzel yardımlarınız ve dilekleriniz için çok minnettarım:) arkadaş dr.f.o ta ısrarlı bende benim başıma gelenlerden sonra kimseye dr tavsiyesinde bulunamıyorum ama iyi para verecek bu beni aşar zaten:) sizin doktorunuzun ismini istememde ki amaçta sonuçlarından son derece memnun olmanızdan dolayı bakalım beni kabul edecek mi? benim izlerim belki kolaylıkla düzelicek ama meme başımdan çok umutsuzum
meme başımda renk farklılığı var ve meme ucumda biraz içeri çökük bunu nasıl düzeltebilirler ki diye düşünmeden edemiyorum ve umutsuzluğa kapılıyorum doktor çok uğraşacak bu kesin.. hayallerim çok farklıydı senelerce taşıdığım yükten kurtulacak ve nihayet istediğim ince askılı sütyenleri takabilecektim ama inanın ameliyat olalı 7 ay oldu ve benim hevesim o kadar kırıldı ki ben kendime henüz yeni bir sütyen bile almadım hala ameliyat sonrası takılan sütyeni yıkayıp yıkayıp giyiyorum:) hiç bakmıyorum, göğüs şekillerimden memnunum ama ucu ucube gibi görünüyor eşimde hiç bakamıyor üzüntüyle başını çeviriyor, ne acı bir durum dimi... umarım düzeltebilir doktor bu durumu yoksa en büyük hayalim hayatımın en büyük yanlışına dönmek üzere..
Herkese uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,
nereden başlayacağımı bilemiyorum,ne zamandır yazmıyordum..ama haftaya sizlere hayırlısıyla yazacağım çok ama güzel şeyler olacak çünkü 6 Nisan Cuma sabahı Ercan Bey e ameliyat oluyorum.Hepinizin dualarına ihtiyacım var...
Doğru dr .u bulduğuma inanıyorum inşallah bir şanssızlık yaşamadan atlatır; size güzel haberler ile dönerim.Zira bu benim yıllardır hayalini kurduğum bir şey...
Jeselec e yönlendirmesi,verdiği pozitif enerji, ve paylaşımları için çok teşekkür ediyorum.Aynı zamanda ogltkn e de çok teşekkür ediyorum,o da beni az dinlemedi,sorumlarımla az boğmadım onu:)
Sevgili serap38 sonucunun başarılı olmasına çok sevindim arkadaşım, maşallah..
Sevgili Yeşimay,
başından beri geçirdiğin süreci biliyorum, Yazılarını okudum.İnan çok üzüldüm.Ben.F.Y e bir anlam veremiyorum,nasıl bir rahalık var ve bu yaşadığın bir komplikasyon mu yoksa dr. hatası mı bir bili rkişiden duymak isterdim.Bundan sonra konuyu çok didikleyip,üzüntünü taze tutmak istemiyorum.
Bundan sonra ilerleyeceğin doğru yolun ne olacağını konuşalım.Benim fikrim sakın F.Y. ye ye revizyon olma.O ameliyat masasına aynı hatta daha fazla tedirginlikle yatma,Burada önemli olan doğru dr.u bulduğunda maddi olarak ne kadarını karşılayacak durumda olduğun..
Doğru dr.u bulmaya çalışırken lütfen popülarite ve ünvan konularına takılma..
Ercan Bey den bu forumda çok bahsedildi, hastalarının referansları,elifidil in olacağı revizyon ameliyatı, dr.un verdiği güven duygusu,disiplini vs hepsi konuşuldu..Mutlaka ama mutlaka Ercan Bey ile yüzyüze görüşmeni öneriyorum..
Somut olarak verebileceğim bir bilgi, yabancı sitelerde Ercan Bey in meme ucu revizyonu yaptığı bir hastada kullandığı tenik akademik bir ortamda paylaşılmış.Yazı elbette İngilizce, belki incelemek/inceletmek istersin.Linkini gönderiyorum..
Ercan Bey ile görüşürken,ücret konusunda da durumunu net bir şekilde paylaş, hiç çekinme..
Hepinize sevgilerimi gönderiyorum
Ne olur benim için dua edin..
Aesthetic Plastic Surgery, Volume 33, Number 6 - SpringerLink Correction of Inverted Nipple: Comparison of Techniques with Novel Approaches | InTechOpen