Ben de küçülttürmek istiyorum, taaa genç kızlığımdan beri kocamanlar, şimdi 31 yaşındayım iki çocuğum var ve iyice büyüyük iyice sarkmış durumdalar. Sırtım, belim, boynum, omuzlarım nası ağrıyo... çeken bilir. Ben aslında üç sene önce düşünmeye başlamıştım ameliyat olmayı. Ama ikinci çocuğu yapmaya karar verince,hamileliğimi atlatayım, çocuğumu da emzireyim ondan sonra ameliyat olurum diye düşündüm. Oğlum şu an 15 aylık ve hala emziriyorum (memeyi bırakmaya pek niyeti yok gibi
) Bu arada kilo veriyorum hala vermem gereken kilolarım var. İdeal kiloma indikten sonra ve tabiki emzirme işi de bittikten sonra ilk işim ameliyat olmak olucak. Hiç korkmuyorum nasıl olur diye,
Ne olursa olsun kurtulmak istiyorum şu halimden. Askılı hiç bişi giyemiyorum, bırak askılı giymeyi bedenime olan o güzelim elbiseleri göğüslerim yüzünden alamıyorum. gömleklerin düğmeleri birleşmiyor, bırak koşmayı yürürken bile rahatsız oluyorum. Bir sütyene 100 küsur TL veriyorum, onu da bulmak için saatlerimi harcıyorum. istediğim bikiniyi alamıyorum, bikiniden de geçtim mayoların bile göğüs kısmı aslaa olmuyor.
Olduğumdan şişman görünüyorum.
Allah kısmet ederse önümüzdeki sonbahar falan (malum emzirme devam ediyor, bittikten sonra da süre gerekiyor) bu ameliyatı yaptırıcam.
Sizlere bişi sormak istiyorum, SSK ameliyat ücretinin bir kısmını ya da tamamını ya da azıcığını karşılıyor mu? Üniversite ya da devlet hastanelerinde bu ameliyatı olan ve bu şekilde yaptıran var mı? Şartları varsa neler? (varsa eğer bütün şartları taşıdığımdan eminim -gerçekten çok büyük göğüslerim- )
LÜTFEN:
Bilgisi olanlar benimle paylaşabilir mi???