- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #8.261
merhaba canım yeni gördüm mesajını. Benim oğlan sağolsun odasına gidip beni de peşinden sürüklüyo, odayla salon arası git-gel yapıyoruz N'bersin? Ameliyat yerin nasıl oldu?
Ben iyiyim canım...yok bi yaramazlık..ameliyat yeri mi, anlamadım ben yaw:44:
iyileşmeyi mi soruyorsun acep
arkadaşlar merhaba, nasılsınız görüyorum ki hepiniz mutlusunuz ne güzel:)
jelesec iyilik meleği sen nasılsın senden bir ricam olacak henüz özel mesaj atamıyorum, senden doktorunun tam adı ve hastanesini alabilir miyim? kendisine revizyon için görünmek istiyorum, ilk muayenesi ücretli mi? bir kontrol olmak istiyorum bakalım o ne diyecek durumuma(( şimdiden teşekkür ederim..
Nasılsın canım?Öptüm seni
Canım benim, çok teşekkürler...İnternetten arıyorum arıyorum bulamıyorum bi türlü böyle fotolar. Çok merak ediyordum. Ne kadar kötü duruyor alttaki potluk, bu kadının alt dikişi yok galiba dimi, lolipop tekniği gibi sanki, yoksa bana mı öyle geldi. Sen anlayabildin mi?
heee dikişleri soruyorum cicim, ağrın falan oluyor mu?
ilginiz için çok çok teşekkür ediyorum sevgili ogltkn ve sevgili jelesec..evet benim nisana kadar beklemem gerekiyordu revizyon için bu sabah düşünürken ani bir kararla sizin doktoru düşünmeye başladım ama revizyona yanaşmıyorsa doktorunuz üzüldüm açıkçasıbenim revizyon yapılacak yer sağ memebaşı ve dikiş izlerim, kendi doktorum revizyonda büyüklüklerinden memnun değilsem küçültebileceğini ve diğer yerleri de düzelteceğini söylemişti maddi olarakta hiçbir masrafım olmayacaktı, ancak ben korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan, üzülmekten, acı duymaktan.. yaşadıklarımı bir ben bilirim doktoru aramaya da çekiniyorum şimdi ya beni kabul etmezse umudum kırılır neyse ben müsait bir zamanda arıyayım umarım aradığımda yurtdışında olmaz..
ilginiz için çok çok teşekkür ediyorum sevgili ogltkn ve sevgili jelesec..evet benim nisana kadar beklemem gerekiyordu revizyon için bu sabah düşünürken ani bir kararla sizin doktoru düşünmeye başladım ama revizyona yanaşmıyorsa doktorunuz üzüldüm açıkçasıbenim revizyon yapılacak yer sağ memebaşı ve dikiş izlerim, kendi doktorum revizyonda büyüklüklerinden memnun değilsem küçültebileceğini ve diğer yerleri de düzelteceğini söylemişti maddi olarakta hiçbir masrafım olmayacaktı, ancak ben korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan, üzülmekten, acı duymaktan.. yaşadıklarımı bir ben bilirim doktoru aramaya da çekiniyorum şimdi ya beni kabul etmezse umudum kırılır neyse ben müsait bir zamanda arıyayım umarım aradığımda yurtdışında olmaz..
bayanlar elifidilin ne için revizyon olacağını biliyormusunuz? sorun neredeydi acaba sanırım oda benim doktora olmuştubirde daha önce ki revizyon olan arkadaş onun sorunu neydi? ben kendim gibi sorun yaşayan varmı diye merak ettim.. birde doktorunuz nasıl fiyatlar veriyor çok uçuk verirse yaptıramam çünkü yıllardır hayalini kurduğum arabayı nihayet eşime aldırdım şuan eğitim aşamasındayım ve cesaret:) bu yüzden çok açılamam.. çok yakın bir arkadaşım çok ünlü bir doktora nisanda ameliyat oluyor doktor sibel canın doktoruymuş adı prof.dr fethi bey ( soyadını yazmıyım belki yasaktır) ve iyi bir para alıcak 15 bin gibi.. bazen bende keşke en başından daha fazla verseydimde.. neyse oldu artık şuan memelerime bende bakmıyorum, hiç ilgilenmiyorum devamlı yüzükoyun uyurum zaten eziliyorlar büzülüyorlar.. sanırım hayallerim yıkıldı..yinede eğer ercan bey çok maliyet çıkarırsa veremicem oyüzden maddiyatta şuan için önemli
