- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #4.661
kızlar sonunda bende ameliyat günü aldım :) ancak kafamda o kadar çok soru var ki anlatamam.. öncelikle ben yapılan ameliyatları hiç beğenmedimdoktorum gösterdi ancak inanın hiçbiri hoşuma gitmedi tabii eşiminde gerçi bu benim gittiğim ikinci doktor ve ilkininkileride beğenmemiştim üstelikte çok uçuk bir fiyat söylemişti şimdiki doktorum gayet makul bir fiyat verdi.. ancak kafam çok karışık benimkilerde öle kötü mü olur, simetrisi bozulurmu, dikişlerde problem yaşarmıyım hep kafamda.. ne olur ameliyat olanlar bana moral verin ve ameliyatın avantaj ve dezavantajlarını açıklar mısınız? hatta doktor bilgilerinide yazarsanız çok sevinirim.. sakıncası yoksa bende doktorumun ismini yazabilirim.. hadi kızlar yardım edin 2 haftam var ameliyata
sevgili sedass ben istanbulda yaşıyorum avrupa tarafında doktorum kadıköy tarafında ama mesafe önemli değil umarım doğru doktoru seçmişimdir kendisi gayet mulayim bir doktor üstelik prof.. ama ne yazıkki yapılan ameliyatları beğenmedim sanki gerçi hiçbirşey orjinaline benzeyemez sonuçta insan eliyle yapılıyor.. ama simetriden korkuyorum ya biri anya bir konya ya bakarsa dieartık acı çekicem falanıda geçtim yani:) simetriye takmış durumdayım beyaz tenliyim bi süre sonra izler geçer en fazla 6 ayda kaybolacak kadar izler geçer dedi doktorum.. günü mü aldım şimdi tutuştum anlıyacağın canım ya.. sen anlatsana ameliyatı nerde oldun ,nasıl geçti,beğendin mi?, ağrın sızın oldumu? kaçtan kaça indin? cup ları anlamıyorum ama ben normal sütyende 100 e zor sığıyorum o kadar yani iğnençç..
kızlar sonunda bende ameliyat günü aldım :) ancak kafamda o kadar çok soru var ki anlatamam.. öncelikle ben yapılan ameliyatları hiç beğenmedimdoktorum gösterdi ancak inanın hiçbiri hoşuma gitmedi tabii eşiminde gerçi bu benim gittiğim ikinci doktor ve ilkininkileride beğenmemiştim üstelikte çok uçuk bir fiyat söylemişti şimdiki doktorum gayet makul bir fiyat verdi.. ancak kafam çok karışık benimkilerde öle kötü mü olur, simetrisi bozulurmu, dikişlerde problem yaşarmıyım hep kafamda.. ne olur ameliyat olanlar bana moral verin ve ameliyatın avantaj ve dezavantajlarını açıklar mısınız? hatta doktor bilgilerinide yazarsanız çok sevinirim.. sakıncası yoksa bende doktorumun ismini yazabilirim.. hadi kızlar yardım edin 2 haftam var ameliyata
sevgili sedass ben istanbulda yaşıyorum avrupa tarafında doktorum kadıköy tarafında ama mesafe önemli değil umarım doğru doktoru seçmişimdir kendisi gayet mulayim bir doktor üstelik prof.. ama ne yazıkki yapılan ameliyatları beğenmedim sanki gerçi hiçbirşey orjinaline benzeyemez sonuçta insan eliyle yapılıyor.. ama simetriden korkuyorum ya biri anya bir konya ya bakarsa dieartık acı çekicem falanıda geçtim yani:) simetriye takmış durumdayım beyaz tenliyim bi süre sonra izler geçer en fazla 6 ayda kaybolacak kadar izler geçer dedi doktorum.. günü mü aldım şimdi tutuştum anlıyacağın canım ya.. sen anlatsana ameliyatı nerde oldun ,nasıl geçti,beğendin mi?, ağrın sızın oldumu? kaçtan kaça indin? cup ları anlamıyorum ama ben normal sütyende 100 e zor sığıyorum o kadar yani iğnençç..
