- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
- Konu Sahibi ---Lily---
- #7.481
ağzından bal damlıyo şekerim, inşallah. ben de böyle güzel paylaşımlarda bulunurum.
İnşallah arkadaşım sende ol da hayırlısıyla güzel haberlerini paylaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağzından bal damlıyo şekerim, inşallah. ben de böyle güzel paylaşımlarda bulunurum.
Canım arkadaşım atlattın çok şükür.Vallahi öldüm öldüm dirildim aman bitse de çıksan diye,neyse bitti vallahi memeler süper görünüyordu, işallah iyileşme sürecinde herşey, istedigin gibi gider canım.Direnler cıkınca kuş gibi olacaksın,güzel memeli kadın seni öpüyorum
Adaşım benim, gelmiş geçmiş olsun canım. İyi olduğuna sevindim. Ne güzel bak atlattın sen de, bundan sonra iyi dinlenmek gerekiyor, kaç beden küçüldü göğüslerin? Nası olucak, ne zaman olucak derken bitiverdi, öne çekmekle iyi etmişsin. Bi bakmışsın direnlerden de kurtulmuşsun, bi bakmışsın bir ayı devirmişsin. Güzel günler seni bekliyor :93: öptüm canım.
Selam kızlar nerelerdesiniz iyi haberlerinize cooook sevindim.Öptüm sizleri
Nasılsınız kızlar? özledim sizi, fırsat buldukça girmeye çalışıyorum, hepinizi çok çookk öpüyorum...
Jelesec ve Bebeto; sizlere de kocaman öpücüklerrr...Nasılsınız?
Bebetoo maşallah. Senin sürecinde de her şey yolunda gitti.Ne güzel.Çok saol arkadaşım yazdıklarını okuyarak rahatlıyorum.Sana da sevgiler..
günaydın hanımlar :)
sizlere güzel haberlerim var :))
bir çoğunuzun bildiği gibi ameliyatım 25 şubatta idi. ancak ercan beyin amerikaya gitmesi gerekmiş, beni aradı ya erteleyelim ya öne çekelim deyince bi kez daha ertelemek istemedim ve tarihi böylece öne çekmiş olduk. bugün 3. günüm. dün taburcu oldum. ameliyatım 3.5 saat kadar sürmüş. ameliyat öncesi heyecan ya da gerginlik hissetmedim genel olarak rahattım. uyanırken üşüme dışında bi şikayetim olmadı. sağdan 300, soldan 320 gr doku çıkartılmış. 36C beden sütyen giydirdi doktorum. 3.gün itibariyle kendimi daha iyi hissediyorum. tek sıkıntım direnlerim, onlar hala benimle ve doktorumun amerikaya gidecek olmasından dolayı da pazartesiye kadar benimle kalacaklar.sonra yine gelişmeleri yazarım. hepinizi öpüyorum
Canımm, atlattım cok şükür. desteğin için, yanımda olduğun için ne kadar tesekkür etsem azdır. seni çok seviyorum :) herşeyi güzel kadın. beğenmene de çok sevindim kuşum, ben de beğendim umarım benim ve aml. olan herkesin süreci sorunsuz geçer. rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimseyi pişman etmesin. dediğin gibi bi de direnler çıksa :)
günaydın hanımlar :)
sizlere güzel haberlerim var :))
bir çoğunuzun bildiği gibi ameliyatım 25 şubatta idi. ancak ercan beyin amerikaya gitmesi gerekmiş, beni aradı ya erteleyelim ya öne çekelim deyince bi kez daha ertelemek istemedim ve tarihi böylece öne çekmiş olduk. bugün 3. günüm. dün taburcu oldum. ameliyatım 3.5 saat kadar sürmüş. ameliyat öncesi heyecan ya da gerginlik hissetmedim genel olarak rahattım. uyanırken üşüme dışında bi şikayetim olmadı. sağdan 300, soldan 320 gr doku çıkartılmış. 36C beden sütyen giydirdi doktorum. 3.gün itibariyle kendimi daha iyi hissediyorum. tek sıkıntım direnlerim, onlar hala benimle ve doktorumun amerikaya gidecek olmasından dolayı da pazartesiye kadar benimle kalacaklar.sonra yine gelişmeleri yazarım. hepinizi öpüyorum
Benim için özelsin her zaman her konuda sana destek olurum bunu unutma Aman sen beğen yoksa yanmıştık. sakın küçük mü bunlar deme adamın başını yedik şekil ve boyut olayında.Süperler bir an önce toparlanır kuzularına sarılırsın inşallah
güzel dileklerin için tesekkür ederim bebetocum. direnlerde birikme devam ediyor. 24 saatlik ölçüm sonucu birinden 40cc, digerinden 60cc geldi. 20-25cc civarı drenler çekilirmiş.böyle bekleyeceğim mecburen.Bizim kervana hoşgeldin :13:Ohh oldun ve kurtuldun.. Çok çok geçmiş olsun, sorunsuz bir süreç diliyorum canım. Yanlız direnlerin niye bu kadar uzun kaldı onu merak ettim direnler çıkmadan taburcu olmuşsun... Hep direnler çıktıktan sonra taburcu olduğunu duyduğum için merakımı mazur gör tatlım.. Umarım herşey gönlünden geçtiği gibi olur.. Sevgiler...
