- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #4.061
ameliyatta sütbezlerinimi alıyorlar nasıl küçültüyorlar o bölgeden et mi alıyorlar ?
özgecim ben gıdemedim daha ya ama eşimde annemde 500 fazla ver cengize ol dıolar ama bılmıorum sen olcan ya baklım alper senın bedenını olçtumu göğüsün kaç geldı
ciso umarım regli olmazsın :s benimde yeni bitti Allahtan bende salı günü olacam ameliyat
offfff haftaya çarşamba ameliyat günüm ama ben hala regli olamadım sanırım bu seferde olamıcam ben bu ameliyatı
canım seninde hayırlısı olur inşallah allah yardıöcımız olsunnnn
neslihancım nisanda ben bıda gıtcem cengıze gun almak içimn inş. senın gıttığın gun gelsem senınlede bı konuşmak isterim
nie olmayayım kiherşey hazır bi o terslik çıkardı bana ve bu arada başka bi dr'la mailleştim doç.dr tayfun aköz yani kararsızlık ortasında kaldım.Offffffff napıcam ben
bak ölçüyükonuş forumdaki butun sayfaları okudum istediği ölçüde küçülmeyenlerde var ben de ondan korkuom.bak mezureyle göğüs altını ölçtüğünde çıkan sonuç sırt ölçün hanı 80 85 dıoz ya onlar sırt ğöğüsle alakası yok.a, b, c, d, dd ise göğü büyüklüğü.mesela göğüs altın 80 ama göğüs üstün 97 arada 17 cm far var ozaman 80 c oluosun.enlıbı yapıya sahıpsen kötü olur dıe fazla kuçultmezler.mesela benım sırtım cokdar belım cok ince 75 oyuzden mumkun olduğuna kuçulcek ölçülerini falan bılıp gıt snra anlamadığını bılmedığını hıssettrme derim doktora hatta elinde sütyenle gıdenler varmış bu ölçüde istyrm die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?