- Konu Sahibi ---Lily---
- #4.161
Hastanesi Leventde..daha dogrusu klinik...villa seklinde. Tugrul bey herkesde ayni yöntemi uyguluyor.yani yaptigi her gögüs ayni sekilde (Ters T sekli).Cok güzeller. benim izlerim su an hala kirmizi (zaten ten rengine dönmesi 6 ay ile 12 ay arasi sürüyor demisti). Hastanede bir gece kaldim. Doktorum bir kac kere geldi ve bakti. Zaten günde bir ameliyat yapiyor. Görüsmeye gittdim (yaklasik üc saat sürdü) ücret ödemedim. Ben ameliyat ve hersey dahil 9000 TL ödedim. (8000 TL ile 12000 TL arasi degisebiliyormus.benim gögüslerim cok asiri derecede büyük degildi önceden). bence bir git görüs. zaten gögüsleri görünce cok begeneceksin. Ben mesela yurtdisindayim. Mail ve telefon yoluyla gelismeleri konusuyoruz. Gercekten ilgili ve cok ilginc biri.
cook saol canım bılgıler ıcın benımkıler dd veya e cup mark spencerdan gercı ben ameliyatı ekım gıbı dusunuyorum hem para bırıktırmem lazım hemde bı 70 kıloya dusmem lazım kucultup sonra kılo veırsme bozulurlar yıne bu zamandada doktora karar vermem lazım en zor olanı bu galıba.tugrul beye kafam baya yattı sadece 1 kotu yorum okudum hakkında bakalım gorusmek gerek dedıgın gıbı haftaya bı randevu alalım bakalım ayy heycan sardı bıle