- Konu Sahibi ---Lily---
- #4.181
canım geçmiş olsun ağrın oldumu? DOKTORUNUN İSMİ NE? yazarsan çok sevinirim. bende olmak istiyorum doktora karar veremiyorum
ben istanbulda oturmuyorum doğudayım.sanırım sen istanbuldasın.ağrım olmadı pek.ameliyattan sonraki 3-4 saat iğrenç bir mide bulantısı vardı,ağrım olduysada farkına varmadım diyebilirim.bulantı gerçekten çok fazlaydı.her istifradan sonra daha iyi oluyordum.ben 2 gece kaldım hastanede drenlerde kan birikmesi devam ediyor diye.hastaneden çıkınca doktorun verdiği ağrı kesicileri birkaç gün daha kullandım.günde 1 adet yetiyordu ağrı kesici ama kullanmasaydımda ağrım olmayacak gibi rahattım.dr. ayrıca novalgin de yazmıştı yeterli gelmese içerim diye ama 1 ağrı kesici yetiyordu.kısacası hemen hiç ağrım olmadı.şuan batma ve kaşıntı var sadece.
doktorum unuttu mu gerk mi görmedi bilmiyorum ama bana ne krem ne de masaj vermedi.önümüzdeki hafta başında gelecek doktor.o zamana kadar bekliyecem...
umarım iyi bir doktora denk gelirsin ve pişman olmazsın.benim daha tam şekillerini almadılar,biraz moralim bozuluyor ama düzeleceğini ümit ediyorum.yinede küçüldüler diye rahatladım.
bir de göbeğiniz varsa memeler küçülünce acayip göze batıyor:)benden söylemesi.meğer ne göbek varmış bende.göğüsler öne çıkınca çok gözüme batmıyordu.şimdi çok çirkin geliyor gözüme.çevremdekiler "kilo mu aldın sen" diyorlar.:))
herkese geçmiş olsun.
teşekkür ederim canım cevabın için, bende ğögüsler küçülünce göbeğin daha çok meydana çıkacagını tahmin etmiştim. onu diyet yaparak halledebilirsin.görüştüğüm doktorlar
krem vereceklerinden bahsetmişlerdi izler için. Dr.na sorarsın.Geçmiş olsun umarım istediğin gibi olurlar.