- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #7.441
Ben de kulaklarım çınladı diyordumNasılsın canım?
Kırsın arkadaşım tabii rekorumu, kilolu hatun kalmasın.
Evet canım aynı ürün izler icin, sen kullanmaya başladınmı, sonucu paylaşırsın.
ne güzel anlatmışsın,teşekkür ederim. Geçmiş olsun.Senin adına sevindim. Sormak istediğim cup küçüldü mü, şekil ve büyüklüğe nasıl karar veriliyor ve sonuncu sorum da İzmir'de kimlerle görüştün, izlenimlerin neler oldu? Çok sordum galiba, affına sığınarak:)-tatlicadiarzu-
Kızlar sesiniz çıkmadı her şey, yolun damı.
Serap38 canım ben iyiyim haberlerini bekliyorum.Unutmadan korkun , çok normal arkadaşım, ihtiyacın olduğunda yanındayım unutma öptüm.
Herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün dilerim.Matra,zerdalim,ygmrkck nasılsınız? İyileşme süreciniz nasıl gidiyor? Bebetoo,flz06,elifidil,ozdy ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar.Umarım iyisinizdir.Sürecinizi paylaşmaya devam edin lütfen.Ameliyat olacaklar için tek kelimesi bile çok önemli.Benim ameliyat tarihim yaklaştı son 1-2 hafta.Biraz korku başladı.Tek derdim sıkıntısız atlatmak.(İnşallah tek pişmanlık yaşamadan.) Hepinizi öpüyorum.
Unutmadan sevgili desendesen,juju07,jelesec ve ogltkn umarım sizlerde iyisinizdir.Öpüyorum sevgiler..
saol canım bu haftaiçi alıcam randevu doktor ile görüştükten sonra burdan haberdar ederim...sana çok geçmiş olsun :)) darısı başıma..
ne yaptın canım gittin mi görüştün mü merak ettim seni.. haberlerini bekliyorum..
canımm yarın randevum 16:15 de bakalım pek heyecanlıyım umarım yüksek bi maliyet çıkmaz:)
inşş canım sen durumunu güzelce anlat allah kalbine gönlüne göre versin ben inanıyorum herşey olumlu olacak..
canım çok sağol..ben buraya msn adresimi yazıyorum eklersen çok sevinirim..mzzzserin@hotmail.com gelişmelerden haberdar edicem mutlaka:)
merhabalar 25 yaşındayım ve bekarım n95 beden göğüslerim var ve herkes sanki göğüslerime bakıyor.Küçültürmek istiyorum.bana her konuda yardımcı olur musunuz.hiç bi bilgim yok:S
Selam Edbeer.Sen yeni üyesin galiba.Forumda daha önce yazını okumamıştım.(Kaçırmış da olabilirim.) Bende Ercan Bey'e kombine ameliyat olacağım.Aynen senin gibi meme ve karın germe.Bana implant demedi.Dokum yeterliymiş.Senden ricam sana ne fiyat verdi yazar mısın? Benim tarihim senden sonra ama zaman zaman aklıma gelince bende de heyecan oluyor. :)
Ben doktorun yaptığı iki işlemin sonucunu da birebir gördüm.(Canlı canlı resim değil .) Karın germede görümcem memede de sevgili Jelesec.O yüzden doktor konusunda doğru karar verdiğime eminim.Sonuçlarımızı birbirimize gösteririz artık :).Herşey hayal ettiğimiz gibi olur , güzel vücutlara kavuşuruz umarım.
iyim canımm ne zamandr giremedim okul açıldı yolculuk yerleşme temizlik derken öyle geçti gitti günler herşey yolunda gibi artık pek bi gelişme olmuyor bekliyorum iyileşmeyi :) ağrım sızım yok çok şükür işte 3 hafta sonra falan kontrolüm var onu bekliyorum bakalım ne gibi bi gelişmeler olacak :))) sen nasılsın canım ? neler yapıyosn?
Geçmiş olsun Serapcım, kombine ameliyat aslında benim de olmam lazım,meme küçültme yeniden revizyon olmalıymışım ve karın germe ile birlikte. Senden fiyat rica edebilir miyim ,lütfen
Herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün dilerim.Matra,zerdalim,ygmrkck nasılsınız? İyileşme süreciniz nasıl gidiyor? Bebetoo,flz06,elifidil,ozdy ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar.Umarım iyisinizdir.Sürecinizi paylaşmaya devam edin lütfen.Ameliyat olacaklar için tek kelimesi bile çok önemli.Benim ameliyat tarihim yaklaştı son 1-2 hafta.Biraz korku başladı.Tek derdim sıkıntısız atlatmak.(İnşallah tek pişmanlık yaşamadan.) Hepinizi öpüyorum.
Unutmadan sevgili desendesen,juju07,jelesec ve ogltkn umarım sizlerde iyisinizdir.Öpüyorum sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?