- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
- #5.861
evet canım geldi evire çevire inceledim onu valla:))))
ablam yeğenim ben akşam birlikte göğüs show yaptık....
ker in izleri baya azalmış bazı yerler kızarık bazı yerler pembeleşmiş... potluk çok az kalmış üstelik iyice göğüs altında göğüsü kaldırıp eğilip altına alıcı gözle bakınca anlaşılıyor. onun göğüsleri aşırı büyüktü ameliyat öncesi doğal olarak potluklarda daha fazla idi...(onun söylediğine göre benimkine göre çok aşırıymış potluğu) yani gayet iyi durumda ve kendiside sonuçtan çok mutlu. şekil olarakta oturmuş artık çok güzel görünüyorlar....bide fazla kilolarından kurtulursa fıstık gibi olucak maşallah.
bana gelince bugün 28.gün sizinle buluştuğumuzdan bu yana bile (5 gün geçmiş üstünden) gözle görülür fark var. günden güne bile inanılmaz fark oluyor. hiç kabuk kalmadı dikiş izlerim kızarık sol göğsümde hiç potluk yok sağ göğsümde de yarıya indi. zaten sol göğsüm daha yumuşak sağ ise hala sert... şişlik indikçe göğüs yerine oturuyor yavaş yavaş ve potlukda kayboluyor... ben çok memnunum herşey yolunda şimdilik. zaten haftasonundan bu yana aklıma estikçe kıyafet deniyorum hemde sütyensiz sonuç mükemmel.. ha biraz koltuk altımdan sırta doğru ödem var biraz hala sadece o biraz gözüme kötü görünüyor ki oda zaten zamanla inecek... sabahları dümdüz oluyor şişlik falan yok ama akşama doğru sanırım kol hareketime bağlı olarak şişiyor oralar.... neyse zamana bıraktık artık en önemli kısmını atlattım diye düşünüyorum darısı başına....
bu arada hernekadar şekil ve büyüklük senin yapına göre değişsede bu konuda ne istediğini doktoruna çok iyi anlat.... evet izler de çok önemli ama sonuçta uzun vadede olsa izler aza iniyor ve çamaşırının altında kalıyor.... umarım hem izler hemde şekil konusunda çok iyi bir sonuç alırsın herşey istediğin gibi olur.... çok çok öptüm
ekimcim,
kerin potluklarının yok denecek kadar az olmasına çoook sevindim...demekki zamanla azalıp gerçekten de yok oluyorlar...bu durumda ilaç; zaman..
senin de iyileşme sürecine de maşallah kanat kısmındaki ödeminde zamanla yok olacaktır...kendini yormadan, rölenti bir hayat sürmeye çalış....
şekil ve boyutla ilgili olarak, bir sonraki istanbula gelişimde, dr. a uğrayacağım....o gün sizden sonra gittiğimizde bu konuyu da konuştuk ...kendisi ölçü olarak ne istiyorsam onu yapabileceğini söyledi....istediğin boyutu gösterir bir fotoğraf bulabirsen getir dedi. ameliyattan önce ölçü konusunda mutlaka net olamız lazım dedi. Bunun üstüne ben "peki jelesec'in ölçülerinden bir beden daha küçük istersem yine de potluk olmayacak mı" diye sorduğumda da, "yok bu benim tekniğim lolipop yapacağım ve kesinlikle pot olmayacak" dedi. Dediğin gibi ekimcim, umarım hem izler, hem de şekil ve boyut konusunda çok iyi sonuçlar alırım...