- Konu Sahibi ---Lily---
- #4.661
kızlar sonunda bende ameliyat günü aldım :) ancak kafamda o kadar çok soru var ki anlatamam.. öncelikle ben yapılan ameliyatları hiç beğenmedim doktorum gösterdi ancak inanın hiçbiri hoşuma gitmedi tabii eşiminde gerçi bu benim gittiğim ikinci doktor ve ilkininkileride beğenmemiştim üstelikte çok uçuk bir fiyat söylemişti şimdiki doktorum gayet makul bir fiyat verdi.. ancak kafam çok karışık benimkilerde öle kötü mü olur, simetrisi bozulurmu, dikişlerde problem yaşarmıyım hep kafamda.. ne olur ameliyat olanlar bana moral verin ve ameliyatın avantaj ve dezavantajlarını açıklar mısınız? hatta doktor bilgilerinide yazarsanız çok sevinirim.. sakıncası yoksa bende doktorumun ismini yazabilirim.. hadi kızlar yardım edin 2 haftam var ameliyata
canım bende senin gibi 1 sene boyunca o doktora gıt bu doktora gıt perısan olmustum hemde korkuda vardı ıstıyordum fakat hep sonrasını dusunuyordum.sonunda oldum ve bgun 5. gunum normal hayatıma basladım hatta bugun araba bıle kullandım dr pansumana giderken hangi şehirde yaşıyorsun?