- 10 Kasım 2010
- 7
- 0
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
- #4.201
mrb arkadaşlar,bende ameliyat olmak istiyenlerdenim..en son ölçtüğümüzde gögüslerim 117 çıkmıştı..
yaklaşık 2 yıl önce ege ünv.gitmiştim ve üçte biri alınıcak demişlerdi (az gibi geldi bana)
dr çok havalı ve moral bozucuydu..gögüsünün şekli gereği T şeklinde iz kalıcak bunu unutma razımısın dedi ameliyat gününü 8-9 ay sonraya verebiliyordu..
öncelikle şunu sormak istiyorum arkadaşlar,ben daha hiç anne olmadım ve deniyoruz..o dr demişti ki,bebeğini emziremezsin,emzirsen bile anca %40 kadar sütün olur demişti..
böyle bir şey varmı arkadaşlar?
doğumda sorun olurmu?daha da önemlisi süt vermemde sorun olurmu?ayrıca iz kalıyormu?bu kadar büyükmüydü sizinde gögüsleriniz?
ve izmirde ameliyat olan varmı içinizde?
merhaba...ben bu ameliyatı bekarken kafaya koymuştum fakat emziremezsin yada sarkar demişlerdi vazgeçmiştim...şimdi bir kızım var 5 yaşında.ve ben ayın yedisinde ameliyat oldum.doktorum peşin peşin söyledi süt kanalların gider emziremessin diye bende çocuk düşünmediğim için kabul ettim...sen bilirsin ama bence yinede riske atma anne olup emzirdikten sonra düşün...düşük ihtimal ameliyat olup emzirebilsen bile bu seferde sarkacak görünüm yine bozulacak...iz konusunda diğer arkadaşları bilmiyorum ama benim dikişim dün alındığı halde izler belli belirsiz çok ince bir çizgi şeklinde oda bikaç ay içerisinde kaybolur diyor doktorum...selamlar...