Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

işte bu acı kısmı parasını geçiyorum para yerine konur ama 1 ay sürekli acı çekmenin bir anlamı olmalı 80 DD 80B ye inme hedefimiz var değer mi sizce bu acı ve ize
Ben ameliyattan sonra bekleme odasında çok acıyor diyerek uyandım iki Göğsümden 1 kilo 550 gram doku alındı benim çok sarkıktı biri 33 santim biri 33,5 santim deri toparlamak için fazla açtık dedi dr ameliyat izi koltuk altından diğer koltuk altıma kesintisiz şekilde dikiş İzim Var acıdı mı Evet ağrım oldu mu çok ama kendime gelince dediğim ilk şey boyum uzamış gibi hissediyorum Omuzlarım hafifledi değer mi Bence değer neyin acıları geçmiyor ki Ayrıca ben çok iz takıntılı bir insan değilim bir buçuk ay olmasına rağmen meme başımın çevresinde hiç iz kalmadı mesela diğer yerlerde illaki kalacak ama bir yıl sonra ten rengine dönüyormuş zaten çok da sıkıntı değil

doktora tam ısınamadım mı bilemiyorum kızlar erteleme kararı aldım, en az 1 ay

işte bu acı kısmı parasını geçiyorum para yerine konur ama 1 ay sürekli acı çekmenin bir anlamı olmalı 80 DD 80B ye inme hedefimiz var değer mi sizce bu acı ve ize
Benim 6. Ayım doldu. Tek bir an bile acaba olmasamıydım demedim. Beni gören herkes ne kadar zayıflamışsın diyor. Aslında zayıflamadım. Üst bedenim memelerimden dolayı ne kadar zayıf olursam olayım zayıf görünmüyordu.
Ben izleri hiç dert etmedim. Ama doktorumun eline sağlık çok muntazam çalışmış dikiş konusunda. Geçen ay kadın doğum doktoruma gittim ( kendisi 12 yıldır doktorum) Merak etti bakabilir miyim dedi. “Çok meme küçültme ameliyatı olan hasta gördüm ama böyle güzel çalışılmış olanı ilk defa görüyorum” dedi.
Bende ameliyat öncesinde A cup olsun çok istiyordum ama doktorum mutsuz olursun b cup senin idealin dedi. Şu an b cup kullanıyorum ve evet bu küçüklük benim için idealmiş gerçekten.

Merhabalar ben tam 3 sene önce ameliyat oldum, bir çok şeyden memnun kalmadım, iç taraflar sarkık kaldı, izler hala fazla belli oluyor, bir memem diğerinden hayli büyüktü o bile aynı... doktora söylediğimde 6 ay sonra revizyonu kabul etmişti ama uzak bir şehirde yaşadığım için ve araya giren başka sebeplerden gidemedim. Şimdi söylesem ücretsiz revizyonu kabul eder mi sizce?

Meme küçültmeyi çok istiyordum, karnımda sarkmada vardı o asıl planım olmadığı için düşünmüyordum henüz ama doktor kpntrolde istersen kombine ameliyat ile yapalım dedi. İyileşme süreci çok uzar diye düşünmüştüm . Her şekilde 15 günde tolarlamış olursun dedi. Haziran 2023 'de ameliyat oldum.
Çok istediğim bir şeydi diye çok zorlanmadım. İlk 3 gün karın ameliyatım nedeni ile desteğe ihtiyacım oldu.. çok istediğim işlemdi ve hazırdım demekki. 3. Gün drenleri çıkartarak eve yolladılar. Hastanede haata yatağını getirdikleri konuma kendimi yastıklarla getirdim. Yazın bu ameliyatı olmanın zor yanı korsenin kalın olması inanılmaz sıcaklıyordum. Evimiz 11.00 den itibaren güneş alıyordu. Bu nedenle kışın bu ameliyatları oömanızı öneririm. İyileşmede bir sorun çıkartmıyor sıcaklar. Çalışmıyorum bu nedenle işe dönüş konusunda bir önerim yok.
1 . Hafta kendi işimi kendim yapıyordum kontrole çağırdıklarında sedyeye tek yattım , kalkışımda kolumdan tutuldu sadece . Öyle olunca dr. İyileşme hızın çok iyi ve dikişleri çok temiz iyileşiyor dedi. Sonra 1. Ay kontrolüm yapıldı .
Ben rahat atlattım. Şimdi şişlikler baya indi 4. Aydayım ameliyat izlerim için sarıkantaron yağı önerdi yeterli o dedi.
Zaten izleri çok dert etmiyorum.
Ben doğal bir duruş istedim protez vs yok bende..
ataşehir esteticha uğur bey doktorumdu. Dürüst ve ilgili bir insan. Hastane ekibinide ben çok beğendim hastabakıcılar, hemşirler hepsi ile çok iyi anlaştık. Ben mutluyum. İnsanın psikolojisine çok iyi geliyor. Bu tür bir işleme ihtiyacınız varsa doktor tecrübesi ve doktorun hastane ekibi ile hastane ekipmanını iyi tanıyor olması için komplike bir hastanede olmanızı öneririn.

ona sorsanız daha kolay olur

Arkadaşlar merhaba. Bugün 70. Günüm. İyiki ameliyat oldum diyorum. Çok kolaylaştırdı hayatımı. Ama hala tam atlatmış değilim. Dikişlerim erimedi henüz. Hava soğuyunca dikiş yerleri ağrıyor. Üşütmemek gerekiyor sanırım. Bulunduğum şehir çok soğuk bu kışı atlatsam süper olur

kızlar tiroid değerlerimden ötürü ameliyat olamıyorum ama bir o kadar da biran önce olsa bitse diyorum. Tabiki olmadığım her gün acaba şu doktor mu bu doktor mu diye düşünüyorum ve yorumlar 2 ay bile hala iyileşmemesi diyor 2 ay acı çekmek ... ve buna rağmen iyi ki' demek gerçekten heyecanım çok artıyor

arkadaşlar ameliat izleri konusunu nasıl çözdünüz özellikle ilk 1-2 ayda durum çok mu vahim? aynadaki görüntüye bakılmayacak gibi mi?

arkadaşlar ameliat izleri konusunu nasıl çözdünüz özellikle ilk 1-2 ayda durum çok mu vahim? aynadaki görüntüye bakılmayacak gibi mi?
iz konusu tamamen doktorun nasıl diktiği ile ilgili istediğiniz kadar silikon bant krem kullanın. Benim meme ucundan aşağı inen çizgiler yok gibi sanki çatlak var gibi dikiş olduğu bile belli olmuyor. Ama alt kısımdakileri özensiz diktiği için elime bile geliyor hala.

ne kadar zaman oldu ilk dikişler kaybolalı

Merhaba harika bir video buldum ve tamamını izleyipte aklında soru işareti kalan olmaz diye düşünüyorum 1 yılın sonunda kız yara izlerine kadar paylaşmış, şimdi tek düşündüğüm şey o iyileşme süreci.... uyku uyuyamamak, sigara içememek

arkadaşlar tiroidler normale döndü yuppii kere yuppi ben de ameliyata gidebilirim şükürler olsun bu hafta girerim direk diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…