- Konu Sahibi ---Lily---
- #4.621
Tabiki yardımcı olurum. Şu an istediğimden de güzeller :) Ben kiloluyum boy 1.58 kilo ameliyat öncesi 83,5 di şimdi 80 tartılıyorum. Ben çok küçük istedim, yani vücuduma göre gerçekten çok küçükler ama istediğim buydu, doktorumda beni kırmadı ve uyguladı. 80b yaptı bedenimi. Kilo alsam da versem de değişmeyeceğini söyledi, sadece hamilelikte belki 1 beden artarmış. Ben de bunu düşünerek çok küçük istedim, ilerde hamile kalırsam yine büyük olmasın diye :) Kısacası çok memnunum, ben bu hallerini çok beğeniyorum. Her istediğimi giyebiliyorum. Toplamda 2 kilo almış benden
senin adına cok sevındım:) ben fuat beyle gecen sene gorusmustum teyzemın burnunu yapmıştı ve banada bı kaç resım gostermıştı ama sekıllerdekı gogusler yanı yapılmadan oncekı hallerı okdr kotuydukı kendımkıyle kıyaslayamadım ben 20 yasındayım ve boyum 1.70 66 kıloyum goguslerımde 95 ne kdr buyuk ve hafıf sarkık olsa da gosterdıgı resımdekı kadınlar gıbı kotu durmuodu ve bana senın goguslern onlardn daha guzel olur cnku cocuk emzırmemışsın dedı bunun yararı yok buyukmus o yuzden gogsumun tam olarak benzerını gormedıgımden nası olabılcgını blmıorm tek skıntım dik ve 80 olması bıde ızler wwar tabı ama korkum hıç yok dıyebılırm fıyat olarakta bana cok uygun bı fıyat vermıştı ve adını solemek yanlıs olur ama sanırm kadıkoyde kastettgın hastanede olucagım fıyattı dıer ozel hastanede fıyat katlanıyormuş :)