- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #5.461
arkadaşım erotik foto demedim:)))) yani üstünü saran bir kıyafetle veya mayo bikini olabilir
Hakikaten waayyy beee
offf bir an önce kurtulmak istiyorum artık dayancak halim kalmadı.Boynum sırtım kollarım her yerim ağrıyoo, sarkıklığı da cabası.
Sağol canım bilgilendirdiğin için, ben de bi sorayım bakalım. haber veririm size de.
geçmiş olsun canım sana da, şimdi nasılsın??
Ne kadar verirsem o kadar iyi :) zaten ameliyattan önce istediğim kadar küçülsün diye göğüsler ( orantısız durmaması için) diyet yaptım ameliyat olanak kadar takribi 9,5 kilo verdim :=) son zamanlarda dikkat etmediğim için çok almıştım birden şimdi iyi görünüyorum :) Sadece biraz yanlarım var şu can simidi dedikleri şeyuzun yıllar hep düşük pantolon giyimekten oldu bıraktım şimdi ama biraz geç oldu. Hedefim onları da vermek abartıyor muyum bilmiyorum ama bu yüzden bi 6 -7 kilo versem daha iyi olur diye düşünüyorum. Sizde öyle bahsedince merak ettim şu diyeti. Sizin formunuz nerde ki canımm :S
merhaba bana msj atmışsınız sanırım ama cevap veremedim özelden mesaj atamıyorum da cüneyt özekle ilgili soru sormuşsunuz ben gittim görüştüm kendisiyle ancak bana izin ters t şeklinde olacağını ve 5 milyarı bulabileceğini söyledi ve bu bnm için yüksek bi mebla bilmiyorum duydunuz mu eray copcu adında bir dktor var kendisi izmir medical hastanesnde sanırım onunlada 15 tatilde görüşmeye gidicem kendi adında bi teknikle tıp dünyasına adını yazdırmış iz üstelik meme başından aşağı tek çizik şeklinde birde estetik cerrah olmasına rağmen ilgi alanı meme estetiği biraz araştırırsanız netten bu bilgilere ualaşabilirsiniz birde bnm kitle alınmıştı bir daha çıktı kötüye gitmesinden korkuyorum üstelik bu teknikle alınan dokular sayesinde meme kanseri riski azalıyormuş beni asıl etkileyende bu oldu şimdilik bu kadar yazıyorum canım kusura bakma bana ulaşmak istersen konumun altına yorum yazabilirsin
naber birbuse selam sabah yok iyimisin buluşma sabah gelebilecekmisin ufaklıgı getirecekmisin
annem zamanında çok rahatsızlıklar geçirdiği için ablamda bende ameliyat olduğumuzu annemden gizledik... ona hep sonradan söylüyoruz heyecanlanmasın diye... zaten uzakta olduğu için hep merak ediyor bizleri.... beni aradığında sesimi iyi duymazsa ertesi gün atlayıp geliyor İstanbula... o yüzden o pek tecrübeli değil bu konuda... kendisi genç yaşlardan itibaren 10 ameliyat geçirdi ve erken teşhisle kanseri yendi... bu yüzden bizim ameliyatlar biraz keyfi olduğundan azıcık kızıyorda bize...ama bakıyorki böyle mutluyuz oda mutlu oluyor işte...
canım benimki 2,5 yaşında canavar ele avuca sıgmıyor. birbuse arkadaşımızında var oda 5 yaşında eger cocuklar gelirse ataşehir sahan yada develi var oyun odası var ablalar ilgileniyor bırakırız oraya rahat rahat otururuz
ekimcim benim memeler dogum ve emzirmeden sonra cok büyük ve o kadar sarkıktıki inan eşimin yanında südyensiz durmuyordum.o halimle cıplak resmim yok nasıl olur bilmiyorum
Allah bağışlasın canım...
Ya bencede çocuklarımızda gelsin.. Kıyamam sıkılıyorlar zaten..
Bizede engel olmayacaklar nasıl olsa ..
