- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #4.781
kızlar hepinize iyi akşamlar.. bugün biraz daha iyiyim hepinize bana verdiğiniz destek için ayrı ayrı teşekkür ederim.. göğüs ucuma hergün pansuman yapıyorum ve şuan biraz kabuklanmaya başladı ama çukurda bir küçülme yok, doktorum düzeleceğini ve eskisi gibi olacağını söyledi böyle durumlar bindebir de olsaq olabiliyormuş ve çok doğal birşeymiş bize kötü geliyormuş.. doktoruma güveniyorum ancak son gittiğimde gerçekten moralim çok bozulmuştu şuan daha sakinim ve pozitif düşünmeye çalışıyorum :) bayramdan sonra perşembe gidicez ve sanırım tekrar dikiş atılıcak hem meme başına hemde sol göğsümün altında ki açıklığa sanırım.. sizlere daha sonra yine bilgi vericem.. ogltkn cimm, doktor seçimi elbette çok önemli birkaç doktorla görüşmelisin fuat bey benim 2. görüştüğüm doktordu, ilk gittiğim doktorunda gösterdiği resimler hoşuma gitmemişti fuat beyinkilerde ama bu daha çok yapılan işlerden değil, hiçbir estetik ameliyatın orjinal gibi olmamasından kaynaklanıyordu.. ben, keşke memelerim normal ölçülerde olsaydı da hiç yaptırmasaydım ama maalesef yapılması gereken sağlık problemleri ve görüntü kirliliği yarattığı için yaptırdım, pişman mıyım:? aslında ağrılarımdan kurtulduğum için asla değil, keşke iyileşme sürecinde böyle problemlerle karşılaşmasaydım.. sen yine de fuat beyle birebir görüş, başka doktorlarla da görüş sonra karar ver derim.. doktorların çalıştığı hastanelerde senin onlar hakkında ki görüşlerini şekillendirecektir, ben fuat beyi biraz da çalıştığı hastanelerden ötürü şeçtim.. son karar senin canım belki bu yaşadığım benim şansımdır, kötü bir şans ama fuat bey kafana takma hepsi düzelicek diyor.. görüşmek üzere, sizleri bilgilendireceğim.. hepinize mutlu bayramalar..
Ben de ilk başta kilo verip öyle ameliyat olmayı düşünüyordum ama bildiğim tek bir şey vardı, ben zayıfken de onlar iriydi:)
Fotoğrafları ilk fırsatta paylaşacağım, ve bilgi vermeye de devam edeceğim çünkü adım adım takip ederek gerçekten hangi aşamalardan geçildiğini paylaşmak ve destek olmak arzusundayım.
Ameliyatın ertesi günü eğer ayağa kalkarsam drenlerimi çıkaracaklarını çünkü temiz olduklarını söylediler ve ben kalkıp direkt yürümeye başladım. Evet çok fazla dikiş var ama şaşırtıcı derece acı çok çok az. Hastaneden eve dönerken arabada çukurlara filan girdikçe korumaya çalıştım biraz sızıladı ki çok normal, şu anda ağır kaldırmıyorum ev işi yapmıyorum filan ama giyinme soyunma eğilip kalkma gibi hareketleri çok rahat yapıyorum, yani şu an için tek başıma gayet iyiyim. Dikkat etmek zorundayım ki sonradan sıkıntı olmasın. Sürekli yatar pozisyonda filan değilim yani dışarıdan bakan biri ameliyat olduğumu hiçbir şekilde anlamaz:)
kızlar hepinize iyi akşamlar.. bugün biraz daha iyiyim hepinize bana verdiğiniz destek için ayrı ayrı teşekkür ederim.. göğüs ucuma hergün pansuman yapıyorum ve şuan biraz kabuklanmaya başladı ama çukurda bir küçülme yok, doktorum düzeleceğini ve eskisi gibi olacağını söyledi böyle durumlar bindebir de olsaq olabiliyormuş ve çok doğal birşeymiş bize kötü geliyormuş.. doktoruma güveniyorum ancak son gittiğimde gerçekten moralim çok bozulmuştu şuan daha sakinim ve pozitif düşünmeye çalışıyorum :) bayramdan sonra perşembe gidicez ve sanırım tekrar dikiş atılıcak hem meme başına hemde sol göğsümün altında ki açıklığa sanırım.. sizlere daha sonra yine bilgi vericem.. ogltkn cimm, doktor seçimi elbette çok önemli birkaç doktorla görüşmelisin fuat bey benim 2. görüştüğüm doktordu, ilk gittiğim doktorunda gösterdiği resimler hoşuma gitmemişti fuat beyinkilerde ama bu daha çok yapılan işlerden değil, hiçbir estetik ameliyatın orjinal gibi olmamasından kaynaklanıyordu.. ben, keşke memelerim normal ölçülerde olsaydı da hiç yaptırmasaydım ama maalesef yapılması gereken sağlık problemleri ve görüntü kirliliği yarattığı için yaptırdım, pişman mıyım:? aslında ağrılarımdan kurtulduğum için asla değil, keşke iyileşme sürecinde böyle problemlerle karşılaşmasaydım.. sen yine de fuat beyle birebir görüş, başka doktorlarla da görüş sonra karar ver derim.. doktorların çalıştığı hastanelerde senin onlar hakkında ki görüşlerini şekillendirecektir, ben fuat beyi biraz da çalıştığı hastanelerden ötürü şeçtim.. son karar senin canım belki bu yaşadığım benim şansımdır, kötü bir şans ama fuat bey kafana takma hepsi düzelicek diyor.. görüşmek üzere, sizleri bilgilendireceğim.. hepinize mutlu bayramalar..
