- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #5.841
glorys bence bu konuyu cok iyi düşün o ya da bu doktor hangisi olursa olsun bacak germenin izi cok kötü saklanmsı zor izler benim basenleri 2 kere işlem gördü ilk doktorum H F basenlerime lipo yaptı ama sonuc fiyosko ic bacak sarktı ve heryeri cukur cukur oldu ve resmi gördün hala kalındı 2 işlemden sonra görüntü düzeldi.kesin kararın buysa önce ici boşalsın 1 kere de olacagını zannetmiyorum ama aynı anda hem germe hem lipo mantıksız lipo olduktan sonra vucut ödemli oluyor. Tabi yinede senin kararın canım vucudun heryerinde dikiş izleri belki sonradan seni mutsuz edebilir
İyiki seni ameliyatımdan önce tanımamışım, 2 miz o kadar takıntılı ve mükemmeli arayan tipleriz ki, birbirimizden ve sorun yaşıyan insanlardan etkilenir ve ben kesin ameliyatdan vazgecer koca memelerle yaşardım.Sende öyle şükür allaha sonra karşıma cıkardı seni
sekerım haklısın, tabıkı ız olayı kotu, ama yok yanı ya lombur lombur dolasıcan yada ız fılan takmıcan , radıkal cozumler ıcın bıraz ıze katlanmak gerekıyor, ben kendı dr.mde bır foto gormustum kadın spor hocası, zaten fıt ama ust bacaklarda toparlanmayan derıler var ,gordum oncekı halını de,aml.sonrası super tabıkı ızlerı de var ama bıldıgın davul gıbı gerılmısyanı sonucta hem spor,hem yaptırmadıgı sey kalmamıs nappasın
su once ıcı bosalsın kısmı yanlısmıs, bende oyle yapsak mı demıstım dr.lere ama once ıcını bosaltıp beklersen germe ıslemı ıcın manasız bır durummus, hep lıpo yap sonra tekrar germe ıslemı..dedıgım gıbı bu ıslerde radıkal cozumler ıcın bırazacı ve ize katlanıcan..daha bısı yaptırdıgım yok en erken mart nısan...
ekim nasılsın sende varmı kaşıntı
Bugün ancak bu saatlerde girebildim foruma.... herkesin iyi olduğunu görüyorum...
GLORYS bencede bacaklar konusunda çok acele etme önce sporu denesen????
OGLTKN BİRBUSE VE JELESEC neşeniz daim olsun sizleri çok öpüyorum...
bu arada eğer ekmezse yeğenim Ker bana gelecek bu akşam... onun ameliyatı 5 ay oldu.. bende onu 3 aydır görmüyordum. akşam onu (eğer gösterirse) inceleyip yarın gözlemlerimi sizinle paylaşırım arkadaşlar....
seni de önce
güzel memeli, memelerine iyi bak ha haaa
ay neler yazıyorum benkokteylden yeni geldim....biraz alkolün verdiği rahatlık da var idare et
sekerım haklısın, tabıkı ız olayı kotu, ama yok yanı ya lombur lombur dolasıcan yada ız fılan takmıcan , radıkal cozumler ıcın bıraz ıze katlanmak gerekıyor, ben kendı dr.mde bır foto gormustum kadın spor hocası, zaten fıt ama ust bacaklarda toparlanmayan derıler var ,gordum oncekı halını de,aml.sonrası super tabıkı ızlerı de var ama bıldıgın davul gıbı gerılmısyanı sonucta hem spor,hem yaptırmadıgı sey kalmamıs nappasın
su once ıcı bosalsın kısmı yanlısmıs, bende oyle yapsak mı demıstım dr.lere ama once ıcını bosaltıp beklersen germe ıslemı ıcın manasız bır durummus, hep lıpo yap sonra tekrar germe ıslemı..dedıgım gıbı bu ıslerde radıkal cozumler ıcın bırazacı ve ize katlanıcan..daha bısı yaptırdıgım yok en erken mart nısan...
selam dertligonca. sgk geçiyormuş üstüne yaklaşık 1500 tl fark alacaklar sanırım. yeni yıla yeni göğüslerimle gireceğim. kıymalı makarna işe yaradı.
aferim kız sana demek ikna ettin seninkini, ameliyat tarihin belli oldumu yeni yıl demişsin , demekki yakın bir tarih. hangi hastanede olacaksın doktorunun adı ne. ah keşke özel mesaj hakkım olsa telimi yazardım. canım ekle beni sormak istediğim çok soru var . (gonca kuruş) faceden. 1500 tl çok iyi bir rakam allahım yaşasın bende kurtulacam inşallah.
Bugün ancak bu saatlerde girebildim foruma.... herkesin iyi olduğunu görüyorum...
bu arada eğer ekmezse yeğenim Ker bana gelecek bu akşam... onun ameliyatı 5 ay oldu.. bende onu 3 aydır görmüyordum. akşam onu (eğer gösterirse) inceleyip yarın gözlemlerimi sizinle paylaşırım arkadaşlar....
bu arada topiğimiz sabit konular kısmına dahil olmuş yuphiuuuuu
canım merhaba bende öyle belirgin bir kaşıntı yok... akşamları çok hafif oluyor gibi ama dayanılmaz değil. her akşam duş alıp iyice kurulandıktan sonra bephanten sürüyorum (doktorumun önerisi) baya rahatlıyorum.
forumda okuduğuma göre iz giderici con...... ile başlayan kremi kullananlarda kaşıntı oluyor bildiğim kadarıyla.. bu kremi bana doktorum önermedi gerek yok dedi.. sen o kremden kullanıyormusun????
senin son durumun nasıl izler potlar varmı????
günaydın herkeseee...
ekimcim, ker geldimi, inceleyebildin mi
öyle olunca ne oluyor yani????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?