- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #4.141
yarın sabah dokuzda ameliyatım var ve çok korkuyorum , inanki senin bu yazdıklarını okudum sanki ben ameliyata girmişim gibi gerildimof yaaa kolum kanadım kalkmıyor bugün hiç bişeye konsantre olamıyorum ((
neslihancım göğüs uçlarında problem vardı o ameliyat önceside varmıydı yoksa büzüşme ameliyattan sonramı oldun şu ankı durumun nasıl
mesela sunu merak edıyorum öncekı gıydığın kıyafetler bol gelıomu
ben bekar degilim ama cocugumda yok. Yasim su an 34, daha cocuk konusunda cok kararsizim bu yüzden bu karari vemistim. Benim ameliyat olali iki ay oldu, ve cok rahatim. Benim gittigim doktor süt kanallarina hic dokunmuyor bu yüzden sana emzirme konusunda garanti veriyor. Garanti derken, ameliyat öncesi nasil emzirebilseydin sonrasida emzirebiliyorum. illa her büyük gögüsü olan emzirebilecek diye birsey yok dimi?
bence bekleme..iyi arastir ve havalar daha cok sicak degilken ol.
takılmadı canımm bana dren..
bende uzun zamandır araştırıyorum. İstanbulda oturuyorum doktor konusunda ne yapacağımı bilmiyorum. senin doktorun kim yazarsan sevinirim.
canım peki kaca oldun kucultmeyı?sanırım tugrul beyın kucuk ve sırın bır hastanesı varmıs nerdedır hangı semtte yazar mısın?bu maeliyatta en az 1 gece yatıs oluyormu?ve barbı yonemı kullandıgını duydum arkadaslar herkesın kucultme ızı ters T seklımıdır acaba ?ve 1 sene sonra % de kac kayboluyor ız?benim doktorum tugrul turandi.. maddi durumun varsa onda ol derim.. isinde gercekten cok iyi ve ilgili
canım peki kaca oldun kucultmeyı?sanırım tugrul beyın kucuk ve sırın bır hastanesı varmıs nerdedır hangı semtte yazar mısın?bu maeliyatta en az 1 gece yatıs oluyormu?ve barbı yonemı kullandıgını duydum arkadaslar herkesın kucultme ızı ters T seklımıdır acaba ?ve 1 sene sonra % de kac kayboluyor ız?
benim doktorum tugrul turandi.. maddi durumun varsa onda ol derim.. isinde gercekten cok iyi ve ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?