Teşekkür ederim, ben İnönü Üniversitesi hastanesinde ameliyat oldum, bir ücret ödemedim yani sgk karşılıyor, çok ama çok memnunum şimdilik. Önemli olanın doktorunuzun daha önce yaptığı işler ve size verdiği güvenle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Henüz ameliyat olalı 4 gün oldu ve şimdiden yara izlerim çok yavaş da olsa düzelmeye başlıyor ama bir anda iyileşeceğini sanmıyorum, sabah akşam pansuman yapıyorum şu anda.
fotoğrafları çeker çekmez ilk fırsatta paylaşacağım.
Canım çok teşekkürler cevabın için. 1.500 tl.Ssk anlaşmalı fiyatı mıydı?. Sen özelde kaça yaptırdın?
morelim çok bozuk arkadaşlar
meme başı halkamda bi sertlik var2 iğne ile sıvı aldı ağrı.. kızarma.. batma war (( dr.um 600 tl ye mamagrafi + ultrason istedi ayrıca (
şimdi bu benim suçummuparasız bakması gerekmiyormu 4 ay oldu daha yaa çok kötüyüm ((((((((((
Arkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım yakın zamanda meme kücültme ve mini karın germe ameliyatım var doktorum ercan karacaoglu bu doktora ameliyat olan kimse varmı ?bana yardımcı olun lütfen.
merhaba, meme küçültme ve karın germeyi aynı anda yapıyorlar mı? Eğer fiyat aldıysan ne kadar olduğunu söyler misin? Ikisi bir arada olunca daha mı uygun oluyor fiyatı, yoksa farketmiyor mu? Beni bilgilendirir misin canım.
Canım N'ber
Ameliyatını ne zaman oluyosun? Tarihi belli mi? Aklım sende, merak ediyorum.Beni haberdar et canım. aahhhh darısı benim başıma inşallah
Ameliyatıma sayılı gün kaldı ama ben hala dogru karar verdimmi diye düşünüyorum umarım sonuçlar beni üzmez.uykularım kaçtı allah yardımcısı olsun herkezin zor işler.
sevgili jelesec sana şimdiden geçmiş olsun diliyorum, biraz ağrı sızı dışında ameliyattan sonraki gün hatta ameliyattan birkaç saat sonra bile çok daha ii oluyorsun.. Ben ameliyata giderken ve çıkınca anlamamıştım bile ameliyata girdiğimi ancak uyanınca müthiş bir yanma hissiyle uyanmıştım zaten onuda ağrı kesiciyle halletmişlerdi ve bir kaç saat sonra hiçbirşeyim kalmamış etrafımla sohpet ediyordum:) sonrasında ki merak ve hoşluk herşeye değer inan bana şuan ben kendimi dinliyorum bakıyorum sırt ağrısı yok çok güzel bir hafiflik hissi bu :) sen ölçülerini kaç yaptırıcaksın? Ben biraz daha küçültmediğim için çok pişmanım o yüzden ölçüne ii karar ver benim gibi pişman olma sonra, sonra ki keşke çok kötü yoksaherşey mükemmel olacak ve sen hayatın sayacını sıfırlamış olacaksın istediğin gibi alışveriş,kıyafetler ve daha neler neler..... Ameliyattan sonraki iyileşme döneminde umarım iyi geçer ve bütün zorluklar geride kalır.. öpüyorum şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?