- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #7.561
Desendesen, naber canım iyimisin? Ben 6 kg verdim 1 haftadır tık yokbakalım sporla hızlanır umarım.Öptüm seni
oğlum iyi olursa ben daha iyi olucam. sen nasılsın canım? Bir süre sonra duraklamaya geçiliyor, bozmayıp devam edersen yine kilo verimi başlıyor.
Desendesen, naber canım iyimisin? Ben 6 kg verdim 1 haftadır tık yokbakalım sporla hızlanır umarım.Öptüm seni
slm herkese. Cepten bi bakaym dedim. Sonra yine ugrarım. Cepten yazmak zor. Cok öptm hepnızı.
Sen de mi Dukan diyetindesin?
Tam dukan degil, ben o kadar sıkıya gelemiyorum işte ekmek makarna pilav onları kestim
slm arkadaslar.ben 6 ay önce memekücültme ameliyati oldum tecrübelerimide paylasmisdim.suan cok memnunum yaptiricak ve yaptirmayi düsünenler hic tereddüt etmeyin süper bir rahatlik.eger o memeleri tasidigim kadar hamallik yapsaydim zengin olurdumhepinize bol sans ve mutluluklar diliyorum
kızlar nasılsınız? Benim ufaklığın burnu tıkalı gibi sanki, şurup vericem şimdi. off inşallah hastalanmaz.
Ogltkn, canım ne güzel yazmışsın. Dediğin gibi bi bakmışız ben de sizler gibi yardımcı oluyorum, sorulara cevap veriyorum. İnşallah o günler de gelecekZaman çabuk geçiyor, bak atlattın bile canım. Yakınlarda olsan gelirdim yanına
canım iyiyim çok şükür, c.tesi de dikişler alınacak kısmetse...hiç bişi değil de banyo yapmayı özledimSevgili ogltkne nasılsın canım? bir sıkıntın yoktur umarım? Dikişlerin alındıgın da daha iyi olacaksın arkadaşım.
Jelesec, N'ber canım, nasıl gidiyor? Dersaneden geldim biraz önce çay içiyorum şimdi
Canım iyidir, vallahi bir arkadaşın iyi haberlerini aldım dahada iyi oldum.Afiyet olsun ufaklık nasıl
Burnu akıyo hala, onun dışında iyi gibi Allaha şükür
desencim, geçmiş olsun canım...umarım hastalanmaz ufaklık....onlara bişi olmasın..
uzaktayız ama olsun gönüller bir olsun canım öpüyorum.
canım iyiyim çok şükür, c.tesi de dikişler alınacak kısmetse...hiç bişi değil de banyo yapmayı özledim
bu arada barbie ozdy, jelesecten selamını aldım canım ...benden de sana sevgiler selamlar
Ay hadi geçmiş olsunkonuştuk ama yazdıgını görünce,heyecanlandım.Her şey süper gider cok memnun olursun umarım.Bol bol dinlen seni öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?