- 1 Haziran 2010
- 5.019
- 2.163
- 373
- 36
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #7.621
Sende durumlar nasıl canım? Sporcu sütyeni takıyor musun? Dikişlerin rahatsızlık veriyor mu? izlerin ne durumda? krem kullanıyor musun? iyileşme sürecini merak ediyorum, öptüm canım
öncelikle hepinizi öpüyorum :)) özlemişim burada yazılanları okumayı sohbet etmeyi eskisi kadar fırsat bulamasamda buralardayım :) umarım herkes iyidir serapcım sende ameliyat olanlar kervanına katılmışsın çok sevindim senin adına.. umarım herşey gönlünce olur.. hepimiz Allaha emanet olun.. ameliyat olacak olan arkadaşlarım sizde gönlünüzü ferah tutun inanın er yada geç herşey yoluna giriyor..
Herkese merhaba,
Ben yeni üyeyim fakat uzun süredir burada yazılanları takip ediyorum. Hatta eski mesajların birçoğunu dönüp dönüp tekrar okuyorum. Yaklaşık iki hafta sonra İzmir'de göğüs küçültme ameliyatı olacağım. (Tabii son anda korkup vazgeçmezsem:18: Ameliyatım ters t şeklinde olacak. Açıkçası doktorum o kadar güler yüzlü, ilgili ve güven vericiydi ki iz konusunda da ikna oldum. Göğsün altında mutlaka iz olacağını biliyorum fakat benim endişem bu izin uzunluğu, yani umarım koltuk altına kadar uzayıp gitmiyordur, diğer taraftan da göğüs çatalından görünmüyordur herhalde, bir de göğüs kıvrımıyla uyumlu oluyor mu yoksa düz bir çizgi halinde mi geliyor. Son bir iki gündür yabancı sitelerde ameliyat sonrası fotoğraflara bakıyorum, bazılarında bu izler oldukça uzun ve göğüs kıvrımıyla uyumlu, yani bir yay şeklinde değil, doğal olarak daha çok göze batıyor. Ters t şeklinde ameliyat olan olanlar veya olmuş birini görmüş olanlar bana göğüs altındaki bu iz konusunda bilgi verebilirler mi acaba? Ameliyattan önce doktoruma soracağım fakat şimdi aklıma takıldı, o fotoğraflara bakınca moralim bozuldu da
Herkese merhaba,
Ben yeni üyeyim fakat uzun süredir burada yazılanları takip ediyorum. Hatta eski mesajların birçoğunu dönüp dönüp tekrar okuyorum. Yaklaşık iki hafta sonra İzmir'de göğüs küçültme ameliyatı olacağım. (Tabii son anda korkup vazgeçmezsem:18: Ameliyatım ters t şeklinde olacak. Açıkçası doktorum o kadar güler yüzlü, ilgili ve güven vericiydi ki iz konusunda da ikna oldum. Göğsün altında mutlaka iz olacağını biliyorum fakat benim endişem bu izin uzunluğu, yani umarım koltuk altına kadar uzayıp gitmiyordur, diğer taraftan da göğüs çatalından görünmüyordur herhalde, bir de göğüs kıvrımıyla uyumlu oluyor mu yoksa düz bir çizgi halinde mi geliyor. Son bir iki gündür yabancı sitelerde ameliyat sonrası fotoğraflara bakıyorum, bazılarında bu izler oldukça uzun ve göğüs kıvrımıyla uyumlu, yani bir yay şeklinde değil, doğal olarak daha çok göze batıyor. Ters t şeklinde ameliyat olan olanlar veya olmuş birini görmüş olanlar bana göğüs altındaki bu iz konusunda bilgi verebilirler mi acaba? Ameliyattan önce doktoruma soracağım fakat şimdi aklıma takıldı, o fotoğraflara bakınca moralim bozuldu da
sevgili jelesec ve flz06 ilginiz için çok teşekkür ederim, ben de sizin söylediğiniz gibi her şeyin istediğim gibi olmasını ümit ediyorum.
Selam canım,okul hayatın da başarılar,ara arada olsa gelişmelerini paylaş canım, çok öptüm
teşekkür ederimm canımm mesajları takip etmeye çalışıyorum ara ara :)) gelişmelerimi mutlaka yazıcam, öpüyorum , Allaha emanet ol..
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarım kısa sürede toparlanıp normal hayatına dönersin.Kendine iyi bak. İyi geceler...
Bu arada galiba sıra desendesende..
geliyom geliyom çok fena gaza geldim kızlar; sınavı falan takmayıp olacam ameliyatımı. Barim Edber'den sonra sıramı kaptırmıyim
öncelikle hepinizi öpüyorum :)) özlemişim burada yazılanları okumayı sohbet etmeyi eskisi kadar fırsat bulamasamda buralardayım :) umarım herkes iyidir serapcım sende ameliyat olanlar kervanına katılmışsın çok sevindim senin adına.. umarım herşey gönlünce olur.. hepimiz Allaha emanet olun.. ameliyat olacak olan arkadaşlarım sizde gönlünüzü ferah tutun inanın er yada geç herşey yoluna giriyor..
Serap canım hoş geldinNasılsın rahatladın değil mi çok öptüm
selam bayanlar;
ssk karşılıyormuş göğüs küçültme ameliyatını,yaptıran var mı acaba?
ben bekarım ve çalışmıyorum babamın sigortasından yararlanıyorum ve küçültmek istiyorum
bana bilgi verir misiniz acaba?
bayanlar şu soruma cevap alabilir miyim lütfen?:26:
Herkese merhaba,
Güzel kadın nasılsın? çok öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?