Herkese merhaba,
Ben yeni üyeyim fakat uzun süredir burada yazılanları takip ediyorum. Hatta eski mesajların birçoğunu dönüp dönüp tekrar okuyorum. Yaklaşık iki hafta sonra İzmir'de göğüs küçültme ameliyatı olacağım. (Tabii son anda korkup vazgeçmezsem:18: Ameliyatım ters t şeklinde olacak. Açıkçası doktorum o kadar güler yüzlü, ilgili ve güven vericiydi ki iz konusunda da ikna oldum. Göğsün altında mutlaka iz olacağını biliyorum fakat benim endişem bu izin uzunluğu, yani umarım koltuk altına kadar uzayıp gitmiyordur, diğer taraftan da göğüs çatalından görünmüyordur herhalde, bir de göğüs kıvrımıyla uyumlu oluyor mu yoksa düz bir çizgi halinde mi geliyor. Son bir iki gündür yabancı sitelerde ameliyat sonrası fotoğraflara bakıyorum, bazılarında bu izler oldukça uzun ve göğüs kıvrımıyla uyumlu, yani bir yay şeklinde değil, doğal olarak daha çok göze batıyor. Ters t şeklinde ameliyat olan olanlar veya olmuş birini görmüş olanlar bana göğüs altındaki bu iz konusunda bilgi verebilirler mi acaba? Ameliyattan önce doktoruma soracağım fakat şimdi aklıma takıldı, o fotoğraflara bakınca moralim bozuldu da