- Konu Sahibi ---Lily---
- #5.581
ekicim numaranı aldım görüşmek üzere internette resme gerek yok bence ben korkarım birebir görecegiz zaten
ohh ne guzel grusuyorsunuz kızlar.antalyada kımse yokmu benımle gorsecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekicim numaranı aldım görüşmek üzere internette resme gerek yok bence ben korkarım birebir görecegiz zaten
Arkadaşım yinede sen bilirsin ben şimdi ısrar etmeyeyim
bana yazdı bana
birbuse sen oğlanı getirecek misin?
ohh ne guzel grusuyorsunuz kızlar.antalyada kımse yokmu benımle gorsecek
yok canım ya cok uzak degil yeri getirsin ya dönüşte hareme bırakırız onu
birbusecim,
ben oğlanı getirmemeye kesin karar verdim..anneannesiyle rahat rahat kalsın evde.. hem yolda hem dr. görüşmelerinde sıkıntı çıkarır muhtemelen.canım, ben 5:15 arabasına binip geleceğim. Otobüs direkt olarak Koşuyolu'na gidiyor(muş). ben en geç 9:30 da Ataşehirde olurum...
geldiğimde dr. da göreceğim ve 15 gün öncesinden randevu da aldığım için buluşma saatinin 10 olması bana çok uyar canım....sen de nolur ayarla bi şekilde ?
Haklısın çocukla zor olacak bencede en iyisi getirme.. Birde allah korusun hasta falan olur o yüzden evde kalması daha iyi ..
JESELEC ile m.köy de bir yer ayarlarız diye konuşmuştuk ama sanırım orası sana yine ters gelecek..
Bence en iyisi JESELEC ile ayarlayıp bana haber verin siz çünkü ben ayarlasam bile olmayacak gibi gözüküyor..
Boşuna aramıyayım canım.. Yada m.köy sana uyarsa buralardan biryerler ayarlıyacağız. ?? ne diyorsun ona göre plan yapalım...
BİRŞEY CANIM BENİM YA iyilik karşılıklı elektirik meselesi diyelim ay görüşmeye az kaldıcanım jelesecim benim....telde istediğim gibi teşekkür edemedim, içim rahat değil o yüzden....
ne iyisin sen...çok sağol canım...düşünmen yeter..öpüyorum çok.
yok canım yer kesin dedigimiz gibi ataşehir doktorlar orda unuttuk ya gel 1 gün altı üstü canı
günaydın canım senin ufaklık da olsa iyi olurdu cocuklarda beraber kaynatırdı.Artık birbuseyle ben bol bol yeriz sonra yag aldırırız
Tamam canımın içi tamammmm ...
Kız, nası yicen sen bol bol bakiiimmm diyette değil misin sen???
Kız, nası yicen sen bol bol bakiiimmm diyette değil misin sen???
neyse değişiklik olmamasına sevindimmmm