- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #4.621
Tabiki yardımcı olurum. Şu an istediğimden de güzeller :) Ben kiloluyum boy 1.58 kilo ameliyat öncesi 83,5 di şimdi 80 tartılıyorum. Ben çok küçük istedim, yani vücuduma göre gerçekten çok küçükler ama istediğim buydu, doktorumda beni kırmadı ve uyguladı. 80b yaptı bedenimi. Kilo alsam da versem de değişmeyeceğini söyledi, sadece hamilelikte belki 1 beden artarmış. Ben de bunu düşünerek çok küçük istedim, ilerde hamile kalırsam yine büyük olmasın diye :) Kısacası çok memnunum, ben bu hallerini çok beğeniyorum. Her istediğimi giyebiliyorum. Toplamda 2 kilo almış benden
senin adına cok sevındım:) ben fuat beyle gecen sene gorusmustum teyzemın burnunu yapmıştı ve banada bı kaç resım gostermıştı ama sekıllerdekı gogusler yanı yapılmadan oncekı hallerı okdr kotuydukı kendımkıyle kıyaslayamadım ben 20 yasındayım ve boyum 1.70 66 kıloyum goguslerımde 95 ne kdr buyuk ve hafıf sarkık olsa da gosterdıgı resımdekı kadınlar gıbı kotu durmuodu ve bana senın goguslern onlardn daha guzel olur cnku cocuk emzırmemışsın dedı bunun yararı yok buyukmus o yuzden gogsumun tam olarak benzerını gormedıgımden nası olabılcgını blmıorm tek skıntım dik ve 80 olması bıde ızler wwar tabı ama korkum hıç yok dıyebılırm fıyat olarakta bana cok uygun bı fıyat vermıştı ve adını solemek yanlıs olur ama sanırm kadıkoyde kastettgın hastanede olucagım fıyattı dıer ozel hastanede fıyat katlanıyormuş :)
mumkunse uygun fıyatta duzgun bı doktor tavısyesı ıstıyorum
canım ben de meme küçültme ameliyatı oldum ama 5 sene önce oldum. ben senin dediğin gibi bir problem yaşamamıştım ama doktorum böyle bir durumun olabileceğini söylemişti bilmiyorum ameliyattan önce sigara kullanıyorsan dikişlerde problem çıkabilirmiş(
umarım biran önce iyileşirsin çok geçmiş olsun....
selam arkadaşım aradğım kişisin bende 3 buçuk ay önce meme dikleştirme ve küçültme aml. oldum herşey çok güzel çok memnunum ve bunun bozulmasından korkuyorum senin 5 yıl olmuş herhangi bi bozulma oldumu çevrem bana olumsuz şeyler söylüyor yerçekimi ,kilo alma yada verme olucak ve çok sürmez bu diriliği diye sencede öylemi ?cvb verirsen çok sevinirim tşkler
Haziranda ben bu soruna cevap verebilirim. Annem olalı 6 yıl oluyor ve hiçbir değişme olmadı olduğundan bu yana, hala diriler.
canım ben de meme küçültme ameliyatı oldum ama 5 sene önce oldum. ben senin dediğin gibi bir problem yaşamamıştım ama doktorum böyle bir durumun olabileceğini söylemişti bilmiyorum ameliyattan önce sigara kullanıyorsan dikişlerde problem çıkabilirmiş(
umarım biran önce iyileşirsin çok geçmiş olsun....
Sorun değil de ben saçma bi soru olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki sizin beni daha çok anlamanız lazım. O benim de aklıma geliyo fakat doktorla aynı şekilde olmayabilir zevklerimiz. Mesela ben göğüslerimi ön plana çıkarmak istemiyorum, küçük olsunlar istiyorum, rahatça bikini giyebileyim normal bi şey giydiğimde bile açık giyinmişim gibi hissetmek istemiyorum. Çünkü çok çektim yıllardır. Doktor benim istediğimden daha büyük olmasını uygun görebilir.
Teşekkür ederim yine de :)
arkadaşlar meme ameliyatı sonrası problem yaşayanlar var mı ben yaklaşık 20 gün önce ameliyat oldum ama sağ göğsümde dikişlerde açılmalar oldu hatta meme ucundan sonraki dikişlerin tamamı neredeyse acıldı diyebilirim üstelik parmak genişliğinde açılmalar hafif akıntıda var doktorum dikişe karşı reaksyon oldugunu söyledi ama görünüşü cok kötü açık yara gibi
arkadaşlar meme ameliyatı sonrası problem yaşayanlar var mı ben yaklaşık 20 gün önce ameliyat oldum ama sağ göğsümde dikişlerde açılmalar oldu hatta meme ucundan sonraki dikişlerin tamamı neredeyse acıldı diyebilirim üstelik parmak genişliğinde açılmalar hafif akıntıda var doktorum dikişe karşı reaksyon oldugunu söyledi ama görünüşü cok kötü açık yara gibi
selam arkadaşım aradğım kişisin bende 3 buçuk ay önce meme dikleştirme ve küçültme aml. oldum herşey çok güzel çok memnunum ve bunun bozulmasından korkuyorum senin 5 yıl olmuş herhangi bi bozulma oldumu çevrem bana olumsuz şeyler söylüyor yerçekimi ,kilo alma yada verme olucak ve çok sürmez bu diriliği diye sencede öylemi ?cvb verirsen çok sevinirim tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?