öncelikle geçirdiğin mükemmel ameliyat ve süreci için sizi tebrik ediyor diğer bütün ameliyat olacak arkadaşlara da aynı şans ve süreci temenni ediyorum.:)beni tamamı ile yanlış anlamana gerçekten ama gerçekten çok üzüldüm kaldı ki bana üzüntülerini bildiren tüm arkadaşlara özellikle bu sürecin geçeceğini sabretmem gerektiğini sonra hep beraber kutlama yapacağımızı bu olayın sadece benim başıma geldiğini sadece paylaşmak ve başka arkadaşlarda da oldu mu? diye bilgilenmek amaçlı forma katıldım.Duygu sömürüsü yapmak ilgi toplamak üzmek yaralamak endişe uyandırmak zelzele yaratmak amacında asla olmadım.bana önerdiğin sabır mevzusunu zaten ameliyatımdan çıktığım günden beri sevgili doktorum ve ekibi sürekli söylüyor ben olayın birebir yaşayanlar tarafından görmek istedim.okuyabilseydin tüm iyi niyetleriyle bana "derhal doktora görün" "doktorunu taciz et""rapor al" gibi önerilerde bulunan sevgili arkadaşlarıma önce "sabır sabır sabır " yazdığımı görürdün.evet tabii ki biraz duygusallaşmış olabilirim evde yapayalnız sorunlarım ve sorularımla boğuşurken birden bire bu kadar ilgi ve sevgi yumağının içinde kendini bulup da kim şımarıp biraz naz yapmaz ki .tabii senin gibi "mükemmel"bir süreç geçirmiş arkadaşa bunu izah etmem biraz zor öyle değil mi? netice de "ateş düştüğü yeri yakıyor" benim meme olayıma gelince de söylemek istediğim şey "daha doğrusu kabullenemediğim şey" durumum uygun olmasa da en en en leri tercih edip şuan yaşadığım endişeler di
tek tek tekrar yazmaya gerek duymuyorum çünkü benim için en önemli unsur koltuk altımı kaldıramamam her ne kadar senin için önemsiz gibi görünse de akciğeri patlayan meme başı çürüyen 4-5 defa ameliyat olanlar kadar önemli bir durum benim için yani"sakat kalabilmek" yüzmek ev süpürmek çocuğum olursa havaya kaldıramamak sağ elimle tencereye uzanamamak sağ kolumu başımın arkasına götürüp gerinememek gibi sorunlar benim için önemli.bir kere yaşanan ve telafisi olup olmadığını bilmediğiniz bir durumla karşılaşmak ve bu sorunla yaşamayı öğrenmek hepimiz için zor olsa gerek en azından sizleri bilmem benim için öyle.gördüğün gibi eğer her arkadaşıma bu şekilde endişelerimi belirtseydim senin dediğin gibi düşünür fazla abarttığımı söyleyebilirdim.sanıyorum bana biraz haksızlık ettin "niye bu kadar acele karar verip ortalığı karıştırıyorsun sakin ol rahat ol dur bekle amma da nazlanmışsın"der gibi.ya da ben öyle algıladım sesleniş üslubundan ne biliyim çünkü canlı versiyonlarıyla yaşıyorum o yüzden tanıdık geldi :)peki sana da teşekkür ederim ama anladım ki ben bu platform da sorunlarımı hafifletmek yerine her gün kendimi ve duygularımın seviyesini derinliğini doğru ifade etmeye çalışmaktan yorgun düşeceğim.:))çünkü görüyorum ki ben de karşı tarafa kendimi yanlış ifade ediyorum
zaten mesajlaşmak mektup yazmak msn kullanmak mail atmak pek bana göre olmayan benim pek ısınamadığım durumlar :))ok sevgili güzel anlayışlı sabırlı sevgi dolu vicdanlı merhametli hanımlar kendinize iyi bakın hepiniz çok sevdim güzel sağlıklı günler sizlerle olsun hayat hep güzellikler getirsin.hepiniz seviyorum