canım sen de benim için cok özelsin. seni çok seviyorum :) kuzuları sarmayı özledim hakikatenBenim için özelsin her zaman her konuda sana destek olurum bunu unutma Aman sen beğen yoksa yanmıştık. sakın küçük mü bunlar deme adamın başını yedik şekil ve boyut olayında.Süperler bir an önce toparlanır kuzularına sarılırsın inşallah
Çok geçmiş olsun.Maşallah atlattın.Darısı bizlerin başına hiç heyecanlanmadın mı paniklemedin mi ? Vallahi bravo.36C beden baya küçülmüş göğüslerin canım.Peki memnun musun?Herhangi bir sürprizle kaşılaştın mı? Direnlerin çok sıkıntı yaratıyor mu? Ne olur gelişmelerini sık sık paylaş kendine çok iyi bak sevgiler...
güzel dileklerin için tesekkür ederim bebetocum. direnlerde birikme devam ediyor. 24 saatlik ölçüm sonucu birinden 40cc, digerinden 60cc geldi. 20-25cc civarı drenler çekilirmiş.böyle bekleyeceğim mecburen.Bizim kervana hoşgeldin :13:Ohh oldun ve kurtuldun.. Çok çok geçmiş olsun, sorunsuz bir süreç diliyorum canım. Yanlız direnlerin niye bu kadar uzun kaldı onu merak ettim direnler çıkmadan taburcu olmuşsun... Hep direnler çıktıktan sonra taburcu olduğunu duyduğum için merakımı mazur gör tatlım.. Umarım herşey gönlünden geçtiği gibi olur.. Sevgiler...
canım sen de benim için cok özelsin. seni çok seviyorum :) kuzuları sarmayı özledim hakikatenBenim için özelsin her zaman her konuda sana destek olurum bunu unutma Aman sen beğen yoksa yanmıştık. sakın küçük mü bunlar deme adamın başını yedik şekil ve boyut olayında.Süperler bir an önce toparlanır kuzularına sarılırsın inşallah
Çok geçmiş olsun.Maşallah atlattın.Darısı bizlerin başına hiç heyecanlanmadın mı paniklemedin mi ? Vallahi bravo.36C beden baya küçülmüş göğüslerin canım.Peki memnun musun?Herhangi bir sürprizle kaşılaştın mı? Direnlerin çok sıkıntı yaratıyor mu? Ne olur gelişmelerini sık sık paylaş kendine çok iyi bak sevgiler...
bundan sonra herşey güzel olacak Allahın izniyle.. biran öncede drenlernden kurtulursun umarım gerçekten onların çıkması büyük rahatlık :))) herşey gönlünce olsun..
edber,ogltkn
Gecmis olsun diyorum, memnun olmana cok sevindim, insallah hemen iyilesir, ayaga kalkarsin.
Jelesec ten de Allah razi olsun, herkese yardim ediyor, altin kalpli biri.
Darisi benim basima insallah.
OGLTKN ninki benden güzel oldu ama inan hiç kıskanmadım şöyle bir üsten gördüm memelerini süperler darısı başına.
edber,
ayaktayım bile :) tek sıkıntım drenlerim. neyseki bugün dünkünün yarısı kadar sızıntım var. ancak ercan beyin abd ye gitmesi yüzünden p.tesi kurtulacağım onlardan. senin de az kaldı. darısı başına:) ama ercan bey'den yana için rahat olsun. hem cok güven veren, ilgili, hem de çok titiz bir hekim.umarım herşey gönlünce olur.
kuşumm, ben seninkileri sen benimkileri begeniyosun :) naapsak acaba:))
canım jelesecimm, yüzyüze söyledim ama burdan da yazmak istedim. gösterdigin yardım ve destek (gerçi sadece bana özel bir tavır değil bu, forumdaki tüm arkadaşlarımıza aynı samimiyetle yaklaştın, ne mutlu ki bilgini tecrübeni olduğu gibi paylaştın) aml.da yanımda oldun.başımda bekledin. sana melek kelimesinden başka daha anlamlı bir kelime bulamıyorum. allah senden bin kere razı olsun. ben bu forumda gerçek bir dost bulduğumu düşünüyorum. iyiki seni ve sayende de ercan beyi tanıdım. iyiki girdin hayatıma:))
Jelesec ten de Allah razi olsun, herkese yardim ediyor, altin kalpli biri.
Darisi benim basima insallah.
Canım ne güzel kelimeler bunlar utandımİnan bu önemli gününde yanında olmak sana destek olmak istedigim, bir şeydi.Seninde söyledigin gibi canım, tecrübemi yaşadıklarımı tek kelime abartmadan paylaşmak tek derdimdi..... Bunu da yaptım şükürler olsun,ben sanal alemde dostluk, kurulu çağına inanmazdım ama oluyormuş seninle yaşadımAllah razı olsun demen yeterli benim için, canım ama yemek sözünü de unutma.... Bak şimdi sana nazar yapacagım bir sürü