merhaba kızlar. ben de Ankara tıp fakültesinde oldum . 7 mayıs da.
6 mayıs kan,ekg,rontgen,anestezi işlemlerini hallettim. 7 mayıs sabah 7:30 dediler. Gittim odama geçtim 12 cıvarı aldılar ameliyata. Girmeden varis çorabı giydirdiler. Kaç beden istiyorsun dediklerinde koltuk altı tarafının alınmasını istedim sırt ve omuz ağrılarımdan bahsettim, bedeni sız daha iyi bılırsınız vücut yapıma göre diyerek onlara bıraktım.
(Sol göğüs ucum olmadığı için oğlum tek göğüs emmişti o nedenle sağ göğsüm daha iri ve sarkmıştı. )
Ameliyatım 7 saate yakın sürdü. Eşitleme işleminden dolayı uzun sürmüş. Uzun süre aç kaldığım için ameliyattan sonra 4 saat daha yattım yemek yemem yasaktı. Sonra yemek için doğrulduğumda narkozdan dolayı epey zorlandım .Mide bulantısı vs. O an dedim ki naptın sen :) ama sonra o hafiflik beni mutlu etti. Sabah çıktık. 1aylık dikkat etme sürecim var . Medikal çamaşıra ücret ödedim sadece.1 ay kullanıcam sonra sadece gecelerıi kullanıcam. Sırt üstü yatmam gerek. 3. ve 7. gün kontrollerine gittim. Antibiyotik , ağrı kesici , teramycn krem verdiler 10 güne bitti hepsi. Pansuman vs gerek yokmuş. Şimdi 1 aylık kontrollümü bekliyorum . Kaşınıyor arada dikişler. Arada sertleşiyor bazen yumuşuyor. Ama zorluğu yok . Ev işlerimle ve oğlumla ilgilenebiliyorum. Duş için 3.günden sonra almaya başladım .
Kendim için yaptığım en güzel şey olduğunu düşünüyorum. Zamanla daha da şekil alacak eminim.
Hastahane çok iyi. Doktorlar, asistanlar hemşireler o kadar ilgili ve kibardı ki çok memnun kaldım. 2020 de teyzem de olmuştu onun tavsiyesi ile bu hastahaneye başvurdum. Kesinlikle tavsiye ederim.