herkese selam uzun zamandır bu forumun takipçisiyim ama pek yorumum yoktur buradaki yazılar sayesinde cesaret geldi aöeliyat olmaya karar verdim
burada paylaşılan tecrübeler bana cesaret verdi bende kendi ameliyatımı paylaşmak istedim yarınla birlikte tam 1 ayım dolmu8ş olucak benim ölçüm 75 dd idi
:) ancak bugün itibariyle 36 c beden giyiyorum gerçekten iyiki yaptırmışım diyorum bu ağırlıklardan kurtulmak hayatımda aldığım en iyi kararlardan biri geç bile kalmışım yaşım 22 boyum 170 c beden gayet iyi yani
DDD şimdi kilo bakımından biraz fazlam var onuda verdimmi hayat yeni başlıyor demektir :) herkese tavsiye ediyorum öle çok ağrı fln da olmuyo hiç ağrısız diyemem ama azcık :) onada değer. Meme başımda ve aşağıya doğru kesik var lolipop tipi altta kesiğim yok istanbulda oturuyorum doktorum ssk ile anlaşmalı çalışıyor sadece dr parası verdik hastaneye sadece katılım ücreti 12tl verdim:)
burdan isim vermekte sakınca yok sanırım merak eden arkadaşlara veririmde :) umarım herkesin gönlüne göre olur ameliyat olan arkadaşlarada Rabbim acil şifalar versin tez zamanda şişleri insin