- Konu Sahibi ---Lily---
- #5.381
anladım..sana sorabılırmıyım, ısteyen cevap verebılır bu arada... gogsun alt kısmında yaranın kapatıldıgı yere,potluk degılde anlatabıldım mı bılmıyorum, bırlestırme yerın nasıl gorunuyor aslında onu sorabılırmıyım?
herkeste benzer sekılde mı yapılıyor acaba? yada daha duzgun yapılabılırmıydı onu cok merak edıyorum?
eş zamanlı yazmışız galiba...
lolipop tekniği olanlar aynı potluğu yaşıyor. benim daha ikinci haftam olduğu için dikişler daha yeni yeni kabuklanıyor. yeğenim Ker 4 ay önce ameliyat oldu ancak ben onu 3,5 aydır göremiyorum çünkü uzak oturuyoruz. ve o üniveritede okuduğu için çok yoğun bu aralar... ancak annesi yani ablam nerdeyse tamamen iyileştiğini ve çok az potluk kaldığını söylüyor. yeğenimin göğüsleri çok büyüktü... doğrusu yaralara bakma konusunda çok soğukkanlı olmadığım için onun dikişlerine çok alıcı gözle bakamamıştım o zamanlar. ablamda 6 yıl önce göğüs dikleştirdi Fuat beye. o kendisine pek iyi bakmadığı ve aşırı sigara içtiği halde 6 ay içinde izleri yaraları potları iyileşmişti tamamen. 1.haftamın sonunda benim göğüslerime pansuman yaparken ablam (ki o hem kendisinden hemde kızından dolayı tecrübeli) çok iyi durumda dikişlerin alttaki birleşim yerini ve potluğu dert etme zamanla iyileşecek tamamen sıfırlanacak dedi.
sonuç olarak dikişlerin birleşme yerinde yara yok şimdilik ama kalın bir potluk var bende....