- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #6.301
ya cnm eve yeni geldim ilk işim forumu açmak oldu biraz yazılanları okudum
cnm senle 4 gün arayla ameliyat olduk ve benden de 770 grm alındı senin potluk kalmamış
benim morelim şuan çok bozuldu.potluk baya var hem de arasında açıklıkta var ben çok incelemedim
dayanamam diye ama son günlerde böyle bi şeyi farkettim sabırla bekledim ve dün doktora gittim
olabileceğini ve büyük göğüslerde olabilir dedi peki 2 haftaya kadar geçmezse ne olacak .
yani anlıyacağın şuan morelim çok bozuk.
ya cnm eve yeni geldim ilk işim forumu açmak oldu biraz yazılanları okudum
cnm senle 4 gün arayla ameliyat olduk ve benden de 770 grm alındı senin potluk kalmamış
benim morelim şuan çok bozuldu.potluk baya var hem de arasında açıklıkta var ben çok incelemedim
dayanamam diye ama son günlerde böyle bi şeyi farkettim sabırla bekledim ve dün doktora gittim
olabileceğini ve büyük göğüslerde olabilir dedi peki 2 haftaya kadar geçmezse ne olacak .
yani anlıyacağın şuan morelim çok bozuk.
Bu forumda gördüğüm kadarıyla tecrübelisin.O yüzden sana birkaç sorum olacak.Ben de doktor araştırması yapıyorum ve senin yazılarından okuduğum kadarıyla memen çok da büyük değilmiş.Potluk neden oluştu doktorun bunu önceden söylemiş miydi?Benim görüştüğüm doktorlar çok büyük göğüslerde T ve potluk olabileceğini söylemişlerdi o yüzden senin durumun merak ettim.Ben yanlış hatırlıyor olabilirim.Anladığım kadarıyla sen doktorundan çok memnunesun inşallah bende kararımı verdiğimi doktorumdan çok memnunum diye yazarım. :) Sevgiler.
merhaba görünce seni bir hatrını soriyim dedim. artık saatler kaldı ameliyatına... nasılsın?? heyecan var mı???
Merhaba... Açıkcası çok heyecanlı olduğum söylenemez. Sadece nekaat dönemini planlamaya çalışıyorum. Çocukların okula bırakılıp alınması, alış verişler ufak tefek ev işleri falan. Şehir dışında oturuyorum ve babama göre dağ başı. Kış ortasında tilkiler falan gelmeye başlar. Mutlaka atladığım bir şeyler var ama şu anda aklıma gelmiyor. Akşam 6 da hastaneden arayıp ameliyat öncesi yapılması gerekenler ile sabah hastaneye kaçta gideceğimle ilgili bilgiler verdiler. Sağolsunlar arkadaşlarım arayıp destek veriyorlar. Yeni gardrop projelerimizi anlatıp gülüyoruz. Ama itiraf etmeliyim ki akşam canım yemek istemedi. Biraz gerginim sanırım. İlk fırsatta foruma gireceğim. Teşekkürler.
Merhaba... Açıkcası çok heyecanlı olduğum söylenemez. Sadece nekaat dönemini planlamaya çalışıyorum. Çocukların okula bırakılıp alınması, alış verişler ufak tefek ev işleri falan. Şehir dışında oturuyorum ve babama göre dağ başı. Kış ortasında tilkiler falan gelmeye başlar. Mutlaka atladığım bir şeyler var ama şu anda aklıma gelmiyor. Akşam 6 da hastaneden arayıp ameliyat öncesi yapılması gerekenler ile sabah hastaneye kaçta gideceğimle ilgili bilgiler verdiler. Sağolsunlar arkadaşlarım arayıp destek veriyorlar. Yeni gardrop projelerimizi anlatıp gülüyoruz. Ama itiraf etmeliyim ki akşam canım yemek istemedi. Biraz gerginim sanırım. İlk fırsatta foruma gireceğim. Teşekkürler.
Özelden iletini aldım.Bende potluk,iz,göğüs ucu çökmesi bunlardan korkuyorum.Fuat Bey fiyat olarak çok uygun diğer doktorlardan.Ama ben teknik olarak Naci Bey'i ve Ercan Bey'i kendime daha yakın buldum.Anladığım kadarıyla sen Ercan Bey'e ameliyat olup olmamakta kararsızsın.Yanılmıyorsam Jelesec'i görmüş beğenmiş ve bir doktordan referans aldığını içinin rahatladığını yazmıştın.Şimdi kararsız olduğunu yazmışsın bir şey mi duydun doktor hakkında nedenini yazarsan çok sevinirim.Bende araştırma yaptığım için soruyorum.Eski görümcem karın germe olmuştu.Onun dikişleri incecik ve hiç potluğu yoktu.Ve o Ercan Bey'den çok memnundu.Ben memede yaptıracağım için memeyi de güzel yapan bir doktor arıyorum. O yüzden araştırma içerisindeyim.Önümüzdeki hafta tekrar bir görüşme yapacağım.
ben iyiyim canım bir dahaki görüşmeye kadar özleyecegim sizleri benda cok öptüm Birbuse Ogltkn ZENN YEŞİM GLORYS girmiyorlar nerelerdeler senle bende heralde zamanla bırakacagız baksana cekildi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?