- 20 Eylül 2011
- 1.047
- 0
- 44
- Konu Sahibi ---Lily---
- #8.241
20 nisanda allah kısmet ederse
Hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 nisanda allah kısmet ederse
sizinkiler biliyo demek ki :) o zaman süper..uğraşmana gerek kalmayacak demektir :)
desenimmm, hoş geldin, şenlendirdin yine burayı :)
desene, az kaldı senin de...foto koyacağım ama kendi fotolarımı :)
potluk kötüydü hakikaten..tepki çekmek istemiyorum yine..olmadı özelden haberleşiriz, maille yollarım sana :)
ben çamaşır götürmüştüm canım ...75 yeni çıkmış genç kız memesi gibi olur benim fikrim...hele iri birin de hiç hoş durmuyor.80b çok iyi bir ölçü yinede sen kararını ver ama net oturt kafan da sakın doktoruna bırakmakuzeni götürmek iyi fikir ama şimdi birde memelerini doktora açmak var
sabırsızlıkla bekliyorum fotolarını canım, meraktan ölücem yaa... ötekini de özelden gönderebilirsin.
Nisan ayında inşallah canım, gün sayıyorum artık. Şu sorular konusunda yardımcı olur musun canım, neler sorayım naapayım?
1 saattir arıyorum o fotoyu google da ama bulamadım...
yalnız hırs yaptım, kesin bulcam..bulunca göndercem oki?
öptüm ikinizide
Gözümüz gönlümüz açılsın arkadaşım nazardan mı korkuyorsun?okur üfleriz merak etme sen
aa herkes büyütmek ister sen küçültüosun. ne güzel işte kıymetini bil:)
5 kişi dışardan okuyan görünüyor...gelin içeriye dışarda kalmayın
Merhaba; Cüneyt Bey ameliyatı hangi hastanede yapıyor, bir de ne kadar ücret ödediniz? Beni bilgilendirir misiniz? Ameliyatınız T şeklinde mi yoksa lolipop tekniğiyle mi yapıldı?
merhaba desendesen,
Cüneyt Bey ameliyatlarını Ege Sağlık Hastanesinde yapıyor, ben hastanede yattığım 1 gece ve pataloji sonuçları dahil olmak üzere 5000 lira ödedim, ameliyatım ters t tekniğiyle oldu, önceki mesajlara bakarsan görebilirsin, ben de iz konusunda çok endişeliydim fakat 10 gün olmasına rağmen izler beni hiç rahatsız etmiyor, en korkulan iz olan göğüs altındaki kısmı ince bir saç teli şeklinde ve meme kıvrımının tam altına oturduğu için hiç de kötü durmuyor. ten rengine döndüğünde çok daha az fark edileceğini düşünüyorum.
sevgilerimle...
desenim ve sevimliii,
özel mesajlarınızı kontrol ediniz
bahsi geçen fotoğrafın linkini göreceksiniz :))
Merhaba; Cüneyt Bey ameliyatı hangi hastanede yapıyor, bir de ne kadar ücret ödediniz? Beni bilgilendirir misiniz? Ameliyatınız T şeklinde mi yoksa lolipop tekniğiyle mi yapıldı?
merhaba desendesen,
Cüneyt Bey ameliyatlarını Ege Sağlık Hastanesinde yapıyor, ben hastanede yattığım 1 gece ve pataloji sonuçları dahil olmak üzere 5000 lira ödedim, ameliyatım ters t tekniğiyle oldu, önceki mesajlara bakarsan görebilirsin, ben de iz konusunda çok endişeliydim fakat 10 gün olmasına rağmen izler beni hiç rahatsız etmiyor, en korkulan iz olan göğüs altındaki kısmı ince bir saç teli şeklinde ve meme kıvrımının tam altına oturduğu için hiç de kötü durmuyor. ten rengine döndüğünde çok daha az fark edileceğini düşünüyorum.
sevgilerimle...
Cevapladığın için teşekkür ederim öncelikle. Maşallah diyorum Allah nazarlardan saklasın. Göğüslerin önceden kaç bedendi, şimdi kaç beden oldu? Bir de eğer senin için bir sakıncası olmazsa, seninle buluşmak ve göğüslerini görmek isterim. Ben İzmir'deyim ve doktor araştırması yapıyorum. Nasip olursa önümüzdeki ay ameliyat olmayı düşünüyorum ve dikişleri-doktorun yaptığı işi çok merak ediyorum. Yüz yüze görüşmek isterim, eğer senin için bi sakıncası yoksa...
desenim, pişşttt