Getirelim yaa ne olacak :)))
Bana uyar ya size ???
naber canım iyimisin tamam getirelim eglensinler banada uyar başka getiren varmı
İyiyim birtanemmmmm .. Sen nasılsın ? Nasıl memişler
oHH sanırım yarın dr. a gidiyorsun. Bandajlarında çıkacak.. Ne güzelll yaa..
Ya unuttum ben senin bedenini kaç yapmıştı dr.un ?
hanımlar iyi akşamlar, haklısınız uzun süredir bişey yazamadım aslında yazdıklarınızı takip ediyorum ama yazmaya fırsat olmadı.. kızım 4. sınıf şu ara ikinci yazılılar var ve inanın ben ondan daha stresliyim:) bana gelince durumumda önemli bir değişiklik yok hergün iki kere pansuman yapıyorum, akıntı devam ediyor, göğüslerim inmiş onuda bugün gelen arkadaşlar farketti ben artık aynaya bile bakmıyorum pansuman haricinde:) anlayın ne kadar depresyondayımcumartesi fuat beye gideceğim bakalım o ne diyecek ama meme ucum öle garip duruyo biraz içeri çöküklük var ama zaten dr demişti iyileşmesi 4-5 ayı bulacak çöküklük düzelicek diye artık bekleyip görmekten başka bir şansım yok sevgili ekim68 bende ameliyattan sonra sigarayı elime bile almamıştım karşılığında 6-7 kilo üstüne aldım onunda vermiş olduğu bi can sıkıntısı var yani şu ara inanılmaz depresyondayım.. buluşmaya gelmeyi isterim ama sizin güzel memişlerinizi görünce daha çok bitmekten korkuyorum:) şaka bir yana henüz eşimle konuşmadım ben sizlere oldukça uzağım ve gelebilmem için birbuse ile plan yapmamız gerek çünkü karşıyı hiç bilmiyorum hayatta bulamam oraları.. işte hanımlar sonuç olarak aynen kendimi,yorgun,umutsuz,bitkin ve mutsuz hissediyorum..
canım bugün 6 da gidecegim 80 güya ama bana büyük geliyor doktor daha erken bekle diyor. bakalım başka sorunum yok.ya sen yakından gördün canım nasıllar, cok mu büyükler şekiller,iyimi eşim ve bir kac arkadaşım güzeller büyüklügüde iyi diyor ama ne bileyim ben taktım kafayı
Aaa yok yok ben bayıldım göğüslerine canım.. Hem vücuduna göre süper duruyorlar.. Öyle büyük falanda değil normal yani.. Ama dik ve dolgun..
Tabi 6 ay'ında tamamiyle göğüslerin şekle girecek.. Şimdiden birşey demek yanlış oluyor.. O sertlikler gidiyor.
Walla canım ben senin göğüslerine bayıldım.. Söyleyecek başka lafım yokhala gözlerimin önünde desem inanırmısın ? :))
[SUP][/SUP]Canımsın ya sagol evet galiba ben biraz abartıyorum biraz önce südyeni cıkardım beyaz bir penye giydim aynada,yandan karşıdan baktım evet iyi duruyorlar vazgectim iyi böyle
[SUP][/SUP]
Gerçekler ama ne yapayım :) Sen insanın piskolojisini bozarsın ya :))) okadar güzeller yani.. Kırkbinkere maşallah diyorum.
Bence sen beni düşün mutlu ol güzelim emi :)))
Seni seviyorum..
Kendine iyi bak
iyi akşamlar
berenvildan,
ben anladım senin durumunu ama dün ben pek anlatamamışım demek istediğimi (oğlumun hastalığından dolayı kafam dağınık kusura bakma canım)
bence 3 yıl daha bekle gerekirse, anne sütü bence her bebeğin hakkı....eğer emmezse ondan sonra yaptırırsın ameliyatı...bu kadar bekledin, evladın için 3 yıl daha bekle derim naçizane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?