- 5 Ocak 2010
- 39
- 0
- Konu Sahibi ---Lily---
- #4.781
yesimay
çok çok geçmiş olsun öncelikle, söylediğin gibi doktoruna güven, ne deniliyorsa harfiyen yerine getirmeye çalış ama hepsinden önemlisi nolurrr moralini yüksek tut
hepimiz senin yanındayız ve destek vermeye hazırız unutma.
çok çok geçmiş olsun öncelikle, söylediğin gibi doktoruna güven, ne deniliyorsa harfiyen yerine getirmeye çalış ama hepsinden önemlisi nolurrr moralini yüksek tut
hepimiz senin yanındayız ve destek vermeye hazırız unutma.
kızlar hepinize iyi akşamlar.. bugün biraz daha iyiyim hepinize bana verdiğiniz destek için ayrı ayrı teşekkür ederim.. göğüs ucuma hergün pansuman yapıyorum ve şuan biraz kabuklanmaya başladı ama çukurda bir küçülme yok, doktorum düzeleceğini ve eskisi gibi olacağını söyledi böyle durumlar bindebir de olsaq olabiliyormuş ve çok doğal birşeymiş bize kötü geliyormuş.. doktoruma güveniyorum ancak son gittiğimde gerçekten moralim çok bozulmuştu şuan daha sakinim ve pozitif düşünmeye çalışıyorum :) bayramdan sonra perşembe gidicez ve sanırım tekrar dikiş atılıcak hem meme başına hemde sol göğsümün altında ki açıklığa sanırım.. sizlere daha sonra yine bilgi vericem.. ogltkn cimm, doktor seçimi elbette çok önemli birkaç doktorla görüşmelisin fuat bey benim 2. görüştüğüm doktordu, ilk gittiğim doktorunda gösterdiği resimler hoşuma gitmemişti fuat beyinkilerde ama bu daha çok yapılan işlerden değil, hiçbir estetik ameliyatın orjinal gibi olmamasından kaynaklanıyordu.. ben, keşke memelerim normal ölçülerde olsaydı da hiç yaptırmasaydım ama maalesef yapılması gereken sağlık problemleri ve görüntü kirliliği yarattığı için yaptırdım, pişman mıyım:? aslında ağrılarımdan kurtulduğum için asla değil, keşke iyileşme sürecinde böyle problemlerle karşılaşmasaydım.. sen yine de fuat beyle birebir görüş, başka doktorlarla da görüş sonra karar ver derim.. doktorların çalıştığı hastanelerde senin onlar hakkında ki görüşlerini şekillendirecektir, ben fuat beyi biraz da çalıştığı hastanelerden ötürü şeçtim.. son karar senin canım belki bu yaşadığım benim şansımdır, kötü bir şans ama fuat bey kafana takma hepsi düzelicek diyor.. görüşmek üzere, sizleri bilgilendireceğim.. hepinize mutlu bayramalar..