Cevapladığın için teşekkür ederim öncelikle. Maşallah diyorum Allah nazarlardan saklasın. Göğüslerin önceden kaç bedendi, şimdi kaç beden oldu? Bir de eğer senin için bir sakıncası olmazsa, seninle buluşmak ve göğüslerini görmek isterim. Ben İzmir'deyim ve doktor araştırması yapıyorum. Nasip olursa önümüzdeki ay ameliyat olmayı düşünüyorum ve dikişleri-doktorun yaptığı işi çok merak ediyorum. Yüz yüze görüşmek isterim, eğer senin için bi sakıncası yoksa...
merhaba desendesen,
görüşebilirdik elbette fakat ben izmirde yaşamıyorum. ailem manisada, ben ankarada çalışıyorum, ankarada ameliyattan sonra yanımda yardımcı olacak kimse olmadığı için bu ameliyatı ailemin yanında olmak istedim. biliyorsundur zaten manisa-izmir arası yarım saat, dolayısıyla şimdilik manisadayım, birkaç gün içinde de ankaraya dönüyorum.
ben ameliyattan önce 80 e takıyordum geleneksel ölçülerde neye denk gelir bilemiyorum (100'ün üstünde olduğu kesin de
şimdi b ile c arası olduğumu tahmin ediyorum, şişlikler gidinde b olacağımı düşünüyorum. şu anda malabadi diye bir markanın sporcu sütyeninde large kullanıyorum, bu nedenle sana kesin bir beden söyleyemiyorum.
fakat cüneyt bey, ameliyattan önce beden belirlemeyi pek doğru bulmuyor, kendisi kişinin vücut ölçülerini göz önünde bulundurarak ameliyatı yapıyor. fakat elbette sen ideal olandan daha küçük veya daha büyük olmasını istediğini söyleyebilirsin. kendisi hastasını uyarıyor ama ısrarcı olmuyor.
umarım en kısa zamanda içine sinen doktoru bulursun, sevgilerimle...