- 20 Haziran 2011
- 82
- 46
- Konu Sahibi ---Lily---
- #5.541
Canim bende gelmek isterim ama arabam yok 2 bebek biraz zor ma yine belli olmaz gelmek isterimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
para vermemek icin tehtid sökmezde şöyle yaparım ben meme mi hic begenmedim ,oda düzeltelim dediginde meme kalsın siz karnımı para almadan yapın derim ay şaka şaka. Ogltkn e sıkı pazarlıkcı alır yanımıza gideriz
Canim bende gelmek isterim ama arabam yok 2 bebek biraz zor ma yine belli olmaz gelmek isterimm
Merhaba, inşallah sorunsuz bi ameliyat geçirir ve istediğin görüntüye kavuşursun. Ben de işin sgk olan kısmıyla ilgileniyorum. Sana rapor verdikleri halde hastaneyi beğenmediğin için seçimini özelden yana mı kullandın?? Yani hastanede bi sorun çıkmadı dimi?? Peki özelde ne kadar fiyat aldın?? onu da paylaşır mısın bizimle?? hangi şehirdesin?? çok mu soru sordum ne?? Ben de araştırma içerisindeyim de...
Kızlar hadi bi yoklama alalım KİMLER GELİYOR...
1- Ben (birbuse)
2- Jeselec
3- OGLTKN
4- glorys
5- ekim
6- zenn ??? <gelecekmiydi hatırlayamadım>
7-
8-
9-
10-
adını hatırlayamadığım arkadaşlarım kusura bakmayın... Gelenler lütfen isimlerini yazsın !!!
cok sevindim geliyor olmana nasıl iyimisin, memnunmusun ,işallah hic sıkıntın olmamıştır. gögüslerinle ilgili şekilleri nasıl yada boşver geleceksin nasılsa görecegim.
1-2 gündür siteye giriyorum ama yazmıyordum birşeyler maşallah iyi kaynatmaşsınız bugün:)))) bu arada yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza....
bugün arkadaşlarım geldi beni görmeye çok beğendiler yeni halimi (eğer beni memnun etmek için nezaketen abartmadılarsa)
19.günüm bugün. göğüs halkasının çevresindeki tüm kabuklar döküldü. meme ucundan aşağı doğru olan dikişlerinde yarısının kabukları döküldü. ençok kabuklanma potluk olan alt kısımda.
herhalde en son o kısım düzelecek. şişlik hala var özellikle kol altlarımdan sırta doğru. ameliyattan önce göğüs çevrem 98 cm. idi. ameliyattan sonraki ilk gün 102 cm. ve şu anda 98 cm.
yani 4 cm inmiş şişlik. bu arada 1-2 cm. aşağı indi göğüslerim ve yumuşamaya başladı. artık yürürken hafiften hopluyorlar.
öyle belirgin bir ağrı sızı vs.yok. biraz dikiş yerleri sızlıyor ve kaşınıyor ama dayanılmaz birşey değil. medikal sütyen baskı yapıyor sadece onun rahatsızlığı var. özellikle geceleri sütyenle yatmaya alışık olmadığımdan sinir bozucu oluyor. 20 gün daha dayanırsam kurtulucam inşallah bu sütyenden. işte son durumum bu...
para vermemek icin tehtid sökmezde şöyle yaparım ben meme mi hic begenmedim ,oda düzeltelim dediginde meme kalsın siz karnımı para almadan yapın derim ay şaka şaka. Ogltkn e sıkı pazarlıkcı alır yanımıza gideriz
MERHABA EKİM68.HOSBULDUK
cok cok gecmıs olsun gule gule kullan sende b zorlu surecı atlatanlardasın anlasılan.darısı bızım basımıza.benı de arkadas lıstene ekler mısın bende bakmak ısterım resımlere
gule gule kullan
ekimcim resim mi eklemiştin sen?
nerden nasıl bakıcam :44:
hem pazarlığa gelirim hem de ameliyata ve çıkana kadar bakarım sana ben söz :)
bu arada serpme kahvaltı çok iyi bi seçim olmuş...bol bol yer, bol bol meme muhabbeti yaparız artık...
birbuse, cebini kaydettim canım :)
zaten öyle bir resmim yokki ekleyecek. bide bende bilemiyorum zaten nasıl ekleneceğini doğrusu????
geliyorummm:) mekan olarak da sıkıntı yok