- 23 Temmuz 2007
- 599
- 0
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
- #4.641
maşallah elalem büyütmek ister siz :))
:))) AHH AHHH cnm. büyük küçüğün :) küçük büğünün halinden anlamazmış :)) ah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah elalem büyütmek ister siz :))
Ben de büyük göğüs mağdurlarındadım. Yaşım 27 ve 80d ölçüsündeyim. Kilom olmadığı halde istediğim kıyafeti rahatça giyemiyorum. Hemen hemen 3 yıldır bu siteyi takip ediyorum. Yalnız olmadığını bilmek insanı rahatlatıyor. Zira etrafımda böyle bir şikayeti olan kimse yok ve beni anlayan da yok. Emzirme problemiydi izlerdi derken bir türlü cesaret edemedim. Ameliyat olanların yorumlarını okudukça bu ameliyatı olmam gerektiğine dair inancım arttı. Yalnız bu konunun ilk sayfalarında yapılmış bazı yorumlara takıldı kafam. Ameliyattan sonra bile hala büyüklüğünden şikayet edenler var. Yani doktor belli bir ölçüye kadar küçültebiliyormuş. Eğer ben b cup ölçüsüne inemeyeceksem böyle bir riske girmemin hiçbir anlamı yok. Özellikle taze ameliyat olmuş ve başarılı sonuç almış olan KER'den bu konu hakkında yormunu rica ediyorum. İstediğimiz kadar küçültmemiz mümkün değil mi acaba??
Herkese merhaba
ben iki buçuk sene önce CEMİL TUGAY a ameliyat oldum hiç memnun kalmadım birinci sebep
istediğim gibi küçültmedi ikinci sebep ise göğüslerim hemen hemen eski haline döndü hem de aşırı kilo alıp verme
veya hamilelik gibi unsurlar olmamasına rağmen
göğüslerim 80 b veya c olmasını istiyordum
85 b ve c cup bana olmuyor şu anda bir başka doktora tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum gerisini siz düşünün
hem zamanım hem param hem de sağlığımdan kaybetmiş olacağım
ameliyatı olacak eziyeti çekecek olan ben değilmiyim neden istediğim gibi olmasın ki bu mümkünken.
CEMİL TUGAYI tavsiye etmiyorum ben kesinlikle olcam diyosanız da iyice pazarlık yapın
ne istediğinizi ama şunu da bilin ki bende pazarlık yapmıştım kafasına göre takıldı yinede
bunları bilin yinede siz bilirsiniz. sağlıkla kalın
slmmmmm sonunda bende kurtuldum 17 agustosta kayseride AHMET TUNA EREN beye ameliyat oldum ve suanda cok memnunumyarin dikislerim alinacak sükür ne agri nede baska bisey var.benim merak ettigim sislikler nezaman inecek bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
bu forumu ara sıra takip ediyorum estetik ameliyatlar hakkında bilgi edinmek için
ilden ile çok büyük fiyat farklılıkları var anladığım kadarıyla
size maliyeti ne oldu bu ameliyatı
kuzenimle beraber okuyoruz da anadoluda daha ucuzsa gidip orda olabilirim diye bir düşünce ortaya attı ..
çünkü bazen çok abartılmış paralar ödeyenler var..
geçmiş olsun dileklerimle
birbuse ben ameliyat olalı 4 ay olucak.
1.aydansonra sütyene bağlı olarak acılma oldu.serumla temizlediler 1hafta kadarküçüldü gitti.parmak sokma yok.sonra3.ay cok ufak oldu yıne aynu ben evde yaptım serumla pansuman gecti.suanda bişi yok.ama cok daha kötüleri oluomuş.ağrı sızı oluo özellikle adet günlerimde fazlalaşıo.kramplar falan normal ama uyusma olmadın.peki şişlikler ne zaman iner dedi benımkı hala şiş dedi.6 aya kadar anca iner dedi.sütyen kullanıomusun markası ve bedenını sölermısın