- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
- #5.341
selam hanımlar,
benim bugün ameliyat olalı tam 8.gün.ameliyatımı sayın prof.dr fuat yüksel hoca yaptı.
kısaca şöyle açıklayayım yaklaşık 6 aydır bu siteyi takip ediyorum,çünkü öncesi kızımı emziriyordum böyle bi düşüncem yoktu
kızımı sütten kestikten sonra bu operasyonu geçirmeye karar verdim ve bunu bir araştırma hastanelerinin yapacağını düşünüyordum ve
böylelikle şişli etfal hastenesinden randevu almıştım ve 1 ay sonraya gün vermişlerdi ancak bu 1 aylık süre içersinde yaptığım araştırmalar
sonucu enaz 6 ay beklemem gerektiğini öğrendim ve şişli hastanesi randevumu 1 kasıma iptal etmişti ama ben bu araştırmalar sonucu
bu siteyle tanıştım ve okuduğum yorumlarla bu iş hastane işi olmadığını ve iyi bir cerrah işi olduğunu öğrendim.doktor seçimi bu iş için
çok önemli.ve ben de hakkında iyi yorumlarını okuduğum fuat beye amaliyat olmaya karar vermiştim.ilk kez muayanesine gittiğimde herşeyi net olarak anlattım ve kendisi görüştüğüm ilk doktordu.çok efendi bir insan samimiyetle beni dinledi ve 1 hafta sonraya amaliyat günü aldım 28 kasımda kadıköyde özel bir hastanede amaliyatım oldu.koluma yapılan ağrı kesici ve narkozun etkisi ile amaliyata sadece girdiğimi hayal mayel hatırlıyorum ve gözümü açtığımda amaliyat oldu mu diye sormuşum doktorum başarılı bir amaliyat geçirdiğimi söyledi ve ikinci soru olarakta ne kadar doku alındığı 370 ve 400 olmak üzere 770 gram doku alındı doktorum istediğim kadar küçüleceğini ve ikinci çocukta emzirebileceğimi söyledi ve 75 gibi istedim.şuan şişler ama baya güzel gözüküyorlar.
amaliyat ağrısız geçti çok abartılacak bir amaliyat değil ama iyileşme süreci biraz zaman alan bir amaliyat.bugün 8 gün oldu hayatımda çok şey değişti pişman değilim ve kararımda yanılmadığım için fuat yüksel beye teşekkür ederim....
sevgili elifidil geçmiş olsun öncelikle...
benim de oğlumu sütten keseli 2 ay oluyor, fuat bey mi 6 ay beklemenizi söyledi? bir de yalnızca fuat beyle mi görüştünüz?