- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #7.981
Senin ağzın dan bal damlıyor balYa keşke foruma önce girseydin, ben hem karın hem meme için anlaşmıştım doktorla son günde vazgeçtim Nette bilgi yoktu hakkın da ,çevrem de olan da yoktu ....Dedim meme olsun kötü olursa 1 yer kötü olsun ama sonucumu görünce bin pişman oldum.Neyse en azın dan artık eminim
Bu arada ismini hiç duydunuzmu bilmiyorum Amerikan hastanesi dr. Eser Yüksel bey var.Dalında çok iddaalı bir doktordur.Yaklaşık 5 yıl önce çok yakın bir arkadaşıma meme küçültme yaptı.İnanın harka oldu.Benim ilhan kaynağımda o oldu zaten.Yanlız kendisi Amerika da ve dönem dönem Türkiye ye geliyor.Arkadaşımın göğüsleri d cup idi benden bir beden falan küçük diyeyim.Çok farklı bir teknikle yapılan ameliyat çok başarılı idi. Tamamen gögüs altından kesi yapldı.Balenli sütyenlerin altındaki tel i düşünün aynı o şekilde kesildi.Başka hiç bir yerinde iz yok.
Çok güldüm bu yorumabir yer mi kötü olsun?Ben olsam doktorun yerin de yapmam,karın ameliyatı sana..Son pişmanlık fayda etmez, bak bana oh oldum bitti maşallah Darısı başına,öptüm.
online, gözüküyorsun zamanın yaklaştı,Allah yardımcın olsun .Herşey, hayal ettiğin gibi olur inşallah .İyi akşamlar.
Selam ben karin bölgesine gecmistim sen cikmissin.
Amin , Allah hepimizin yardimcisi olsun ameliyata girecek herkesin.
Allah razi olsun senden, insallah istedigimden de iyi olmus diye yazmak istiyorum.
31 mart cumartesi ameliyatim, iki haftacik kaldi.
Ben 22 nisanda dönücem ben dönmeden önce toplanirsak cok sevinirim.
Hepinizi merak ediyorum, öyle icten samimi yazilanlari okuyunca
Sanki kardesimle konusur gibi hissediyorum, inanin gercekten.
Jelesec , bir organizasyon yapsan ne iyi olur.
Arkadaslar da isterse olur.
Bu arada pargali sizlere ömür oldu galiba...
Cok erken oldu, ben seneye katledilir saniyordum.
Zevki kacicak pargali olmadan muhtesem yüzyilin.
Ay sen ol, biraz düzel toplanırız .Ben ziyarete geleceğim seni zaten,ondan sonra toparlanırız bir mani olmaz sa.
ay ne güzel olur hadi bakalım bu yaz senle, serap ,dan iyi haberler bekliyorum
Allah mi söyletti insallah cikar bir pargali karsima.
Allah herkese gönlüne göre versin.
foruma yeni giren arkadaşlar hoşgeldiniz.Ameliyat tarihi alan arkadaşlara,sonuçları yüz güldüren ameliyatlar geçirmelerini dilerim.
ay ne güzel olur hadi bakalım bu yaz senle, serap ,dan iyi haberler bekliyorumEdber, pargalıyı beğenmiş öyle birini dileyeyim onun için
Küstüm benden beklemiyorsun demek ))):
Desendesen cim,ben resimlerini gördüm seninbenim fikrim karnını yaptırmaya hiç gerek yok.Ha bu arada unutmada senden yani memen 2.200 gr da çıkmaz,yani senin İ tekniği uygun olur tabi yine iyice sor araştır.Benim de az dokum yoktu 1.200 civarın da ve bu teknik uygulandı,izler ilk aydan beri hiç rahatsız etmedi şimdi de yok silikleşti
Desendesen cim canım cicim kardeşim bu kadar kafana takma bence biraz rahat ol,desem de inanma...ben de aynı soruları beynimde milyon kere düşünür dururdum.Koltuk altına kadar uzamıyor tabiiki benim çok büyük oldukları için biraz daha uzun diyeyim.Kesinlikle çamaşırımdan görünmüyor o kadar güzel bir hizada ki dikiş yeri hiç bir şekilde belli değil inan bana. Dediğim gibi damla şeklini bir düşün alta doğru hani oval şeklindedir tam onun altında kalıyor.Bu arada isim vermek doğrumu burda bilmiyorum ama Z.triko diyeyim bari indirimde şuan mayoları.Daha önce üst bikini bedeni 46 olurken 40 beden aldım daha yeni.Kesin ve kesin görünmüyor hiç tasalanma.
Bentoprak ile desendesen in ameliyat tarihleri ??
Selam ben karin bölgesine gecmistim sen cikmissin.
Amin , Allah hepimizin yardimcisi olsun ameliyata girecek herkesin.
Allah razi olsun senden, insallah istedigimden de iyi olmus diye yazmak istiyorum.
31 mart cumartesi ameliyatim, iki haftacik kaldi.
Ben 22 nisanda dönücem ben dönmeden önce toplanirsak cok sevinirim.
Hepinizi merak ediyorum, öyle icten samimi yazilanlari okuyunca
Sanki kardesimle konusur gibi hissediyorum, inanin gercekten.
Jelesec , bir organizasyon yapsan ne iyi olur.
Arkadaslar da isterse olur.
Bu arada pargali sizlere ömür oldu galiba...
Cok erken oldu, ben seneye katledilir saniyordum.
Zevki kacicak pargali olmadan muhtesem yüzyilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?