- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
- #7.541
desendesen canım mesaj kutunu boşalt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
desendesen canım mesaj kutunu boşalt
Sevgili ogltkn bugün doktora gidecek haberlerini bekliyorum heyecanlaİnşallah her şey yolundadır
canım seninle telefonlastık zaten, burdan da paylasayım hemen. p.tesi günü drenlerim alındı. biliyorsunuz ercan beyin amerikaya gitmesi nedeniyle 3-4 gün fazladan kaldılar benimle. Drenler alınırken acıdan ziyade çıkışlarını hissettim. hepsi o kadar. sonra bandajlarımı da söktü. dikişlerin kontrolünü yaptı ve çamaşırımı giydirdi. camaşırımı giydirmeden önce boy aynasında kendimi inceledim. Ameliyatın olup bittiğine full B cup memelerim olduguna hala inanamıyorum. Sizde böylemiydiniz bilmiyorum? isteyen herkesin doktorunu bulup bu ameliyatı olmasını gönülden diliyorum. Gittiğimde patoloji sonucunun da belli oldugunu ögrendim. Sonuçlarım da temiz çıkmış. Hatta alınan parçaların fotografını bile gördüm :) ve dosya seklinde tüm hastane işlemlerim bana teslim edildi. yine aklıma gelen detaylar olursa yazarım, ufaklık rahat vermiyor. hepinizi öpüyorum, sevgilerimi gönderiyorum.
Canım her şeyin iyi gitmesine çok sevindimİnan inan onlar senin memeler Ercan beyin de dediği gibi taş gibiler.Aman sen nasıl orayı burayı incelemiş sindir var mı bir şey diye,neyse atlattın şükürler olsun, darısı diğer arkadaşların başına. Patoloji sonucunun temiz çıkmasına da çok sevindim
Bu konuda doktor ve hastane çok hassas davranıyor raporunu sakla.
![]()
Kızlar nasılsınız??
Ogltkn; canım nasılsın?? Ağrın sızın var mı? umarım hızlı bir iyileşme süreci geçirirsin, foruma giremesem de aklımdasınöpüyorum çokk...
Bu arada ufaklığı nasıl idare ediyorsun, biliyorsun benimki 1,5 yaşında. Ben nası yapıcam kara kara düşünüyorum şimdiden, üzerime atlıyor devamlı. Ona sarılmadan nası duracağım diye içim içimi yiyiyor resmen. Senin yaşadığın tecbürebeler bana yol gösterici olacaktır mutlaka.![]()
maşallah diyelim jeselec..hatta:)
senin sürecini yakından takip etmeye çalıştığım için sorular soruyorum, umarım rahatsız olmuyorsundur sorduğum sorulardan:26:
beni en iyi sen anlarsın, dr. araştırması ve karar verme süreci işin en karışık kısmı...2 yaşında bir oğlun vardı sanırım...onunla nasıl idare ediyorsun? benim küçük oğlum da 2 yaşında :/
ben eğer, 3 aralıkta buluşalım derseniz, o gün hem sizlerle buluşup, buluşma sonrasında da fuat bey ya da ercan beyle görüşmeyi planlıyorum, ist.a gelmişken en azından birini bile görsem benim için iyi olur.
İyi olmana sevindim arkadaşım,sürecini sıkıntısız tamamlarsın inşallah.Memeler büyükmü kac beden olduki
Canım arkadaşım, ben seni anladım, sen de yeni olacak arkadaşları ne güzel dayanışma bu işteDesendesinin sordugu soruları zamanında bana sormuştun
Geleyim doldurayım mı suyunu
Aslında pek sıkıntım kalmadı. Pembe izlerin solması için en az altı ay lazım. Benimki sadece kuruntu. Balensiz sütyende 85 B takıyorum. Balenli modellerde B cup küçük geliyor. Metal çemberi tam sarmıyor. C cup olanların balenleri zar zor ancak oluyor. O da içime sinmiyor. Gerçi markadan markaya değişebiliyor...