- Konu Sahibi ---Lily---
- #4.741
Yesimay ve birbuse cvblariniz icin cok tesekkurler. yesimaycim sen dogru soyluyosun ben kafaya koymusum bikere yapicam. Yani sen bana soyluyosunki bekle, annemde soyluyo , teyzem soyluyo yani ben kendimde biliyorumki ameliyyat cok riskli ve okadarda iyi olmuyo yazilanlar gibi. Amma saniyorum sende beni anliyosun ya ben ne kadar aci cekiyorum ve utaniyorum, bende tan 103-104 yaaaa olurmu boyle bisey?? tum bededim kucucuk amma gogislerim sayesinde tombik oluyorum elbise giyinde jemen dikkat cekiyorum! ya ben boyle olmak istemiyorum.Eyer ben 19-20-21 yasimda istedigim gibi olmiyacaksam 35simde ne yapayim bu guzelligi? cocuk oldukdan sonra emicek falan sonra yine bir cocuk oooo bu is uzar benim 40yasima falan. Ya siz beni anliyosunuzdur bu yasda bu olculerde goguslerle gezmek nasildir diye. iste ayin 29 Bakuye Turk doktor gelecek, once ben kendim gidicem sonra teyzemle gidicem. Size bir zahmet benim icin Hayati Akbashi Arastirirmisiniz? ya bende artik sizin kucuk kardesiniz gibiyim lutfen bana yardim edin.
Aslinda oluyo unutuyorum diyorumki aldirma amma sonra su kucuk memelileri gorunce aglamakdan icim gidiyor. olmaz boylr shey yani bunlari kuculducem belkide bendede iz falan kalmaz
:2:
Aslinda oluyo unutuyorum diyorumki aldirma amma sonra su kucuk memelileri gorunce aglamakdan icim gidiyor. olmaz boylr shey yani bunlari kuculducem belkide bendede iz falan kalmaz
:2: