- 22 Temmuz 2009
- 141
- 55
- 39
- Konu Sahibi ---Lily---
- #4.581
merhabalar,aranızda liposuction la mem küçülten var mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizdeki bahsettiğiniz akıntı tam olarak nerede? Benim tam 2 hafta oldu i tekniği ile. Tam çizginin bittiği yerde en altta yuvarlak şekilde açıklık var her iki tarafta da oradan sarımsı kanlı akıntı oluyor. Sizdeki de aynı mı?
arkadaslar selam ben ameliyat olalı 3 ay oldu ama bı göğsüm diğerine göre şiş sizin doktorlar nezamana kadar sıslık devam eder dedi
sizinkiler indimi
ben ameliyat olmak istiyorum sizler gibi ama korkuyorum ameliyattan
korkma ya korkulcak ne var canım bende öle bi istek var ki anlatamam yarın ameliyatım var davulla zurnayla gitcem o dereceee cok rahatsızsan ol bence beklemee
evet rahatsız oluyorum özellikle sırt ağrılarım ve tabi görünüm olarak ama korkuyorum işte :2:
cnm ben dr.dr.gezip en sonunda kararımı verdim..dr.tuğrul turan bey var..memoryl hastanesi 12.kat a blok..çok az izle muhteşem gögüsler yapıyo..diil türkiyede dünyada bile yok bu sistem..kendi yıllarca çalışıp geliştirmiş bu yöntemi..biraz pahallı ama sonuçlar harika..resimleri gördüm..o kocaman sarkık ve şekilsiz göğüsleri nasıl küçültmüş nasıl dimdik hale getirmiş inanamazssınız..şekil bozukluğu yok çok az iz var..ve ağrısız bir yöntem..uzuzn uzuzn anlatıyo..ve kendi isterse yapıyo..öle parayı veriim yap yok..ben bile bugün zor ikna ettim..adam çok espirili bi okadar akıllı ve becerikli..herkese tavsiye ederim..
cnm biraz diğer doktorlara göre pahallı ama sonuç diğer dikleştirme küçültme ameliyatlarıyla kıyaslanamaz bile..12 bin ytl yapıyo..ama biraz ağlarsanız indiriyo:))
merhaba bende ameliyat olmayı düşünüyorum daha önce gitmiştim ama okulum olunca cesaret edemedim şimdi satış danışmanı olarak çalışıyorum e haliyle kıyafet askıla katla sürekli . operasyon geçirdikten ne zaman sonra bu tür kol hareketleri yapabilirim daha önce amelyt olanlar yardımcı olabilir mi ben ekim kasım gibi düşünyorum ??
Arkadaşlar ben de bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Boyum 1.68, kilom 55 omuzlarım geniş kalçam basenim yok belim ince. Gögüslerim 90dı zayıfladım 1 beden küçüldü. Sizce 80 mi 75 mi daha güzel duru bende?
Sizdeki bahsettiğiniz akıntı tam olarak nerede? Benim tam 2 hafta oldu i tekniği ile. Tam çizginin bittiği yerde en altta yuvarlak şekilde açıklık var her iki tarafta da oradan sarımsı kanlı akıntı oluyor. Sizdeki de aynı mı?
Selam ker,
kaç bedenden kaç bedene düştün?
dr lolilop şeklinde yapmadı mı yani,göğüs ucuna dokunmadı mı?
Selam jujuu. Ben 85d bile zor sıgıyordum her yerden taşıyordu. Şimdi 80b oldum. Şu an. Çok memnunum. Ben i diye biliyorum teknigimi gogus ucu ve alta dogru cizgi o kadar.