- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #6.181
İyiyim canım, sen de ne var ne yok? Kilo verdin mi hiç?
BEBETOO,
Nasılsın?
merhaba arkadaşlar ameliyattan kaç gün sonra kollarımızı kullanabiliyoruz, bir de kaç gün sonra yemek falan yapabiliriz? ameliyat olucam ama iki küçük çocuğum var normal hayata dönüş hızını merak ediyorum doğrusu, cevaplarsanız sevinirim,teşekkürler.
Gözün aydın. Dikiş yerlerinin iyi durumda olması çok güzel. Dikişlerin alınırken bir şey hissettin mi? Yani acıdı mı?
O bantlar o kadar iyiki anlatamam dikişleri cok iyi kaynatıyor, herşeyin yolunda gitmesi güzel
evet ya canım rahatladım sanki :) kaynasınlar artık :)))
ama sütyeni devamlı takmak sıkıyor biraz beni...
merhaba arkadaşlar ameliyattan kaç gün sonra kollarımızı kullanabiliyoruz, bir de kaç gün sonra yemek falan yapabiliriz? ameliyat olucam ama iki küçük çocuğum var normal hayata dönüş hızını merak ediyorum doğrusu, cevaplarsanız sevinirim,teşekkürler.
dur daha erken südyeni cıkarma, gercekten bantlar yara dikiş izlerine iyi geliyor ,bu konuda deneyimliyim uzunca bir süre bantlar bende de vardı
gözün aydın ozdycim, tüm sürecinin bu şekilde geçmesi dileğiyle..
benden de sana sevgiler...
dogru düzgün yapamadım canım ben ya büyük oglum ve eşimin menülerini hazırlarken canımın cektigini yedim tek olayım ekmek makarna onları yemiyorum memelerde kücülünce derli toplu duruyorum biraz daha
evet ya canım rahatladım sanki :) kaynasınlar artık :)))
ama sütyeni devamlı takmak sıkıyor biraz beni...
ekimcim naber sesin cıkmadı iyimisin
sağol iyi dileklerin için :) seninki de öle olcak inşallah
ben yine kaçıcam, işlerden boğuluyorum(
öpüyorum
MERHABA jujuu fuat beye aml.olan senmiydin???? forumda juju ile başlayan birkaç nick varda karıştırdım o yüzden... eğer o sen isen ufak bir sorunun vardı dikişlerle ilgili gittimi doktora???
mrb ekim ben senle aynı doktora ve 4 gün arayla ameliyat olduk.sana sorularım olacak gerçi doktara daha gitmedim bana 1 ay sonra gel demişti çarşamba günü 1 ay doluyor kendisine sormayı düşünüyordum ama biraz bugün panikledim benim göğüs altları potluklar çok kötü ve sanki ikisininde dikiş yerlerinde açılma var gibi ben fazla aynada bakmaya dayanamadım eşim zaten hiç görmedi yani dikkatli bakınca öyle bi şey varmış gibi geldi ve orlardan da sıvı gibi şeyler akıyor ki bazen atlete dahi damlamış oluyor acaba bu süreç normal mi biraz korttum ama doktora zaten gidince soracağım ama yinede beni aydınlatırsan sevinirim
Merhaba doktora gittinmi arkadaşım herşey yolundamı canını sıkma zamanla hepsi düzelir.Durumun hakkında bilgil verirsen seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?