bayanlar elifidilin ne için revizyon olacağını biliyormusunuz? Sorun neredeydi acaba sanırım oda benim doktora olmuştubirde daha önce ki revizyon olan arkadaş onun sorunu neydi? Ben kendim gibi sorun yaşayan varmı diye merak ettim.. Birde doktorunuz nasıl fiyatlar veriyor çok uçuk verirse yaptıramam çünkü yıllardır hayalini kurduğum arabayı nihayet eşime aldırdım şuan eğitim aşamasındayım ve cesaret:) bu yüzden çok açılamam.. çok yakın bir arkadaşım çok ünlü bir doktora nisanda ameliyat oluyor doktor sibel canın doktoruymuş adı prof.dr fethi bey ( soyadını yazmıyım belki yasaktır) ve iyi bir para alıcak 15 bin gibi.. Bazen bende keşke en başından daha fazla verseydimde.. Neyse oldu artık şuan memelerime bende bakmıyorum, hiç ilgilenmiyorum devamlı yüzükoyun uyurum zaten eziliyorlar büzülüyorlar.. Sanırım hayallerim yıkıldı..yinede eğer ercan bey çok maliyet çıkarırsa veremicem oyüzden maddiyatta şuan için önemli
canım f.o. Dediğin dr.a küçültme ameliyatı olan arkadım var ben birebir gördüm, birde ercan beyin fotoğraflarını gördüm (f.o. çok pahalı geçen sene .15000 verdi arkadaşım bence değmez) ben tercihimi ercan beyden yana kullandım artık hayırlısı hakkımızda
bayanlar elifidilin ne için revizyon olacağını biliyormusunuz? sorun neredeydi acaba sanırım oda benim doktora olmuştubirde daha önce ki revizyon olan arkadaş onun sorunu neydi? ben kendim gibi sorun yaşayan varmı diye merak ettim.. birde doktorunuz nasıl fiyatlar veriyor çok uçuk verirse yaptıramam çünkü yıllardır hayalini kurduğum arabayı nihayet eşime aldırdım şuan eğitim aşamasındayım ve cesaret:) bu yüzden çok açılamam.. çok yakın bir arkadaşım çok ünlü bir doktora nisanda ameliyat oluyor doktor sibel canın doktoruymuş adı prof.dr fethi bey ( soyadını yazmıyım belki yasaktır) ve iyi bir para alıcak 15 bin gibi.. bazen bende keşke en başından daha fazla verseydimde.. neyse oldu artık şuan memelerime bende bakmıyorum, hiç ilgilenmiyorum devamlı yüzükoyun uyurum zaten eziliyorlar büzülüyorlar.. sanırım hayallerim yıkıldı..yinede eğer ercan bey çok maliyet çıkarırsa veremicem oyüzden maddiyatta şuan için önemli
Cevapladığın için teşekkür ederim öncelikle. Maşallah diyorum Allah nazarlardan saklasın. Göğüslerin önceden kaç bedendi, şimdi kaç beden oldu? Bir de eğer senin için bir sakıncası olmazsa, seninle buluşmak ve göğüslerini görmek isterim. Ben İzmir'deyim ve doktor araştırması yapıyorum. Nasip olursa önümüzdeki ay ameliyat olmayı düşünüyorum ve dikişleri-doktorun yaptığı işi çok merak ediyorum. Yüz yüze görüşmek isterim, eğer senin için bi sakıncası yoksa...
merhaba desendesen,
görüşebilirdik elbette fakat ben izmirde yaşamıyorum. ailem manisada, ben ankarada çalışıyorum, ankarada ameliyattan sonra yanımda yardımcı olacak kimse olmadığı için bu ameliyatı ailemin yanında olmak istedim. biliyorsundur zaten manisa-izmir arası yarım saat, dolayısıyla şimdilik manisadayım, birkaç gün içinde de ankaraya dönüyorum.
ben ameliyattan önce 80 e takıyordum geleneksel ölçülerde neye denk gelir bilemiyorum (100'ün üstünde olduğu kesin deşimdi b ile c arası olduğumu tahmin ediyorum, şişlikler gidinde b olacağımı düşünüyorum. şu anda malabadi diye bir markanın sporcu sütyeninde large kullanıyorum, bu nedenle sana kesin bir beden söyleyemiyorum.
fakat cüneyt bey, ameliyattan önce beden belirlemeyi pek doğru bulmuyor, kendisi kişinin vücut ölçülerini göz önünde bulundurarak ameliyatı yapıyor. fakat elbette sen ideal olandan daha küçük veya daha büyük olmasını istediğini söyleyebilirsin. kendisi hastasını uyarıyor ama ısrarcı olmuyor.
umarım en kısa zamanda içine sinen doktoru bulursun, sevgilerimle...
ay bugün beni çok güldürdün, Allah da seni güldürsün kuşummm..
sana ettiğim bu hayır duaların ne zaman son bulacak acaba :))
o zaman gelelim asıl meseleye .meme küçülte olayına. Kızlar şimdi ben ölçü olarak ne diyeceğim dr. Geçen gece kendimi 80b göğüs örnekleri ararken buldum kendimi.allahtan kimse görmedi yoksa yanlış anlaşılmalar olabilirdi.bi örnek olsun istiyorum elimde ama yok ölçü olarak çamaşır falanmı alıyım. Aslında kuzenim var 80b onumu götürsem yanımda bundan istiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?