- 9 Mart 2011
- 60
- 0
- Konu Sahibi ---Lily---
- #4.121
merhaba cnnky bende ameliyat öncesi 85 d bedendim 340 gr doku çıkarıldı ama bu bana az geldi merak ediyorum senden ne kadar doku çıkacak bir karşılaştırma yaparım böylece.boyum 166 kilo 64 omuz yapım geniş.sanırım bir de ne kadar küçültme yapılacağı konusunda göğüs çapı da etkili oluyor mesela benim göğsümün en üst kısmı geniş belki daha fazla küçülseydi basık bir meme olacaktı düz olacaktı projeksiyonu olmayacaktı bilemiyorum artık kafam karışık.sen ameliyatı oldun galiba geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur
merhaba ben ameliyat öncesi 95c beden takıyordum ama küçük dursun diye takıyordum yoksa yanlardan fışkırıyordu yani 100 105 beden vardır birde benim sarkıktı baya doktorum da sınırda demişti zaten şuan ki beden 85 dir herhalde şişliklerde daha yeni oldum var yarın tekrar pansumanım var şimdi yalan söylemek istemiyorum ben ne kadar doku çıktı sormadım bilmiyorum yarın sorarım ama baya çıkmış anneme plastik kavanozlara koymuş vermişler patolojiye götürmüş yarın mutlaka sorar yazarım canım meme altı ölçüsüne göre küçültme yapılıyor ben öyle biliyorum :ss valla projeksiyon falan ne demek istedin bende pek anlamadım :)) çook teşekkür ederim evet istediğimden de güzel oldu yani mutluyum umarım bu konudan muzdarip herkesinde çook güzel olur....