yaklaşık 1 hafta 10 gün evvelinden ağrılarım başladı ve sol göğsümde meme ucumun hemen yanında bir şişlik, kızarıklık, ağrı, batma başladı. Geceleri ağrıdan uyuyamıyordum. Dokunamıyordum . Göğsümü tutup geziyordum. Bayramın 2.günü direk hastaneye gittim. Tesadüf fatih bey'i çıkarken yakaladım. Göğsümde ağrı olduğunu söyledim. Odaya geçtik. Yatırdı beni 2 enjektör soktu göğsüme içinden sıvılar aldı. Ama çok acıdı. Kanlı bir sıvıydı
benden mamagrofi ve ultrason filmi istedi ücretide 600,00 tl. Miş. Veremezdim şu durumda . Zaten durumum iyi değildi
bende bugün şişli etfalden randevu alıp gittim. şöyle bi muayene ettiler neden oraya gitmediğimi sordular ??? Bende para için yaptıklarını söyledim. Siz en azından doğruyu söylüyor gerekeni yapıyorsunuz. Onlar özel hastane oldukları için para almak uğruna herşeyi yaptırıyorlar dedim. Doktor haklısın dedi.
Bana mamagrofi ve ultrason filmi çekmek için gün verdiler ama mamografiyi bugün çektiler önümüzdeki hafta perşembe günü alacağım. Fakat oraya göstermemi söylediler. Mamagrafiyi çektirmeden önce fatih bey'in asistanını aradım. Yeni ameliyatlıyım sonuçta bu yüzden mamografi 40 yaş üstü kadınlara çekildiğini duydum fatih bey istedi ama birdaha sorarmısın bir zararı olmasın dedim. Tamam dedi sormuş beni tekrar aradı ve aynen şöyle söyledi.
Doktorumuz kendi hastanemizde çekmek istiyor kendi aletleriyle demezmi.
Tam para koparma tuzağıydı. En aptal insan bile bunu anlardı. Ne farkederdi ki ???
Dedim ki : Gözde hn. Yeteri kadar çok ilgilisiniz hastalarınıza zaten. Bukadar ilgili olmayın olurmu ..!!! Ben bu röntgenleri çektireceğim sizde paşa paşa bakacaksınız. Yoksa bu işin arkasını bırakmayacağım dedim. Tamam dedi.
Ağrılarım biraz hafifledi çünkü antibiyotik, ve ağrı kesici kullanıyorum. şişlik ise indi çünkü içinden sıvı alınca bana rahatlıyacağımı söylemişti. Batma ve ağrı halen daha devam ediyor. Aman birşey olmasında gerisi önemli değil.
Işte buna canım çok sıkkın.
((