- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #7.661
merhaba arkadaşım.
öncelikle çok geçmiş olsun.mesaj yazacaktım ama siteye girmediğim için yazmadım kusura bakma,sana ve serapa çok geçmiş olsun ikiniz adına çok sevindim.iyi karar verdiniz,çok düşündünüz ve sonunda değdi,allah yardımcınız oldu ve sizi tebrik ederim.
tekrar geçmiş olsun....
sana da selam arkadaşım iyi gecelerSelam arkadaşım
merhaba arkadaşım.
öncelikle çok geçmiş olsun.mesaj yazacaktım ama siteye girmediğim için yazmadım kusura bakma,sana ve serapa çok geçmiş olsun ikiniz adına çok sevindim.iyi karar verdiniz,çok düşündünüz ve sonunda değdi,allah yardımcınız oldu ve sizi tebrik ederim.
tekrar geçmiş olsun....
merhaba,
ben dün ercan beyle görüşmeye gittim. 17 marta ameliyat günü aldım. bana verdiği fiyat 7 bin.bu fiyat beni çok zorlayacak sizler ne kadara ameliyat oldunuz?lütfen cevap yazın. bana neler tavsiye edebilirsiniz?
Arkadaşım adımı söylemene gerek yok, forum dan 4 arkadaş DR ercan beye ameliyat oldu, 2 si oldu digerleri gün aldı sadece sevgili ogltkne arkadaşımız benimle gitti, sen anlat derdini indirim iste yardım cı olur mutlaka şans seninle olsun
slm arkadaşlar,sitede öylesine gezinirken buldum burayı,ne kadar memnum oldum anlatamam. ben 27 yaşındayım ve kendimi bildim bileili buı göğüslerle başım dertte. ne istediğim gibi giyebildim ne de girdiğim ortamlardsa rahat ettim,bunların yanı sıra ter,pişik,cabası. hep aklımda ameliyat olmak ama evliyim ve henüz bebeğimn yok hemilelik sırası ve sonrası bebeğşmi emziremem korkusu ile erteledim hep. tecrübeli ve bu dertten kurtulmuş arkadaşlar,istanbulda avrupa yakasındayım önerebileceğiniz doktor var mı
?ameliyat olup hamile kalanlar ne sıkıntılar yaşadınız,doğum yapıp öylemi ameliyat olsam bilemiyorum,bana önerileriniz varmı?herşeyden önce iyi bir doktor lazım tavsiyelerinzi bekliyrum,sevgiler.....
canım, yogun ve yorucuyduNasıl keyifler? umarım dertsiz sıkın tısız bir gün olur, hepinizi öpüyorum
Ogltkne canım günaydın,bugün ilk iş günün ameliyat sonrası, sıkıntısız geçer umarım kendine dikkat et öpüldün
Ben 6 yıl kadar önce ameliyat oldum. Kocaman ve sarkmış göğüslerimi küçülttüm ve bence yaptığım en iyi işti kızlar. Sırt ağrılarım geçti, artık istediğim her kıyafeti giyebiliyorum, kendime güvenim arttı. Ameliyat sonrası biraz zorluk yaşadım, 3 hafta kadar sırt üstü yattım, 6 ay kadar ağır kaldırmadım ...vs ama hepsine değdi.
canım, yogun ve yorucuyduneyseki bitti :) sen nasılsın? cok öpüyorum seni. Herkese iyi geceler diliyorum, yeni arkadaslar gelmis, sizler de hosgeldiniz.
yok yok kuşum, ne terketmek var, ne de işte yorulmak :) evdekine benzemiyor tabi, evde daha fazla istirahat halinde olur insan, burda ister istemez hareket fazla....idare etmeye çalışıyorum yine de..
serap sen nasılsın canım? ağrıların hafiflemiştir umarım...memelerini tam gördünmü? şekli, boyutu nasıl istediğin gibi oldu mu? anlat merak ediyorum....
bu arada sen nezaman göreceksin birdaha Ercan bey'i ?
evet yazdım arkadaşım,
araştıran insanlar bir iki yazı bulabilsinler diye yazdım ben de...yabancı sitelerde çıkan ingilizce yayınları bile okudum ben Ercan bey'in...sırf biraz bilgi bulabiliyem onun hakkında diye....sadece burun ameliyatı olup, memnunum diye yazan bi yorum bulmuştum doktor sitelerinin birinde...onun dışında tek örnek sendin önümde ve aslında seninle kıyaslandığımda çok şanslıydım...Senin önünde kimse de yoktu...Valla bu işte şans da önemli ama doktor secimi herşeyin önünde bence....iyi doktoru bulunca riskler zaten minimal oluyor...ben istediğim boyut ve şekilde memelere kavuştum ya, keyfime diyecek yok41 kere maşallah diyeyim....bu ameliyatı olmak isteyen herkes umarım gönlüne, aklına ve kesesine uygun hekimi bulur ve istediği memelere kavuşur..
geliyom geliyom çok fena gaza geldim kızlar; sınavı falan takmayıp olacam ameliyatımı. Barim Edber'den sonra sıramı kaptırmıyim
herkese ıyı geceler. Serapcım naber?
ilk günden iyi yoruldun işte neyse dikkat et,serap da sende oldunuz ameliyatları terk ettiniz burayı Olmaz kuşum yazın arada insanlar deneyimleriniz den faydalan sın......
evet yazdım arkadaşım,
araştıran insanlar bir iki yazı bulabilsinler diye yazdım ben de...yabancı sitelerde çıkan ingilizce yayınları bile okudum ben Ercan bey'in...sırf biraz bilgi bulabiliyem onun hakkında diye....sadece burun ameliyatı olup, memnunum diye yazan bi yorum bulmuştum doktor sitelerinin birinde...onun dışında tek örnek sendin önümde ve aslında seninle kıyaslandığımda çok şanslıydım...Senin önünde kimse de yoktu...Valla bu işte şans da önemli ama doktor secimi herşeyin önünde bence....iyi doktoru bulunca riskler zaten minimal oluyor...ben istediğim boyut ve şekilde memelere kavuştum ya, keyfime diyecek yok41 kere maşallah diyeyim....bu ameliyatı olmak isteyen herkes umarım gönlüne, aklına ve kesesine uygun hekimi bulur ve istediği memelere kavuşur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?