- Konu Sahibi ---Lily---
- #8.281
bayanlar elifidilin ne için revizyon olacağını biliyormusunuz? sorun neredeydi acaba sanırım oda benim doktora olmuştu birde daha önce ki revizyon olan arkadaş onun sorunu neydi? ben kendim gibi sorun yaşayan varmı diye merak ettim.. birde doktorunuz nasıl fiyatlar veriyor çok uçuk verirse yaptıramam çünkü yıllardır hayalini kurduğum arabayı nihayet eşime aldırdım şuan eğitim aşamasındayım ve cesaret:) bu yüzden çok açılamam.. çok yakın bir arkadaşım çok ünlü bir doktora nisanda ameliyat oluyor doktor sibel canın doktoruymuş adı prof.dr fethi bey ( soyadını yazmıyım belki yasaktır) ve iyi bir para alıcak 15 bin gibi.. bazen bende keşke en başından daha fazla verseydimde.. neyse oldu artık şuan memelerime bende bakmıyorum, hiç ilgilenmiyorum devamlı yüzükoyun uyurum zaten eziliyorlar büzülüyorlar.. sanırım hayallerim yıkıldı..yinede eğer ercan bey çok maliyet çıkarırsa veremicem oyüzden maddiyatta şuan için önemli
Aynı doktor'mu???Sizin için ciddi anlamda üzüldüm...daha önce yazdıklarınızı okumuştum,tam hatırlayamamıştım tekrar buldum ve okudum.Sizin bu samimi ve hiçbirşeyi saklama gayesinde olmadan yapmış olduğunuz bu paylaşımınız...benim geçmişte yazdığım yazılarımda haklı olduğumu tekrar bana ve benim gibi düşünenlere göstermiş oldunuz,bunun için size şahsım adına teşekkür ederim. İsmini yazmak istemediğim bu doktorun... birçok hastasında bu ve bunun gibi olaylar sıklıkla yaşanmış.Yeniden en güzel görüntüye kavuşmanızı yürekten diliyorum.Güçlü olun bunun suçlusu siz değilsiniz ama mutlaka revizyon olun...ve aynalarla barışın sevgiler.