- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #5.501
Ayy canım benim, çok sevindim. sanki söylediklerini ben yaşamış gibi hissettim. 10 şubat ne kadar güzel, bişi kalmamış. Ben emzirmeyi yılbaşına kadar sonlandırmayı düşünüyorum. Ben de şöyle doktorumu bulup, günümü alsam ne kadar mutlu olucam. inşallah herşey istediğin gibi olur. (silikon fikrine ben de sıcak bakmadım) Senin adına çok sevindim, iki aydan bile az bir zaman.... Darısı başıma, Allahım bir an önce ben de alayım günümü, bundan güzel ne var
ogltkn öyle heyecanlı anlatmışsın ki sanki senin yanındaymışım gibi oldum,işallah senin icin ne iyiyse olur cmartesi buluşmaya geliyorsun degilmi başka doktor görüşmemizde var acele etmek yok ben doktor doktor gezmek ten ölmüştüm
sagol canım ya dur bakalım 6 ay sonra ne olacak.Sen hic piskolojini bozma seneye ben mini karın sende memelere silikon fıstık olur gezeriz senin yüzünün güzelligi yeter .Bende seni seviyorum 17 si buluşmak üzere iş cıkarma ona göre
Yok yok artık bozmuyorum kabullendim herşeyi...
Walla aynen öyle yaptırır gezeriz paşa paşa..
Canımsın..
Eşime henüz söylemedim ama kısmetse kesin geleceğim. :)
gel ya eşin birşey demez kız kıza gezecegiz de. benim mini karın kesin, memeler yukarı cıkınca orası cok gözüme battı doktorum cok az izle halleder gibime geliyor daha konuşmadım bakalım
Yok yok gelcem merak etme.. Bir aksilik çıkmasa bari..
Arabam bozuldu yaaeğer hafta sonuna kadar araba yapılmazsa nasıl geleceğim bunuda düşünüyorum ((
1 otobüsle geliniyormu ? yol tarifi edersiniz artık.. Jeselece cnm. olmadı ararım seni...
canım gel bana evi biliyorsun bende araba, var kullanamıyorum olmadı sen kullan, beraber gideriz yada sen meci köy den ümraniye ye araca bin eşimle ben seni alırız eşim bırakır bizi.
Günaydın canım arkadaşlarım nasılmış bugünnn ???
Öptüm hepinizi..
heyacandan ve korkudan ölmek üzereyimmmmmmmmmmm
Allahtan bir aksilik cıkmazsa 14 Aralık'ta Dr. Tuğrul beyle ameliyat randevum var ......
Bir sonraki buluşmada inşallah ben de olacağım...
hepinizi öpüyorum
heyacandan ve korkudan ölmek üzereyimmmmmmmmmmm
Allahtan bir aksilik cıkmazsa 14 Aralık'ta Dr. Tuğrul beyle ameliyat randevum var ......
Bir sonraki buluşmada inşallah ben de olacağım...
hepinizi öpüyorum
destegin ve tariflerin müthiş cok öptüm seni
birbuse, cebini bana özelden gönderebilir misin? Buluşma günü için yanımda olsun....Hatta mesaj gönderebilen herkes cebini yazsın..o gün ihtiyacımız olabilir.
ozdy, şimdiden çooook geçmiş olsun...Darısı başıma inşallahhhh
jelesec, müdürüm var arayamıyorum....ama aklımdasın..hergün konuşmak alışkanlık yaptı...bugün yokluğunu hissediyorum..mucks...
desendesen, ben de şöyle 3-5 kilo versem istiyorum aslında...özellikle karın kısmından....dukan bana uyar mı?.....sitesinde ideal kilomu hesaplatınca şuanki kilom çıktı..ve bu yüzden bana bi program vermedi dukan amca...sen anladığım kadarıyla diyetin tüm detaylarına hakimsin, benim neler yapmam lazım?
ŞİMDİ biner otobüse yanına gelir seni ıssırırım boyun uzun kg yok dukan amcam kg iyi demiş dalgamı geciyorsun biraz göbegi varmış oooo göbek 2 cocuk dan olmasın
birbuse, cebini bana özelden gönderebilir misin? Buluşma günü için yanımda olsun....Hatta mesaj gönderebilen herkes cebini yazsın..o gün ihtiyacımız olabilir.
ozdy, şimdiden çooook geçmiş olsun...Darısı başıma inşallahhhh
jelesec, müdürüm var arayamıyorum....ama aklımdasın..hergün konuşmak alışkanlık yaptı...bugün yokluğunu hissediyorum..mucks...
desendesen, ben de şöyle 3-5 kilo versem istiyorum aslında...özellikle karın kısmından....dukan bana uyar mı?.....sitesinde ideal kilomu hesaplatınca şuanki kilom çıktı..ve bu yüzden bana bi program vermedi dukan amca...sen anladığım kadarıyla diyetin tüm detaylarına hakimsin, benim neler yapmam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?