slm kizlar öncelikle hepinize gecmis olsun.birbuse ben ameliyat olali bir aya yakin zaman oldu sükür dikisimde falan sorun olmadi ama beni normal diktiler estetik yada eriyen dikis degildi dikislerimde almanyada alindi onda sorun yasadim doktor beceremedi doktorum bana sadece antibiyotik krem verdi baska bisey yok.yazdigin bicak saplanmasi türü agruilar bendede oluyor bazen öyle bir giriyorki ciglik atiyorum.netten arastirdim bunlar 2-3 yil olurmus ama ilk zamanki gibi degil cok nadir olurmus.benimde merak ettigim sisler nezaman iniyor ve normal sütyene gecic nezaman
sevgili zumush özelden cevap yazamadim ama suanki halimden cok memnunum kuzenin hic düsünmesin hayatimda kendim adima yaptigim endogru karardi.ayni sekilde cok yakin bir akrabamda benim tesvikimle yaptirdi cok memnun ve bu bayan 58 yasinda gerisine sen karar ver
sevgili zumush özelden cevap yazamadim ama suanki halimden cok memnunum kuzenin hic düsünmesin hayatimda kendim adima yaptigim endogru karardi.ayni sekilde cok yakin bir akrabamda benim tesvikimle yaptirdi cok memnun ve bu bayan 58 yasinda gerisine sen karar ver
arkadaslar hepinize bişey sormak istıyorum ya ben küçültme ameliyatı oldum önceden 75dd idi şimdi mark and spencerdan 75 b aldım oldu buarada ameliyat olalı 4 ay oldu.gecen bı sutyancıye gıttım göğüslerin buyuk 75b olmaz dedi.aslında doktorumda 80b yapmıştı hanı 80b olabılır benım kafama takılan kızın göğüslerin buyuk demesi
boyum158 80b buyukmu yada şişlikler inermi moralim bıraz bozuldu
arkadaslar hepinize bişey sormak istıyorum ya ben küçültme ameliyatı oldum önceden 75dd idi şimdi mark and spencerdan 75 b aldım oldu buarada ameliyat olalı 4 ay oldu.gecen bı sutyancıye gıttım göğüslerin buyuk 75b olmaz dedi.aslında doktorumda 80b yapmıştı hanı 80b olabılır benım kafama takılan kızın göğüslerin buyuk demesi
boyum158 80b buyukmu yada şişlikler inermi moralim bıraz bozuldu
canım bende avrupa tarafında oturuyorum etiler esteworld plastik cerrahi hastnesınde oldum doktorumdan cok memnundum.ben burda ookadar cok okudum kı artık hazırlıklıydım herseye kımısı anlatıo kucuk delık var akıntı oluyor kımısı dıkıslerde buzulme tarzı seyler oldu vs gıbı :) ben 85e gıyınıordum suan kac oldu tam olarak bılmıorum fakat oldukca kuculdu.Ameliyat oldugun ılk gun cok az bır agrın olcak oda goguslerınden dolayı degıl sırt ustu yattıgın ıcın ben bugun kontrole gıttım bandajların fılan cıktı sutyen takmaya basladım ve suan hıc bır agrım sancım yok canım fakat doktor secımını cok ıyı yap cunku oldukca onemlı bır yer ve sımetrısıde ıyı olmak zorunda.Cok enterasan kı benım 2 gogus olcumde aynı cıktı normalde bılırsın kı bırı kucuk bırı buyuk olur bayanların.ilk acılan gogus dıgerıne gore bıraz daha sancı yapacak cnku ılk acıldıgı ıcın ve ılk ona sekıl verıldıgı ıcın dokularda zayıf olunca agrısı daha cok oluyor dıgerıne gore.Senın doktorun hangı seklı kullancak bılmıyorum fakat bana ters J yaptıkı daha az ız olsun dıe
Ameliyat olan arkadaslar yara izleri icin krem yada silikon tabaka kullananiniz var mi?ne yapsam daha kolay gecer acaba bu izler?tavsiyeye ihtiyacim varr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?