- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.861
Ben ameliyattan sonra bekleme odasında çok acıyor diyerek uyandım iki Göğsümden 1 kilo 550 gram doku alındı benim çok sarkıktı biri 33 santim biri 33,5 santim deri toparlamak için fazla açtık dedi dr ameliyat izi koltuk altından diğer koltuk altıma kesintisiz şekilde dikiş İzim Var acıdı mı Evet ağrım oldu mu çok ama kendime gelince dediğim ilk şey boyum uzamış gibi hissediyorum Omuzlarım hafifledi değer mi Bence değer neyin acıları geçmiyor ki Ayrıca ben çok iz takıntılı bir insan değilim bir buçuk ay olmasına rağmen meme başımın çevresinde hiç iz kalmadı mesela diğer yerlerde illaki kalacak ama bir yıl sonra ten rengine dönüyormuş zaten çok da sıkıntı değilişte bu acı kısmı parasını geçiyorum para yerine konur ama 1 ay sürekli acı çekmenin bir anlamı olmalı 80 DD 80B ye inme hedefimiz var değer mi sizce bu acı ve ize
Ben ameliyattan sonra bekleme odasında çok acıyor diyerek uyandım iki Göğsümden 1 kilo 550 gram doku alındı benim çok sarkıktı biri 33 santim biri 33,5 santim deri toparlamak için fazla açtık dedi Dr ameliyat izi koltuk altından diğer koltuk altıma kesintisiz şekilde dikiş İzim Var acıdı mı Evet ağrım oldu mu çok ama kendime gelince dediğim ilk şey boyum uzamış gibi hissediyorum Omuzlarım hafifledi değer mi Bence değer neyin acıları geçmiyor ki Ayrıca ben çok iz takıntılı bir insan değilim bir buçuk ay olmasına rağmen meme başımın çevresinde hiç iz kalmadı mesela diğer yerlerde illaki kalacak ama bir yıl sonra ten rengine dönüyormuş zaten çok da sıkıntı değil
Merhaba hangi hastanede kime ameliyat oldunuzEvet hem küçültme hem dikleştirme ikisi birlikte yapılıyor Ben de bir ay önce Devlet Hastanesinde oldum 33 santimden 20 santime çektiler
Konya necmettin erbakan eğitim araştırma hastanesinde oldum asistan Dr yaptı ameliyatmıMerhaba hangi hastanede kime ameliyat oldunuz
doktora tam ısınamadım mı bilemiyorum kızlar erteleme kararı aldım, en az 1 ayTabi nasıl istiyorsanız vücudunuz da neye el veriyorsa öyle gönlünüze göre olur umarım ben 29 ağustos da oldum ama hala sağ kolum çok kalkmıyor mesela daha acıyor bu uzun bir süreç o kadar zorluğa rağmen tabiki istediğimiz olmalı
Benim 6. Ayım doldu. Tek bir an bile acaba olmasamıydım demedim. Beni gören herkes ne kadar zayıflamışsın diyor. Aslında zayıflamadım. Üst bedenim memelerimden dolayı ne kadar zayıf olursam olayım zayıf görünmüyordu.işte bu acı kısmı parasını geçiyorum para yerine konur ama 1 ay sürekli acı çekmenin bir anlamı olmalı 80 DD 80B ye inme hedefimiz var değer mi sizce bu acı ve ize
ona sorsanız daha kolay olurMerhabalar ben tam 3 sene önce ameliyat oldum, bir çok şeyden memnun kalmadım, iç taraflar sarkık kaldı, izler hala fazla belli oluyor, bir memem diğerinden hayli büyüktü o bile aynı... doktora söylediğimde 6 ay sonra revizyonu kabul etmişti ama uzak bir şehirde yaşadığım için ve araya giren başka sebeplerden gidemedim. Şimdi söylesem ücretsiz revizyonu kabul eder mi sizce?
Merhaba ben de önce n.erbakana gün almıştım sonra selcuklu tipta oldumKonya necmettin erbakan eğitim araştırma hastanesinde oldum asistan Dr yaptı ameliyatmı
Evet bir buçuk ay oldu memnunum herhangi bir sıkıntım yok uzman asistandı zaten bir ay sonra da operatör olarak gidecekMerhaba ben de önce n.erbakana gün almıştım sonra selcuklu tipta oldum
Memnun kaldiniz mi
iz konusu tamamen doktorun nasıl diktiği ile ilgili istediğiniz kadar silikon bant krem kullanın. Benim meme ucundan aşağı inen çizgiler yok gibi sanki çatlak var gibi dikiş olduğu bile belli olmuyor. Ama alt kısımdakileri özensiz diktiği için elime bile geliyor hala.arkadaşlar ameliat izleri konusunu nasıl çözdünüz özellikle ilk 1-2 ayda durum çok mu vahim? aynadaki görüntüye bakılmayacak gibi mi?
ne kadar zaman oldu ilk dikişler kaybolalıiz konusu tamamen doktorun nasıl diktiği ile ilgili istediğiniz kadar silikon bant krem kullanın. Benim meme ucundan aşağı inen çizgiler yok gibi sanki çatlak var gibi dikiş olduğu bile belli olmuyor. Ama alt kısımdakileri özensiz diktiği için elime bile geliyor hala.
Siz ameliyattan sonra ameliyat korsesi kullandınızmı acaba kullandıysanız ne kadar süre kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?